just another monday

Skrevs 2009-08-31 klockan 15:01:27

Vilken människa lägger sig klockan fyra och vaknar sju på morgonen? Jag gör de tydligen, för jag skulle attackera på mitt spel och värsta var att de var helt onödiga attacker. Enda min kung i spelet ville var att kolla hur aktiva vi var? Jävla idiot =p  Så gick och la mig igen fortare än fort.

Vaknade klockan två vilket inte heller är så lyckat? Sover ändå bara ut mina lediga dagar känns de som. Så idag ska jag fan lägga mig tidigare och gör nått lite mer vettigt imorron kanske?

Oj, glömde visst berätta att jag inte skall köpa dem två bilarna som jag tidigare la upp på bloggen, utan de blir min kusins audi jag körde hit med sist från malmö festivalen. Det är en audi a4 quattro 1.8t silvermetallic.

Jag älskar att köra den, riktigt skön och bekväm och fin är den också! Men den är lite smutsig nu, så blir tvätta bilhelvetet imorgon så den glänser som ingen annan ;)

Nu ska jag pumpa lite hantlar sen dra till abf!

veckans låt

Skrevs 2009-08-31 klockan 02:16:34



lifehouse - broken

The broken clock is a comfort, it helps me sleep tonight
Maybe it can stop tomorrow from stealing all my time
I am here still waiting though i still have my doubts
I am damaged at best, like you've already figured out

I'm falling apart, I'm barely breathing
With a broken heart that's still beating
In the pain, there is healing
In your name I find meaning
So I'm holdin' on, I'm holdin' on, I'm holdin' on
I'm barely holdin' on to you

The broken locks were a warning you got inside my head
I tried my best to be guarded, I'm an open book instead
I still see your reflection inside of my eyes
That are looking for a purpose, they're still looking for life

I'm falling apart, I'm barely breathing
with a broken heart that's still beating
In the pain (in the pain), is there healing
In your name (in your name) I find meaning
So I'm holdin' on (I'm still holdin')
I'm holdin' on (I'm still holdin')
I'm holdin' on (I'm still holdin')
I'm barely holdin' on to you

I'm hangin' on another day
Just to see what you throw my way
And I'm hanging on to the words you say
You said that I will be OK

The broken lights on the freeway left me here alone
I may have lost my way now, haven't forgotten my way home

I'm falling apart, I'm barely breathing
with a broken heart that's still beating
In the pain(In the pain) there is healing
In your name I find meaning
So I'm holdin' on (I'm still holdin')
I'm holdin' on (I'm still holdin')
I'm holdin' on (I'm still holdin')
I'm barely holdin' on to you

I'm holdin' on (I'm still holdin')
I'm holdin' on (I'm still holdin')
I'm holdin' on (I'm still holdin')
I'm barely holdin' on to you


en hipdroppig söndag

Skrevs 2009-08-30 klockan 20:40:43


Klockan elva bila jag, jackie, andy och johnny ner till malmö och ännu en dag i hipdrops fantastiska danssal. De hade bara newschool hiphop i olika nivåer idag och vi tog alla klasserna, basic, nivå 1 och 2-3. Redigt skoj!

Jag håller på att fundera över vilka klasser jag ska ta men tror det blir söndagarna med den högsta nivån. Får väl grubbla för mig själv ett par dagar till om jag nu ska ta flera klasser.

Här kommer några bilder från dagen, men nu ska jag äta hamburgare igen. En riktig hamburgar och tjockedag! Hahaha (:



johnny, jackie & andy utanför the hipdrop







jackie och andy =D







gatuköket bredvid hade billiga hamburgare, 10kr =D
man blev mättare och dessutom har man tröttnat på mc donalds burgare.


lugn lördag

Skrevs 2009-08-30 klockan 00:23:54


Vaknade vid ett tiden ungefär. Allting har vatt lugnt idag. Ganska skönt med en sån dag ändå, för imorron blir de jävlar de de lite pådragningar. Jag, jackie, andy och johnny ska ner till the hipdrop igen =D

Jackie kom en stund så glodde vi på en japansk tecknad serie som jag inte följt på mycket länge, naruto. Så har 35 avsnitt att hinna ikapp. Vanligtvis kommer de ett avsnitt i veckan. Så jävla bra serie!

Stack i alla fall abf ett x antal timmar och dansade. Jag gjorde klart dansen till sjuornas koreografi på friluftsdagen. Andy kom senare också, så det var chill chill.

Nu ska jag fortsätta titta på naruto (:



naruto


trött muthafucka

Skrevs 2009-08-28 klockan 20:30:13

Har typ bara sovit ut dagen, men är rätt sleden faktiskt. Så de får bli en vilodag idag. Är ledig nu och det är jävligt skönt. Chilla nu och kanske glo på en film senare.

Igår köpte jag äntligen en mobil jag trivs jättebra med. En sony/eric. w715. Sen var de bara dans och jobb som gällde igår (:



sony ericsson w715







min första slidemobil (a) HAHA.

frivecka

Skrevs 2009-08-28 klockan 06:31:23

Nu ska jag fan sova som fan! Godnatt.

adrenalin

Skrevs 2009-08-26 klockan 23:46:36

Ja, adrenalin över hela mig. Adrenalin på dansen. Adrenalin stress till jobbet. Men fyfan vad kul det var idag och jag måste bara få säga det. Jag älskar dans! You just gotta love it! Körde experimental hiphop och mj-style.

Hungriga som djur stack vi till mcdonalds och där tog lite för mycket tid på oss, speciellt inas jävla paj som hon så tvunget måste beställa precis innan vi går -.-

Kom lite sent till jobbet, men de gjorde inget för jag ringde min arbetskollega och han sa det var lugnt (:  sitter här nu och det verkar va en väldigt chill natt.

godmorgon

Skrevs 2009-08-26 klockan 11:58:19

Sådärja, har man vänt dygnet rätt så hyffsat. Värsta är att man ska vända tillbaks det till nattaskift igen. Men Men.. Vatt vaken ett tag nu och degat på sängen fram till nu.

Sticker snart till netto och handlar lite mat, en snabb runda hos farmor, hem igen och laga mat, göra vid mig och sånt, besöka farfar snabbt och sen klockan fyra kommer jackie, ida, warda och ina för vi ska åka ner till the hipdrops prova-på vecka i dans.

hemma nu

Skrevs 2009-08-26 klockan 01:04:18

Har gjort klart ena workshop koreografi till årskurs 6:orna. 7, 8, 9:or ha tålamod de kommer ;) Nu blir de slagga och längta till imorron =D

jobb som bara fan

Skrevs 2009-08-25 klockan 19:36:27

Sitter just nu på jobbet och tråkar mig för det är fett lugnt här =D  Kollar rundor efter bilar och då hittade jag nått som var i stil med den jag tänkte köpa. En peugeot 407 hdi. Så nu börjar jag bli osäker på vilken av dem jag ska ha? Båda ligger på samma pris. Får ta mig en funderare..

(Denna)
Peugeot 407 hdi
Färg: röd
Årsmodell: 2005
Körd: 9050 mil
Övrigt: Fyra dörrar
Motor: 2,0 (Går alltså lite slöare)

(Den andra)
Peugeot 406 coupé
Färg: Svart
Årsmodell: 2002
Körd: 7500 mil
Övrigt: Två dörrar
Motor: 2,2



peugeot 407 hdi framsida






peugeot 407 baksida
(färgen är inte denna röda, utan som den första bilden där uppe)

bra köp?

Skrevs 2009-08-25 klockan 03:44:25

Imorgon eller rättare sagt när jag vaknat idag, ringer jag bilskroten och skrotar helvetet.

Jag och min kusin har snackats vid och om jag hinner på onsdag när jag ändå ska ner och lämna nokian och sticka till hipdrops prova-på vecka, så åker vi till en bilhandlare och provkör bilen.

En peugeot 406 coupé. Han gav mig som förslag att köpa denna eftersom han hittade den till ett bra pris och att han vet med egna erfarenheter att den är bra. Och om jag gillar den? Åker vi ända upp till södermanland för att hämta härligheten (:




peugeot 406 coupé framsida







peugeot 406 coupé från sidan

en såkallad tråkdag

Skrevs 2009-08-25 klockan 01:27:03


Asså vaknade inte förräns tjugo över två idag. Snabbt på med kläderna och packa upp lite mat. Sen fara iväg till jobbet med desamma. Har bara jobbat och inte gjort så mycket annat. Finns inte så mycket att säga om min dag faktiskt. Det har vatt en lugn dag.


Jag har faktiskt ångrat mitt nokia köp. Inget sånt, för det är en bra telefon, men jag gillar helt enkelt sony ericsson bättre. Alla funktioner och hur allting ser ut. Jag är ju mer van? De var ett jävla dattande att vänja sig med ett annat sms system. Så once a sony ericsson, always a sony ericsson ;)

Nu är jag helt bestämd på att köpa antingen en w715 eller w995.




nokia 8600 luna

head up high

Skrevs 2009-08-24 klockan 01:34:40

Lite seg update om dagen, men ja, bättre sent än aldrig.

Jobbade och slet mig loss från sängen klockan halv sex imorse. Om man bara hade kunnat ligga kvar. Ja tänk om de hade vatt så? Att få vakna av sig själv och när man vill. Men jaja så är inte fallet.

Jobbet har vatt en riktig retsticka. Allt bara rasar samman där inne. Så helvetet är nära mina vänner. Inväntar min dödsbädd. Råkade ut för en liten incident. Brände min arm på ett ångfölje. Råkade gå in i det. Så nu är en bit hud borta. Inget akut, men svider gör de.

Men fyfan va skönt de ska bli o slippa fler förmiddagar för denna rundan.

Resten av dagen har gått åt dans som vanligt. Men var så jävla trött och snurrig i huvet fast jag sov bättre igår. Jag kände bara inte för nånting idag och det var ändå extra lektion. Så  blev chill istället (:

Me mig hem tog jag med mig min mama rosa pizza. Ska strax lägga lägga mig.




mama rosa

lever jag?

Skrevs 2009-08-22 klockan 21:36:17


Jag vet inte, gör jag verkligen det? Är så nått in i sleden så det finns inte. Dessa två dagarna har verkligen vatt kämpigt. Tre timmars sömn totalt. Vilken idiot gör de egentligen? knäpp i huvet, eller hur? Avgör själv.

Efter dagens arbete var de fort snabbare än kvick stänga in mig själv här hemma. Vila och ta de lugnt. Tvångstankar har fått mig själv att inte sova förräns senare på kvällen för annars lär jag va vaken för resten av natten. Inte så stabilt om man har en förmiddag till på jobbet.

Alltså igår var så nått så in i helvete sjukt att beskriva. Det går knappt...? Jag och jackie begav oss till malmö. Asså resan dit.. oh my god..
 



Kolla för er själva så förstår ni..


