mysig hemmakväll

Skrevs 2009-10-31 klockan 02:14:59


Nu äntligen är 5 dagar som gäller..

En dag som denna spenderades med några man inte träffat på ett tag. Så gick ner till ica för att möta upp dem och handla lite godis & chips som vi kunde trycka i oss. Det blev idol ändå, fast majoriteten inte ville.

Fortsättningsvis en massa galet buzz, och sist singstar som vi nästan sjöng slut på rösten. En hel galen kväll av skratt. Tack andy, ida, katta och nea!

Lördag blir det shiit kingz workshop, och även kolla på the hipdrops 5års ceremoni. Satan va man har längtat till det, och sen blir det att börja träna med the hip drop crew (:

Söndag michael jackson this is it med tio andra personer. Det blir säkert skitbra, för de är trots allt the king of pop vi snackar om.


veckans låt

Skrevs 2009-10-26 klockan 22:20:29


Rihanna - Russian Roulette


rövdag!

Skrevs 2009-10-26 klockan 01:26:46


Försov mig till jobbet, sov till tio, och då ringer mobilen. Vaknar till liv och svarar som ett dött lik, och på andra sidan luren hör man nämen godmorgon quang, dags att vakna! Hahahaha. Ta nu god tid på dej att äta frukost och kom hit, så stressa inte upp dej. Fem sekunder senare säger han nej, kompa hela dagen för det är inte lönt att jobba.

Så svarar jag paniklöst, är du helt säker? ni klarar er utan? Han bara jajja, det är lugnt. Minuter senare efter att jag lagt på, fick jag värsta dåliga samvetet och skickade ett sms med förlåt i.

Tillbaks som svar var, ingen fara. Gå nu och vila så du är pigg när du ska dansa och sov i natt så du är pigg imorgon. Vi ser fram emot hembakta kakor till fikat imorron :-)

Haha sicka kollegor, men fett sjyssta är dem, they rock! :D

Nästa scenario är när jag plötsligt vaknar upp en gång till av att nån står och plingar som en idiot utanför min dörr. Där står tydligen jackie, ina och kelly. Tydligen så visste jag inte att vi skulle ta tåget kvart över tolv på grund av jävla dålig kommunikaton mellan oss tre! Så vi fick ta nästa tåg istället.

Jävla ina började hetsa mig om att klockan var ett och att man skulle flytta fram tiden en timme framåt. Jag var så trött och seg just då, men började kolla rundor på text tvn och de stod klockan tolv på alla kanalerna. Men hon verkade nätt och bestämd på att vi skulle flytta fram en timme, så kolla jag på mina analoga klockor och klockan var ett då, alltså menar hon att klockan skulle vatt två då? Men till slut kom vi fram till att klockan var tolv =p

Sen ville min lilla kusin kelly sälja sånna fett dyra kakor, men whatever? Jag kommer själv ihåg att jag försökte sälja samma kakor till folk för priset av 50kr burken. Så jag fick väl ställa upp och köpa, i guess :)

Nästa jävla rövscenario var att tåget gick inte längre än till tyringe på grund av banarbete. PANIK ASSÅ! Istället fick man ta ersättningsbuss in till hässleholm och där missade vi såklart tåget. Det skulle komma ett ersättningståg som skulle få oss att hinna i tid, men tydligen tar den bara emot x2000 biljetter, och man skulle få betala 250kr för en biljettjävel! Vad fan är detta för fasoner? För man kunde tydligen bara köpa biljetten på tåget, och då fick man sån tilläggsavgift och mög.

Så istället var vi tvungna att vänta på nästa tåg, men fan, det betyder att vi skulle missa hela danslektionen i princip. Så vi sket i det istället för det kändes inte lönt. Helvetet slutade inte här, utan tidigaste bussen till perstorp gick tre timmar senare. I helvete heller säger jag bara! Så vi fick ringa rundor våra släktingar och till slut kom andys pappa som var så snäll och hämtade oss.

Dagen slutade allt bättre, för nu har man dansat bort sin ilska, bakat ganska lyckade kärleksmums till jobbet imorron och spöat kenny på röj flagg 4-5 gånger i rad ;) mohaha. Godnatt!



the last bounce

Skrevs 2009-10-21 klockan 22:59:47


Bounce Streetdance Company har sin sista uppvisning.


BOUNCE SÖKER GÄSTDANSARE TILL SIN NYA SHOW PÅ GLOBEN.

SÖKES:
både tjejer och killar

DATUM:
torsdag den 29 oktober

TID:
09.00 registrering och egen uppvärmning
10.00 start

PLATS:
balettakedemin
birger jarlssgatan 70, stockholm

ANMÄLAN:
skicka cv samt bild till [email protected]
oss tillhanda innan den 26 oktober

JOBB PERIOD:
22 mars - 25 april, 2010

TA MED:
Tjejer klackar samt knäskydd!
Killar knäskydd!




Jag har ingen aning om jag vågar mig dit "/
Allting så jävla tajt den veckan.
Har redan betalt för shit kingz workshop också.

AAH PANIK!
Men i för sig, även om jag inte går vidare,
så blir det en upplevelse och återuppväcka gamla minnen (:
måste ha bättre självförtroende..


gleam of light

Skrevs 2009-10-20 klockan 15:35:02


I finally see it.
All the struggle. 
Exaggerated thoughts.
Empty words.
Left inside my body.
That tore me apart.
Every piece of me.
Body and soul. 
I finally see it.
The gleam of light.


Ser inte ut som att jag orkat blogga på några dar. Så det är väl dags. Jag är egentligen ledig, och börjar inte förräns på fredag, men ska jobba extra idag. Behöver cash som bara fan.

Vända på dygnet har man gjort också. Asså fan, sover typ ända till typ tre, fyra, fem tiden nu mera. Kanske idag är det bra, eftersom jag ska va vaken hela natten. men men..

Några kommande saker jag läntar till är:
shit kingz workshop
hipdrops 5 års ceremoni
dansa med hipdrop gruppen
kolla mj this is it med några!
flytt till ny lägenhet med en inneboende ;)





aggressive gangstah wong and le monsieur andy petite (:







tåget blev försenat till hlm.
fick vänta i en hela jävla timme på nästa =p
så vi drog till biografen istället.
hahah


klantig

Skrevs 2009-10-15 klockan 23:26:49


Mitt på morgonen vaknar jag upp av ett högt ljud. En smäll rättare sagt. Laptopen hade ramlat ner från databordet. Änden på strömsladden böjdes och det gick ingen ström i datorn.. så går det när man har databordet lutandes brant ner, så att man kan ligga på sängen och kolla film bekvämt. Det var bara det att jag råkade slockna med datan på. Lyckligtvis nog lyckades jag böja tillbaks änden och prega in pyttepytte lite papper på glappet, så nu funkar det bra igen. Fyfan va teknisk man kan vara ;)

På jobbet skulle jag sprätta säckar med en kniv. Jag tror jag blev emo alltså.. småsäckarna finns staplade på varandra i en hög. När jag skulle dra säcken mot mig, så slant handen, där hade jag kniven också. Det gick rakt upp mot hakan. Tur att det inte var så djupt, men fyfan va läskigt..


dope motherfucker

Skrevs 2009-10-14 klockan 23:04:17



lyle beniga.
från träning till...







lyle beniga feat. sh**t kingz
till uppvisning =D
minut 02:44-3:35

eller ja, allt är bra ändå ^^


miss summerdrop

Skrevs 2009-10-13 klockan 23:54:47



längtar till summerdrop 2010 ;)
ser ni oss tre? hahaha


flugfäääen

Skrevs 2009-10-13 klockan 22:12:52


Jag har ingen aning om detta är ett dåligt tecken eller inte, men igår dödade jag 6 flugor som surrade rundor vid mitt fönster, och idag kom det ytterliggare 12 till. Blir det 24 imorron? Haha.. must be kinda bad omen?


prophecy of dance

Skrevs 2009-10-12 klockan 23:13:44



seriöst ni måste bara se denna,
för att förstå vad dans innebär,
dess innehåll, mening och syfte!
that's some deep shit..


trött fuck

Skrevs 2009-10-12 klockan 23:12:17


En ovanligt tröttsam måndag, som fick mig att somna till på jobbet i några enstaka minuter. Vaknade till av panik för sekunden. Ni vet den känslan, då man inte vet var man är. Nej fan, tänkte jag minsann. En tio minutares powernapp gjorde susen, och för att försäkra mig om att inte åter igen bli sömnig, så gick jag en runda och rörde på mig hela tiden (: 

Det är ganska konstigt, för har ni tänkt på det? Att även om man är trött som in i helvete och bara vill sova vilken sekund som helst. Och att om man istället rör på sig och tänker på annat så försvinner tröttheten. Kanske finns det en särskild gräns, och när man har har överstigit den tappar man medvetandet och faller.. frågan är bara var gränsen går?

Rätt meningslös dag, för jag somnade nog lika fort som jag slängde mig i sängen. Cirka fem timmars sömn. Undrar hur jag ska lyckas sova nu på natten? Nu ska jag göra ett försök i allafall. Godnatt!


the hipdrop complex day

Skrevs 2009-10-11 klockan 23:18:30

Min dag har som vanligt spenderats som alla andra söndagar, nere i malmö. Vi hade en annan lärare idag, nån dansk som heter thomas, men han var faktiskt lik justin timberlake enligt mig. Synd att jag inte tog bild på honom, så man hade kunnat jämföra =p

Innan hipdrop var de extra träning med dansen också. Så nu ska vi bannemaj sätta alla danserna så vi kan fortsätta gå vidare (:

Dagens bästa, var ändå när Lin (ägaren till the hipdrop) gick fram till mig, andy och bad att få prata med oss privat. Hon erbjöd oss att vara med i the hipdrops crew. Fyfan va glad jag är alltså! Det är fan stort av något, och betyder så jävla mkt så det finns inte! Asså, kan knappt förstå det själv. Så nu får man dansa med gruppen och göra shower tillsammans och visa upp. Ett fett jävla plus på denna dagen (:




andy, peace up a-town







jag och jackie
hahahahaha







andy och jackie
för mkt fritid innan dansen =p







denna är för jävla goo :D


13 år sen..

Skrevs 2009-10-11 klockan 02:04:01


lyckorus

Skrevs 2009-10-10 klockan 23:06:03


Sov konstigt nog inte förräns halv åtta imorse, efter att jag kommit hem. Jobbet var väldigt lugnt, satt och kollade på massa episoder av en japansk serie, bleach, hela natten.

Idag är en sån dag, även kallad lyckorus. En super bra dag! (:


day eight the night to ninth

Skrevs 2009-10-09 klockan 01:16:56


Dagen har flötit på rätt så bra kan jag tycka. Vaknade precis i rättan tid för att hinna med det jag behövde göra idag. Har för det mesta tagit de lugnt. En chilldag (:

Åt, duschade och satt vid datorn som jag behövde. Stack ner till banken för att hämta ut pengar, och träffar där min farbror som skulle ta ut pengar som han var skyldig mig. Sen kollade jag igenom lägenheten, och det blev att jag skrev på och köpte lägenheten. På köpet ingick arvid, hahahah. Nej, men han ska bo där och bli min roomie nu (:

Som tur var blev jag aldrig sen till dansen, och det dansades som bara den! Vi får köra hårt på nu! Alla har ju märkt att det är lite annorlunda nu på lektionerna, men hoppas bara det är en positiv syn från alla också?

Dansuppvisningen är lördagen den 19:e och även den 20:e december, på centralskolans aula klockan 19.00. Så alla är hjärtligt välkomna! Hoppas på mkt folk, men jag återkommer med det senare! (:

Här kommer lite bilder på lägenheten. Dock glömde jag ta bild på badrummet. Aja.. men fan vad skönt att ha sin egen lägenhet, istället för att hyra, och kan göra vad fan jag vill med det. Så när jag blir klar med lägenheten, så ska det fan se ut som ett paradis om inte bättre!

Det ser kanske lite trångt ut på bilderna, men dem som bor här är lite oldfashioned. En massa grejer överallt. Men annars.. jag ser faktiskt potential, så det blir nog bra i slutändan (:



Hallen







Hallen







Vardagsrummet







Vardagsrummet








Fransk balkong med utsikt mot gården







Sovrummet







Sovrummet







Skåpdörr
extra utrymme







Kök







Kök







Kök


tjejer här är nått för er ;)

Skrevs 2009-10-07 klockan 19:20:18


så här ska ni göra :)
http://www.youtube.com/watch?v=79WwmHNMbfc&feature=fvhl


så här ska ni inte göra :)
http://www.youtube.com/watch?v=Lxk0eNRp5Rg&NR=1


frivecka!

Skrevs 2009-10-07 klockan 16:50:02

Ja, det är gutt de! Men ska jobba extra fredag natt, måste tjäna in extra cash nu när jag köpt och lagat bilen, plus att jag ska flytta till en annan lägenhet här i perstorp. Har bestämt mig för att köpa en, istället för att hyra. Så nu har jag vatt och kollat en etta. Imorgon blir det visning på en tvåa. Jag ska inte berätta för mkt nu, eftersom ingenting är fullt säkert än. Så vänta och se.. för den som väntar på nått gott, väntar aldrig för länge ;)

Har nyss kommit hem från väla, eller snarare siba. Var där och hämtade hem min mobil. Jackie följde också med och lämnade in sin mp3 på lagning, och istället för att dem skickar iväg hans mp3 så fick han en helt ny med detsamma. Snacka om lycka? (:

Bilen krånglade igen.. var inne hos verkstan så fort jag kom hem. Nu snackar dem om att dem inte har bytat nån avrinningsak, för de trodde inte att det skulle kunna hända på en audi eller nyare bilar. Ja så.. tydligen var det en grej som fått stopp för dem små hålen, så det kan inte suga tillräckligt med olja så att jag får tillräckligt med oljetryck i bilen. Aja, det blir säkert bra! (:

memories that brings you back

Skrevs 2009-10-04 klockan 01:30:07





mitt första solo ever
(på klippans gymnasieskola)
Här så har jag gått på dans i ungefär 9månader







kenny & wang solo
(when you say nothing at all, i will remember you)







oldtimes c-walk rutin
chill like the oldtimes <3







freestyle phanatix på hbg festivalen 08
jag & andy stack i förväg för att kolla på dans,
medans de andra fortsatte förfesta, ös!







jackie på väg mot hbg festivalen 08
han är lite drunk på slutet, hahah
(emma & robins röst i bakgrunden)







c-walk i hbg festivalen 08
denna var så mkt bättre än festivalen i år!







kenny på danslägret 08
glömmer aldrig detta (:
(jag vill in på internet, hahah)







alcaides 18års fest anonym dansare
popping







alcaides 18års fest magne
breakdance







alcaides 18års fest alex
krump + mix






chill på abf (part 1)
saknar det!







chill på abf (part 2)
saknar det ännu mer!







kenny leker knightrider på väg till apelryd







jag och emmie på ekebo ^^
kameran gick automatiskt igång i byxfickan
mkt spännande konversation =p







memet, jackie, johnny och andys tågresa
sömntutor =p




oops forgot

Skrevs 2009-10-03 klockan 00:52:17


Glömt att uppdatera dessa dagarna, men men.. första inlägget här nu på månaden, och det roliga är att när jag inte uppdaterar så är det fler som kollar min blogg.

Aja.. det är oktober. Hösten är här, och man känner redigt hur kallt det börjar bli på mornarna. Löven tappar färg likaså som träden tappar sina löv.

Senaste nytt i mitt liv, bilen är klar från service, jag har värme i hemmet, dansen puttrar på som vanligt med lite småförändringar och slutligen ska jag på visning av en lägenhet (:

Nej, nu blir det glo lite naruto avsnitt, sen sova!




skiter i bloggtrafik, ser ingen mening med det.
man ser att de vanliga kollar min och de andra klickar bara rätt igenom.
sen är de väl några få antal som läser det en gång, men inget de direkt fastnat på precis. jag nöjer mig med de vanliga (: