life

Skrevs 2011-03-29 klockan 17:27:11



Tänkte jag skulle berätta vart jag befinner mig. Bor för tillfället 1cm sydost från öjaby på kartan på ett ställe som heter bergsnäs. Inget vidare centralt, men dock nära till jobb som endast ligger 1km ifrån. Får bo så ett tag tills jag hittar något som faller mig i smaken.

För att summera min befintliga situation på en stad som inte är okänt för mänskligheten, utan för vad som verkade vara en paradox till en början.. Jag börjar smälta samman med staden och allt flyter på med ett konstant flöde. Tro det eller ej, det finns faktiskt potential i Växjö bl.a vackra flickor! Men den historian tar vi en annan dag..

Jag har träffat på snälla människor. Både på jobb och dans. Världen är mindre än man tror. Där är två andra som jobbar inom restaurang på samma foodcourt, som också dansar. Ganska fett när man tänker på det! Sen är där några andra roliga dårar man träffat på dansen också. Har aldrig kännt mig så hjärtligt välkommen. Tummen upp!

Nu har jag hunnit se två filmer på biografen, chillat på Kulturama (dansstudion för er som inte vet), lärt mig titta på vampyrserien True Blood, och suttit ute på Lagerlunden och druckit med fint folk.

Det kommer mer!

black swan

Skrevs 2011-03-20 klockan 23:40:30



Då har man avslutat söndagskvällen på biosalongen till filmen Black Swan. Filmen va ganska okej, men fruktansvärd creepy så det ryser ända in i kroppen på en. Fick mig en tankeställare. Kanske tar upp det någon dag.

Tack för sällskapet Martin och Elin!

true blood

Skrevs 2011-03-19 klockan 10:20:18

Första gången man såg på vampyrserien true blood igår. De va ganska fett fast man hade lite svårt att hänga med i början. Ganska random serie.

levande

Skrevs 2011-03-17 klockan 23:14:47

Fick i mig en rejäl dos av dans idag, fyfan va skönt de är o kännas levande! Älskar känslan!

blandade känslor

Skrevs 2011-03-15 klockan 17:56:23

Nu har de gått lite mer än tre veckor sen vi öppnade restaurangen. Allt börjar va under kontroll nu. Rutiner på G. Schema på plats.
Ska se om det går att gilla läget också. Dags att andas ut i alla fall.

Nu börjar livet!

jag lever

Skrevs 2011-03-03 klockan 22:40:25

Jag lever. Har bara haft svårt att ta mig tid för att uppdatera. Är cpbusy med restaurangen och de ganska segt med mobilt bredband. När bredbandet kommer blir de förhoppningsvis lättare.

Jag berättar kortfattat.

Restaurangen går bra, men det har varit långa dagar bara. Det blir bättre när vi har mer rutin och ett schema vi följer efter.

Dansen går utomordentligt och jag älskar redan folket där, riktigt sköna människor. Gjorde audition till historien tusen och en natt, till en av de största rollerna och fick det! Jag behövde verkligen detta.. för mig!

Historien i korthet:

Kungen och Drottningen har en sval relation. När Kungen kommer hem tidigt från en resa tar han Drottningen och hennes älskare på bar gärning. Han blir så arg att han dödar dem båda. Han tar händelsen så hårt att han blir galen och vill hämnas på hela kvinnosläktet. Därför gifter han sej med den ena kvinnan efter den andra och dödar henne morgonen efter tills han möter Sjeherezade. För att undgå att gå samma öde som sina föregångare till mötes börjar Sjeherezade berätta en saga för Kungen på bröllopsnatten. Hon slutar dock berätta innan berättelsen är slut och eftersom han vill höra slutet kan Kungen inte döda henne. När den första sagan är slut börjar hon på en ny och fortsätter så i 1001 nätter. Då visar det sej att Kungen har tagit så djupt intryck av sagorna att hans galenskap har släppt och han inser livets skönhet igen. Och de lever lyckliga i alla sina dagar.