Lyckligtvis så kom min kusin och hämtade upp oss. Jag hade totalt glömt bort att man inte får borgsera bilar ute på motorvägen. Så därför står bilen kvar på E6an.

På måndag ska jag ringa efter en bilbärgare och sen ska vi skrota bilen, för det är inte lönt att laga en söndrig motor. Så nu är min kusin på nästa projekt. Jaga och leta efter en ny bil åt mig.

Vi hann precis i rättan tid till nordic battle of the year. Yeeey! Första gången man fick se breakdance på en hög nivå än bara på youtube. Folk som glider&snurrar på huvet, alla powermoves, handstands, top rocks och down rocks. Shit så duktiga.. Har knappt några ord..

Allt slutade inte förrän vid ett tiden typ. Så efteråt stack vi och letade efter min kusin och därifrån gick vi till bilen åkte hem till honom. Hämtade min nokia 8600. Min kusin är så snäll så han lånade ut en av hans bilar, så fick ta med hans audi hem. Kom inte hem förrän lite efter tre tiden. Snacka om trött då. Och jobba klockan fem? WOHOO. noot!


mysig soldnedgång (:







publik på nordic battle of the year







domarna
kenny swift, freeze, renegade

good morning

Skrevs 2009-08-21 klockan 08:40:02

Morgonpigg eller inte. Totalt omöjligt att sova igårnatt. Kvittar hur mycket jag än stretade och vände på mig så gick det inte. Hur som helst slutade det med 2,5 timmes sömn. Bättre än inget. Tack o lov!

Kör säckningen just nu och det är ganska så lungt än så länge. Men ska inte säga för mycket nu, vad som helst kan hända här nere. Har i alla fall säckat de jag ska göra så det borde ändå vara lite lugnare om jag får problem =p

Annars idag;

städa lite snabbt hemma
hämta högtalare hos faster
jackie kommer och vi drar till malmö
hämtar kelly och kör henne dit
lämna högtalare
 hämta min nya mobil =D nokia 8600
lämnar sony ericsson klubben för nokia ;)
gå runt i festivalen
kolla på nordic battle of the year
sen hem nångång på natten

Så om jag inte hinner uppdatera så vet ni lite i alla fall.

bloggandet

Skrevs 2009-08-21 klockan 00:51:05


Jag ska börja ta bloggandet lite mer seriösare nu för annars känns det ingen mening med det, om ni ändå får vänta med mina sega uppdateringar. Plus att de även kommer upp bilder lite oftare nu.

Lite snabbare svängar nu. Så här går de undan! Men hoppas framförallt att ni fortsätter att läsa och stort tack till de som haft tålamod och väntat.


torsdag

Skrevs 2009-08-21 klockan 00:32:26


Min dag började klockan 10. Hade lite planer och saker att göra så tänkte att jag skulle vakna tidigare än vanligt. började med att sitta vid datan och sen när klockan var tjugo i tolv tänkte jag, hmm? Jag styrketränar klockan tolv! men först behöver jag vila i 20 min. Det slutade med att jag sov istället..

Vaknade inte förrän halv tre. Så kunde lika gärna hälsa hem med mina planer. Halva dagen försvann rätt kvickt där. Sen bar det iväg till dansen. Just dag var en sån dag där absolut ingen kände för att göra nånting. Så vi tränade lite och chillade resten av tiden (:

Bara dusch, mat, data & musik resten av kvällen. Nanna snart, ska upp 5.


malmö festivalen

Skrevs 2009-08-20 klockan 23:56:18


Igår var en helt okej dag nere i malmö. Hade nog vatt mycket roligare om man vatt fler. Åkte ner tillsammans med jackie och johnny. Första som slog oss var entré för ingen av oss har varit där förr. Busslinje 7 tog oss till värnhem.

Ja, där var vi i köpcentrumet. Gick rundor och kollade alla möjliga affärer. De har ändå lite streetaffärer och lite andra butiker som inte finns på väla. Stället är ju fint av nått. Nybyggt och fint strukturerat. Lite speciellt med en bro som kopplar samman två byggnader. När man går här känner man sig lite halvt på ett megaköpcentrum i asien, med en massa våningar (:

Sen irra vi vidare till festivalen. Hela vägen från entré till centrum. Så de tog ju sin tid. Gårundan var ändå rätt chill. Där gick vi rundor och hängde. Kollade mest på stora scenen och raoul wallenbergs park. Fick bland annat se dead by april med deras losing you och ola med hans låt sky's the limit. Sen var det nån ganska najs rappare, men minns inte va han heter.

Tåget hem blev ju såklart försenat! Så fick vänta på nästa tåg i hlm i en jävla timme. Snacka om frustation..

 



on our way (:







malmö är en mysig stad!







myyys (:







en av hiphop kulturens fyra element
grafitti 1







grafitti 2







grafitti 3







grafitti 4







grafitti 5







vi avslutar med denna bilden på agressive wong
hahaha (:

trött

Skrevs 2009-08-20 klockan 01:47:02


Kom hem från malmö festivalen rätt sent. Skriver mer imorron om man vaknar till liv? Godnatt.


det var som fan..

Skrevs 2009-08-18 klockan 15:51:30

att man inte alls hunnit med att blogga.

Fan, man sover bara ut hela dagarna nu för tiden? Det är skärpning nu. Pallar inte lägga mig sex på morgonen och vakna upp halv tre på dagen. Så någon måtta får det vara!

Igår sov man såklart till typ två eller tre tiden.. suck.. Sen var det dans som gällde. Vi har finslipat vår ena introduktionsnummer nu. Så det är tummar upp! Det är dags att börja på vår mystiska låt (:

Monique ringde mig igår också, och bad mig om att hålla i dansen på centralskolans friluftsdag som är nu den andra och fjärde september.

Efter dansen stannade jag och jackie kvar på abf och chillade en stund, snacka och dansa. Eller ja han dansade och jag låg mest och degade på golvet. Hahah.

Sen följde han med hem till mig och chillade. Klockan blev så sent så han sov över istället =p

Idag vaknade man halv tre. Jackie stack typ direkt efter. Har bara hunnit käka frukost typ. Nu ska jag göra vid mig och sen blir de dans!

4 timmar kvar!

Skrevs 2009-08-17 klockan 02:01:35

Sen frivecka! OSSA OSSA OSSA! De är lugnt i fabriken, sitter och spelar snake och försöker ta nya rekord på min grymt fula nokia 1208 (:

betrayal day

Skrevs 2009-08-16 klockan 21:21:59

Eller som jag också kallar det, svikardagen med andra ord.

Vaknade upp snabbt vid tolv tiden. Satte mig vid datan snabbt för att anfalla på mitt textbaserade spel. Vi är i krig nu, så nu gäller de satsa och vinna. Nästa gång blir att anfalla klockan halv elva på kvällen =D

Sen sov man ända fram till lite efter två innan vaknade igen. Aah gud! Fattar inte vad det är med mig? Känner mig så jävla trött nu för tiden. Brukar inte känna såhär. Kanske börjar ta på ens mentalitet nu när man jobbar så oregelbunda tider?

Resten av dagen har bara gått åt till dansen. Fixade klart dansen. Det var en mycket chill dag faktiskt. Chilllin' without chilli som jackie säger. Haha. Nej, men de är dags att fixa introduktionsnumret till bomässan. Klippa, klistra, remixa och allt de dära (:

Dags att smita från bloggandet, har man beställt en pizza, sen blir de jobba sista natten!

kenny lantz

Skrevs 2009-08-15 klockan 21:29:57


Imorgon åker du ut i den vida världen. Startar ett nytt liv med nya förhoppningar. Ny miljö. Nya vänner. Bakom dej lämnar du denna håla. Vi kommer alltid att minnas dej och vad du gav. Det lever kvar i perstorp.

Du har alltid varit den som ställt upp för mig i alla jävla fucking väder. Så jag vet att jag alltid kan räkna med dej. Allt vi har gått igenom. Alla våra minnen. Jag kommer att sakna det. Nu går vi skilda vägar..

Allt jag vill säga är att önska dej lycka till med allt! Du kommer att klara dej fint. Jag tror på dej och det kommer att bli nått stort av dej i framtiden, det tror jag starkt på. Sköt om dej tills vi möts igen, min bror (:

PS.. allt de här lät lite gay, men what the fuck, sånna är jag o kenzy ;)


weekend already

Skrevs 2009-08-15 klockan 17:59:40


Det är helg och än så länge är det inte mycket man åstadkommit. Jobbar tre nätter denna hela helgen, så bara två kvar till frivecka!

Blir nog att sticka ner till malmö festivalen på friveckan om någon har lust att följa med, annars kanske man åker själv och övernattar tills på torsdag (:

Igår hände inget märkvärdigt. Precis som alla andra dagar i perstorp. Alltså i princip ingenting.

Däremot biffade man på gymmet med kenny och patrick. Chillade och vilade på kvällen. Sen jobbade man på natten. En lugn natt, skönt det vill säga. Satt och spelade heroes of might and magic 3 =D

Idag sov man ända till klockan två som man inte gjort på mycket länge. Orkade inte sätta alarm. Kunde lika bra få ta mig den tid jag behöver för att sova ut, även om man egentligen inte vill slösa bort dagen bara sådär, men idag fick bli just en sån dag.

Har än så länge bara vatt ute och handlat lite fika till inatt, eftersom det är sommarjobbarnas sista dag, så tänkte vi att vi skulle bjuda på alla ordinarie på lite frallor, äppelpaj och glass. Så blir bara jobba natt åter igen.

Nu ska jag slänga mig i sängen en stund och sen klippa mitt hår ^^


oh la la

Skrevs 2009-08-14 klockan 00:12:32


Kom hem från jobbet lite efter tio tiden. Körde fabriken uppifrån idag. Det gick åt helvete. Rena katastrofen! Problem på problem. Kändes som de aldrig skulle ta slut. Men tack o lov så började allting rätta till sig 1-2 timmar innan!

Nu sitter man här och chillar framför datan och laddar ner lite ny musik! Kanske städar och plockar undan lite saker i hemmet om jag känner att mitt sinne har lust för det. Annars blir de bara dega tills man sover (:

Oh wait? En sak till! Fick tillbaks min skatt idag. Hela 7430kr. Me like, me like!


13:13

Skrevs 2009-08-13 klockan 13:13:39


Klockan är nu 13:13, så tyckte det var lite coolt att publicera inlägget då. Tretton är väl enligt många ett otursnummer, men sen måste ju man såklart sticka ut från mängden så för mig är det tvärtom.

Alltså borde det vara dubbla tur nu? Haha. Nej men har egentligen aldrig märkt av om jag fått turen med mig. Ingen vet. Däremot hade man de numret då man spelade fotboll, för mycke mycke längesen (:

Jag vaknade vid tolv slaget. Har bara hunnit äta lite maad. Två billys är ju nått så in i stabilt att ta då. Ironi, eller? Nu ska jag snart dra iväg till jobbet.


untitled

Skrevs 2009-08-13 klockan 04:33:15


Nu får man ta och rappa på med bloggandet innan man tappar det helt, och det vill vi ju såklart inte (:

Igår vaknade man en aningen tidigt. Klockan fem på morgonen! Alldeles för tidig för min dygnsrytm. Kände hur ögonen ville falla ihopa igen, men det var bara att sluta gnälla och resa sig upp på andra tankar.

Körde andra man positionen. Första gången och det var faktiskt riktigt kul, för man irrar bara rundor och hjälper dem andra. Fick i för sig göra en hel del, men de var varierande och nått lite extra, problem som inte brukar inträffa så ofta som man får lösa. Helt okej jobbedag!

Efter jobb ställde jag mig framför spegeln och började på koreografin. Några sms senare begav man sig till abf lite tidigare för mossy och warda ville göra dans till deras duett (:

Dansen gick bra. Hoppas dansarna tyckte om det. Höjde nivån en aningen högre än vanligt. De är kanske lite ovana nu till en början, men det blir säkert bra i slutändan (:

Totalt bytade jag tröja två gånger så svettig som man blev. Haha. Men det är också ett bra tecken! Kämpar mer! Känner också nu att de mesta av dansglädjen är tillbaka. Förhoppningsvis växer de ännu mer.

Här kommer lite allmän information kring mig och dansen. Vi är rätt få dansare i nuläget, men det var vi förra året också, men ännu färre i år. Allt har även sin förklaring. 

Det blir mycket sånt över sommaren i samband semestertider. Några är ute och reser. Några känner att de vill ta det lugnt över lovet. Några ska börja ett nytt liv efter nian. Så där tappar vi en stor bunte..

Dock tycker jag att det är lite synd att de inte blev någon dans för årskurs 1-6:orna. Vi var tre ledare och de var bestämt att någon av de andra två skulle hålla i det, men sen blev det strul hit och dit eftersom chef gick på semester så blev det som de blev.

Nu ska jag inte bara skylla ifrån mig. Visst är det mitt fel också. Jag tar på mig skulden på att dansen inte har varit lika seriös som den brukade vara. Allt jag har att säga är.. Everyone has their ups and downs.

Jag vet att folk förväntar sig mer ansvar från min sida. Men det är inte så lätt som ni tror, att vara ensam om att ta hand om 30-50 dansare som vi brukade vara. Man klarar inte det själv. Då deligerar man över ansvaret till andra ledarna. De får ett ansvar.

Men man förväntar sig mer från dem. För det är alltid jag som får ringa/smsa och jaga alla inklusive de mindre. Alltid jag som får boka alla tider och planera in uppvisningar. Alltid jag som får remixa ihopa alla låtarna. Etc etc..

Eftersom vi är få dansare och inte har så många låtar att visa upp, har jag valt att ställa in dansuppvisningen för att det inte är lönt att visa upp danserna.

Istället har jag bestämt att vi ska göra ett speciellt introduktionsnummer till bomässan som jag lovat ulrika thulin. Det äger rum på folkets park i mitten av september. Så kom dit om ni vill komma och kolla. Galet bra kommer de att bli! Ja, sen oss dansare imellan, ni förstår vad jag menar..

Till hösten kommer en del tillbaka och några nya har jag fått höra. Har även fått erbjudande om att lära ut i hässleholm. Men dessvärre har jag en tråkig nyhet. Det är att jag har valt att avstå som danslärare. 

Detta är för mitt eget bästa och för mig själv egentligen. Jag har inte utvecklats som jag borde ha gjort som dansare under dessa två åren som lärare. Man lär sig hur man ska lära ut till folk, men man blir själv inte en bättre dansare enligt mig.

Istället blir det ta så många kurser som möjligt nere i malmö hos the hipdrop. Börja inrikta mig inom new school hiphop, poppin och breakdance. Jag kommer fortfarande att träna på abf & aulan. Freestyla och öva mig själv till en bättre dansare. Försöka hitta lite folk som jag kan köra koreografier med. Kommer förmodligen att visas upp på min youtube channel. Dessutom ska jag hoppa in på musik och show ibland eftersom monique har diskuterat med mig om det.


Idag har inte alls hänt mycket. Jag vaknade till liv lite efter elva tiden. Lagade tacos som frulle. Sen började man städa lite smått här i hemmet innan jobb. Körde nere i säckningen idag, så det var bara tråkigt!

När jag kom hem vid tio tiden, tänkte jag att jag skulle tvätta. Så jag började sortera kläderna. Bar ner tvätten. Men helvete heller! Vaktmästaren hade tydligen stängt av strömmen till tvättmaskinerna och torktumlaren.

Förmodligen så märkte han eller så har han fått klagomål på att folk tvättar på andra tider än vad man ska, så mina egna bestämda tvättider funkar inte längre =p

Godnatt!


summerdrop summary

Skrevs 2009-08-10 klockan 23:35:04


Hemma nu, eller ja har vatt det i ett par timmar nu. Men pooooo sicken vecka! Summerdrop is the shit for the love of god! =D

Har vatt lite dålig med uppdatering nu när jag vatt iväg, men har bara haft mkt dans och massat annat att tänka på..

Förrigår dubbla lektioner med yeya och en med kenny. Orkade inte ta extra klass på kvällen, blir för dyrt annars och man är inte hur rik som helst =p

Min kusin tog hem en flock folk och spelade pokerturnering hemma hos sig. Satan va de skrek. Trodde fan någon hade dött eller nått? Hahaha. Men gick ut en runda för de var svalt, skönt och framförallt tyst (:

Igår repeterade vi på alla danserna. Senare vid fem tiden fick nära och kära komma och kolla på när dansarna visa upp koreografierna. Jackie och catta kom och kollade. Va snällt som tog sig tid ner hit! (:

Senare på kvällen stack vi ut till restaurang el patio och käkade spansk/mexikanskt buffe! Fyfan så äckligt gott de var. Trodde jag skulle äta mig till döds för jag blev redigt proppmätt av nått!

Efter de drog vi vidare till club deep. Det var riktigt kul och sicket ös de var på golvet, som alla dansade så det brann om det =D 

Najs o köra lite black jack och ta lite sköna drinkar. Brände nog 700spänn på drinkar som jag ångrar lite nu -,- men skit i det, man lever bara en gång! (: 

Det var lite kul o se alla lärarna fulla, för de tryckte i sig drink på drink. Så kul att ava bernstine decka på en soffa mot slutet. Hahaha.

Kom hem vid fyra tiden, slängde mig & somna bums!

Idag vaknade man med värsta baksmällan. Trodde hela världen hade rasat samman. Sen så var klockan bara tio! Har en tendens att vakna tidigt när jag druckit. Aja..

Plocka undan lite i lägenheten och packade ner mina saker. Vilade en stund. Värken släppte mer. Stack sen till mobilia en sväng. Sen var det bara raka vägen hem, men de blev stopp på familia och city gross också =D

Vet ni vad det bästa är? Komma hem till ett stökigt hem -,-  usch. Fan att jag inte städa upp allt innan jag stack! Så resten av dagen har gått åt till de och vilat mig i min sköna säng!

Ska strax nanna för jag ska upp och jobba förmiddag imorron. Här kommer bilder från summerdrop!





the hipdrop (tear up the floor)
represent
summerdrop!







dans dans dans (:







paulina, joao, lin, alexander, cassandra, magne







lin (:







goofy joao (:







kai the man (:







dansare från min grupp (:







cassandra, magne, caide (:







nick whage (:







ava bernstine (:




anzinity & kenzy =p







jag och kai (:







jag och kenny wormald (:







dansare från min grupp (:







kenny wormald och julius law (:







ute på promenad (:







ute på promenad (:







världens mest högljudda unge, men bland de sötaste också (:







andy (:
HEJ? HAHAHA






kenny (:
awwwwwwwweeee!




nick whage & kai







haha (:







julius law, kenny wormalds och en från sveriges radio
jag fick filma med kennys kamera när de intervjuade honom =D







yeya (:
jag lovar lätt coolaste !







yeya och jag (:







vår stretching, mat och chillhörna (:







he took a picture of me
i took a picture of him
(:







jackie (:
jag och han tog en av kennys drop in class.







warming up (:







strike a pose ;)







double pose ;)
hahaha







lin och yeya







några dansare med yeya (:
oooooooohhhhhhh säger jag bara :$







chill chill chill







caide och hans flicka (:







här bodde jag (:
hejdå malmö tills vidare






här kommer även två video från summerdrop.
ute och chillar på mcdonalds.
träffar på kai, joao och nick whage (:




5 minuter senare..
kommer även kenny wormald och julius law (:
hahaha!

stress till max

Skrevs 2009-08-07 klockan 18:04:37

Hinner dessvärre inte blogga. Så kan bara skriva kortfattat.

Igår
Vakna
Yeya
Handla käk på livsmedelaffär
Kenny wormald
Ilva, biltema, stadium
Duscha
Julius law (drop in klass)
Duscha, data, sova


Idag
Yeya
Kenny wormald
Burger king, mobilia
Duscha
Powernapp
Kenny wormald (drop in klass)
Köra jackie till stationen
Duscha, data, sova

no pain no gain

Skrevs 2009-08-05 klockan 18:46:43


Det kan man lugnt säga när det gäller dans. Ah satan va de värker över hela kroppen. Vartenda jävla muskel. Känner mig som en sleden mus. Knullad till max! Men varje droppe svett är värd mödan (:

Hann aldrig uppdatera igår mer än att lägga upp orgasm låten som jag nu känner mig tvingad att säga, tack för låten, k alicia hamacek ;)

Igår gick på fulla rullar och det var ingen tid till spillo alls. Senare på kvällen så invadera alla mina kusins barn alla datorerna, så orkade typ inte sitta. Kollade lite snabbt från min ipod och sen var de bara slockna i sängen.

MÅSTE BARA SÄGA DETTA! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH. OH MY GOD! KENNY FUCKING WORMALD IS IN THE TOWN! =D

Vi hade joao, ava och kenny igår! Avas koreografi was some dope shit, men de är riktigt svårt o dansa till rap "/

Idag hade vi bara två klasser, en med Ava och en med Kenny, så har lite dötid nu men ändå inte för jag ska ta extra klass hos nick whage halv nio tiden. Måste äta lite först så här hinner de inte bloggas inte (:


second day of malmö

Skrevs 2009-08-03 klockan 22:58:59


Vaknade halv elva idag. Ingen tid och hungrig det bara skriker om det också. Så stressa ihjäl sig fick man göra! De var typ på me brallorna, borsta tänderna och sätta i linserna samtidigt typ =D

Körde in på mcdonalds snabbt för att köpa lite cheeseburgare som frulle. Jätte bra att käka det direkt på morgonen? Hahaha. Det kan man lugnt säga att det inte är, men hade inget val. 

Just idag av alla dagar! Otur eller vad? Framför mig står en kvinna och gör en beställning på 25 kartonger hon ska ha till ett barnkalas. Det märkte jag inte förräns efter jag gjort min beställning och de var typ 15min kvar. Men lyckligtvis hann jag precis i tid till dansen.

Danserna idag var bättre än igår, kanske för att danserna bara blir roligare och roligare. Måste bara säga att det var riktigt dope motherfucker! Många tummar upp! Vi hade joao, kai och nick whage idag (: 

Förresten alla som vill komma och kolla på alla danserna har faktiskt chans att göra det, på söndag. Så kom om ni känner för det? Det kostar hela 10kr! Hahaha (:

Nu ska jag möta min kusin minh i fotboll på playstation 3. Han tror han spöar mig ;)


maelmö

Skrevs 2009-08-02 klockan 22:06:07

Sov bara 4 timmar inatt och det är ALLDELES för lite. Ah, gud jag bölar nästan för kunde verkligen inte sova. Hostade i princip hela natten och det va riktigt störigt!

Vaknade vid åtta tiden för jag behövde sova lite mer. Men det borde jag egentligen inte ha gjort.. För när jag var klar och redo, så var klockan redan för mycket! 

För att göra livet lättare för mig (sarkasm) fick jag även sticka till min faster, eftersom jag lovat att hämta alla hennes resväskor och saker och köra ner dem till mina kusiner, så hon slapp ta de på tåget. Hon ska till vietnam den sjätte augusti (:

Jag lovar har nog aldrig kört såhär snabbt till malmö i mitt liv. Körde 150 hela vägen dit. Hahaha. De gick fortare än fan, var lite rädd att jag skulle bränna motorn eftersom den gick över 4000varv i minuten. Den klara sig. Men ville verkligen inte missa nånting! (:

Summerdrop dag 1. Gick och anmälde sig att man var närvarande. Sen var de att invänta workshop tiden enligt schemat. De var första gången jag  befann mig på stället och de såg faktiskt riktigt najs ut.

Vi hade lin, joao och kai idag. Oh my fucking god, danserna var seriöst riktigt sick! Nu ska man bara komma ihåg alla danser tills på söndag också. För vi lär oss en ny koreografi varje lektion och det är 18 lektioner vi ska ha ;)

Men allvarligt talat? Man blir så jävla inspirerad, koreografin, lärarna och alla sjukt underbara dansare som verkligen kämpar in i det sista. Alla trötta som attan. Kroppen tar stryk. Tunga andetag. Svetten droppar. Men en sak har vi gemensamt. Vi gör det vi älskar för det är så jävla fucking kul!

Det är bara redigt gött känner jag, för det behövs verkligen just nu. Den senaste tiden har verkligen kännts som jag har tappat stinget. Glödet för dans. Jag hade inte längre elden i ögonen. Gnistan försvann mer och mer, likaså intresset.

Efter dagens händelse så kan jag på gott samvete säga att den börjar växa tillbaka igen. Längtar redan tills imorron! Så förhoppningsvis efter denna veckan så kommer jag tillbaks som en ny quang med ny kreativitet för dans.

Nu ikväll blir de bara att ta de lugnt och hoppas på mer sömn till imorron. Hostar fortfarande "/ får se om min hals överlever. Bara be och hoppas.

Det kommer i alla fall upp bilder när jag är tillbaka från denna vistelse (:

sista inlägg från perstorp

Skrevs 2009-08-02 klockan 02:04:14


Klockan är rätt sent och jag borde egentligen sova? Den tickar inte mindre för att jag sitter här, men måste dra lite updates från min icke så händelserika dag =p

Vaknade vid halv tolv tiden. Hann bara käka frulle och sen bar de iväg till jobbet. Sista dagen! Sen fri i 9 dagar (:

Säckade idag.. Seriöst så kan man fan bli knäpp i huvet av att vara där nere. Saker som inte kan förklaras. Maskiner som flippar totalt. Man börjar fan undra om det spökar där? Men men.. 

Kom redan hem halv nio för jag behövde tid för att packat och vila lite innan summerdrop, och mina kollegor är redigt sjyssta så de var lugna puckar (: 

Så resten av kvällen har gått åt till att chilla, packa resväskan och kollat vägbeskrivning till stället (a). 

Måste sova snart! Ska upp vid halv åtta tiden imorron. Ska försöka trycka i mig frukost, men brukar inte va så glad för de när man precis vaknat. Brukar ta en eller två timmar innan jag får aptit. Ajaa.. Sen blir de göra vid sig lite innan man drar iväg. Ska stanna där i 8-9 dagar =D sooloong perstorp!

Märker själv att inläggen är lite fattig på händelser. Händer nada här. Men de kommer fett så mycket mer när jag är nere i malmö! (:  Godnatt!


summerdrop

Skrevs 2009-08-01 klockan 14:27:20

1 dag kvar till thehipdrops, summerdrop!
Här är alla lärare vi ska ha =D





Kenny Wormald (los angeles)

Det gick tyvärr inte lägga up hans youtube video på bloggen.
Får länka istället.

http://www.youtube.com/watch?v=YaKbkTvOiGA&fmt=18

--------------------------------------------------------------------------







ava bernstine (los angeles)

 

--------------------------------------------------------------------------







joao (portugal)



--------------------------------------------------------------------------








kai (tyskland)



--------------------------------------------------------------------------







lin (norge/danmark)

Hitta inga videon på henne :(

--------------------------------------------------------------------------







nick whage (tyskland)



--------------------------------------------------------------------------







yeya (sverige)


somewhere in between

Skrevs 2009-08-01 klockan 03:45:19

Chjaaaa, vad kan man säga om sin dag? Inte alls mycket faktiskt fast det har ändå vatt en helt ok dag även om jag har vatt och jobbat eftermiddag (:

Men hur som helst så började dagen med att jag vakna tidigare än vanligt. Usch. Klockan ringde kvart över nio. Hann knappt förstå var jag var innan jag skulle iväg till extraträningen.

Precis innan jag skulle sticka så ringer faster om min kusins påse som jag råkade ta med sist. Min faster skulle tydligen sy om lite kläder eller nått åt min kusin, sutti. Lämnade iaf det.

Dansträningen gick galant. Dock lite halvfå som kom, men det var lika kul ändå. Vi är i princip färdiga med alla danser till de första låtarna nu. Bara att fortsätta kötta på, på låt nummer 2 nu till varje stil.

Stack till ica och skulle endast köpa remouladsås och tacosås, men la även wienerbröd, köttfärs, mjölk och energydrink i korgen. Ganska konstigt. Det blir aldrig som man vill. Man handlar alltid mer än va man ska (:

Jobbet har vatt extremt lugnt idag! Satt uppe och körde fabriken, så blir säckningen imorron. Allt har rullat som en dans på rosor. Det gillar vi starkt!




hahaha stackars dennis tran.
som de retas me honom för att ha kört sönder trucken.
nu använder vi bilden som skrivbordsunderlägg.
ser ni hur böjd den ena gaffeln är? =D


Sitter här nu och funderar över vad jag ska skriva om.
Lite tankar som väser i huvet. Kan ju avslöja lite för er (:

Bloggperiod. Måste bara säga att det känns att alla är inne i en period nu, en period där blogga är den ny trenden. Det har vuxit nått så in enormt och verkar ha blivit riktigt populärt. Alla skaffar det. Många samtidigt också.

Enligt mig så är det mycket friare. Man känner sig så instängd i den lilla rutan på bdb annars. Det blir personligare och man får själv bestämma utseendet på sin sida. På nått sätt känns det bara bättre. Mer hemmavänlig mot folk.

Credits goes to ida. Vill bara påpeka att dem inlägg du skrev idag. De var sick! Blev riktigt extremt fascinerad över de. Väldigt inspirerande. 

Sommar 2008. Du väckte minnen som bara tusan. Saknar dem tiderna.
 & Inlägget du skrev om uppmärksamhet. Hur folk söker uppmärksamheten de inte kan få.. Mycket visa ord från mossy!

checka hennes blogg vet jag! (:
http://idaissabella.bubbleroom.se/

Mina planer för framtiden. Som vi alla vet så ändras ödet hela tiden. Människor förändras. Saker och ting förändras såsom omständigheterna. Beslut som försöker tas blir ett faktum. Jag hade en plan. Det ändrades.

Mina nya beslut är baserade på hur jag känner kring allt för tillfället. 
Jag har ändrat mig om de här me flytten till en ny lägenhet i perstorp.
Jag har ändrat mig om de här med köpa spillrans ny bil.
Jag tänker fortfarande laseroperera mina ögon om jag får lov!
Det är kanske inte alla som visste om dessa planerna. Men men..

Jag har tänkt en del nu på sistone. Över mitt liv. Allting har bara vatt en sån röra. Problem på problem. De tog aldrig slut. Därav lite omorganisering i mitt liv. Band man kämpar för och band man bryter upp med. Sometimes u gotta do, what u gotta do.. Har inte kunnat tänka klart i mitt huve, förrän nu.

& jag ångrar inte en sekund, de vägar jag valde, för det är nu jag känner mig fri. Problemen har jag lagt åt sidan. Orkar inte tänka på de längre. Blir bara jobbigt i det långa loppet. Ibland är det lättare att bara glömma än förlåta. Yes, jag gör exakt va jag vill och vad fan jag känner för, för jag skiter ändå i vad folk tycker.

Man kan vara ute på för djupt vatten och gräva sår som aldrig läker..

Det är på tiden att jag börjar ställa upp för mig själv. Börjar tänka på mig för en gångs skull. Allt jag har stått för. Allt jag har byggt upp här i perstorp har vatt för vännerna. Men i slutändan inser man.. Det är dags att för mig att gå vidare. Det tog bara lite längre tid för min hjärna att koppla det.

Så mina nya planer är att eventuellt
a) flytta ner till malmö, bo hos min kusin tillfälligt, köpa egen lägenhet, jobba här i perstorp så länge och pendla mellan, tills man hittar annat om jag inte väljer att fortsätta med det.

b) bo hos min farfar här i perstorp på min jobbevecka och ner till malmö bo hos min kusin tillfälligt på min frivecka, köpa egen lägenhet, tills man hittar annat om jag inte väljer att fortsätta med det.

Ett extra tillägg till a och b är att spara ihop pengar och tillsammans öppna upp fler restauranger med mina kusiner i framtiden.

c) söka till alla möjliga dansskolor nästa år och audition på fullt allvar. Sedan kolla upp möjligheterna till jobb inom de, men annars plugga vidare inom ekonomi eller civilingenjör.

Slutbeskedet lär mina vänner få veta först.

Nu har jag 16 arbetsdagar kvar att ta ut min semester på. Tanken har slått mig att gå en bartender kurs i grekland / spanien eller en resa till californien och hälsa på min kusin. Det hade inte vatt helt fel? (:

Dags att nanna, godnatt!