lång dag

Skrevs 2009-12-03 klockan 01:34:43

En dag som denna är inte mycket att be för. Vaknade en halvtimme innan larmet, och då är de illa, speciellt om man inte kan somna om igen. Kanske var det spänningen, nervositeten eller var jag bara jävligt exalterad för dagen som gjorde det.

Största delen av dagen spenderades i svt tv-huset där vi fick spela in inför söndags visningen.

Alla var fett taggad till en början, men det trappade ner. Lite segt mellan scentagningarna, ingen var tillräckligt uppvärmd och dessutom låg volym att dansa till. Så kändes inte for real liksom.

Ett minirep hann vi för att höja stämningen och energin i gruppen :)
Vi peppade varandra som ett team precis innan tagningen. Yay Hip Drop!

Ett stort plus va att vi fick maten gratis. Pasta med kycklinggryta. De gick ner fort i magen.

Störigast av allt va när vi var färdiga med den ena showen. Då fick de i the dollshow sminka av sig. När jag och några andra hade tagit bort lite mer än hälften så kom de tillbaks och sa vänta! Vi ska ta gruppfoto. Så då var det bara att sminka om sig igen då.. Där satt vi förväntansfulla på att mj showen skulle bli klara. Väntade och väntade. Precis innan mj blev färdigt så kommer dem och säger att vi inte hinner ta gruppfotot ändån! -,-

Dansen i perstorp gick rätt hyffsat, många var rätt trötta efter skolans bravader. Vi fortsätter kämpa i allafall! En gammal vän kom hälsade på också. Det var ett tag sen man såg de ansiktet :)


kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback