good or bad?

Skrevs 2009-11-22 klockan 02:55:13


Jag har haft en mysko vecka, drömt om min döda farmor. Saken är att hon dykt upp fleratal gånger under en och samma dröm, fast i olika händelser. Det är nog tredje gången denna veckan som de händer. Så man börjar ju att få sig en tankeställare.. Nu är det snart ett år sen hon försvann..

Den största delen av flytten så gott som färdigt. Bara lite småsaker och städning kvar. Jag är nöjd med min insats, och spenderade faktiskt min första natt i min nya lya igår.

Vet ni vad jag känner för nu? Slänga mig i sängen och vakna upp för en ny morgon dag med tuffa utmaningar, för att sedan hoppas på att snart gå på frivecka, än att sitta här och ruttna på mitt jobb som i princip känns meningslöst för de mesta utom cashen.

Imorgon drar jag mig till malmö och dansar hela dagen och kommer till och med lite sent till jobbet, men det får gå ändå.
Måndag--torsdag kommer att spenderas i malmö igen. Kusinerna ska hjälpa mig att fixa bilen. Vilken lättnad, pust! Vi tar och undersöker skitet hos en audispecialist. Jag ber till gud att detta blir bra nu, för jag pallar inte me den bilen mer annars.

Ge mig måndag nu!


kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback