School starts for real

Skrevs 2012-09-05 klockan 15:24:00
 
 
Skolan håller på att uppdatera säkerhetsinställningar på deras internetserver, vilket har lett till störningar.  Vi har ej haft internet alls de senaste dagarna. De har nyligen fått igång internet igen som fungerar lite halvt, men det ska fungera bra på måndag.
 
Klasserna har startat igång på riktigt nu.
 
Måndag. Rytmikklassen ställdes in. Minibuss utbildning för de med körkort. Bra att ha om klassen ska iväg på jam eller om man behöver handla på helgerna.
 
Popping klass på kvällen med Yared. Vi lärde oss olika tankesätt att dansa, försökte hitta olika muskelgrupper och hur man ska använda krafterna i olika riktningar för att motverka varandra för att bilda våra popps.
 
Tisdag. Hip-hop med Niki. Testade olika slags grooves men fokuserade mest på bröst och axlar som leder. Vi tränade på heltakter, halvtakter och flow i hela åttor utan groove. Direkt efter fys. Åkte på samma runda som vi sprungit tidigare. 3km bort mot en backe. Upp och ned för den 10 ggr och sedan tillbaka till skolan. Kroppen kändes så himla tung efter alla klasser.
 
Vår mentor sa att vi ska springa 2,5km rundan med tid om 2 veckor och om vi inte slår våra tider som vi hade på audition då så måste vi springa denna rundan igen som straff och ännu hårdare. Han såg ganska allvarlig ut. Ingen nåd.
 
Vi startade dagen med läxtimme där denna tid är avsedd för att värma upp och få igång kroppen och för att träna på det vi lärt oss från klasserna. Obligatorisk egen träning. Breakdance med Freeze. Vi gick igenom basics inom top rocking, go-downs och down rock. Ett ord. Slitsamt.

kommentarer
Postat av: elin har ordet

Åh vad kul att se vilka som kom in, har inte haft hel koll! Fan vad NICE!

2012-09-05 @ 16:50:10
URL: http://elinhartonen.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback