baby baby baby oh

Skrevs 2011-01-27 klockan 22:30:55








Här har vi en bild på en av de sötaste bäbisarna för tillfället. Min kusins söta barn, theo. Han växer som bara den också.

Har spenderat de två senaste veckodagarna här i malmö för att lära mig som sagt, men nu på onsdag så gäller det verkligen. Då reser jag härifrån.

O denna helgen blir verkligen min sista. Hoppas jag hinner packa ned allt. Vill gärna försöka hitta på något med någon också. Får se va som händer.

det var en gång........ chillfest...... eller var det mys.. tror jag?

Skrevs 2011-01-23 klockan 17:59:14



Jag samlade ihop ett fint gäng hemma hos mig som tog de lugnt, snackade och drack. Här var det allt från gitarrspel till att tejpa ihop människor. Tack för de!

Credits till Ida, Elleonore och Ina som lyckades tejpade ihop min goda filmjölk. Jag orkade inte äns besvära mig med att ta loss de, så de blev ner i soprännan direkt.

johannas 19års dag

Skrevs 2011-01-22 klockan 15:56:53



Igår firade jag min finfina vän, Johanna Alcaide.
Tack för att jag fick komma och umgås med skönt folk!
De va riktigt kul, speciellt mina fina samtalsämnen med Martin Kattem!

växjö

Skrevs 2011-01-20 klockan 23:01:15



Sjukt taggad med ett stort S!
Växjö fick finbesök av mig. Jag stack dit på ett ärende med coca cola och tittade samtidigt in på själva köpcentrumet. De ser i för sig ganska tomt ut för tillfället nu när allting är halvklart bara. Insåg idag också hur grymt taggad jag är! Jag ser potential. De kommer att bli fint i staden med möjligheter!

Fixade boende idag också, kontraktet påskrivet, får nycklarna den 1a februari! De bästa är att allting i lägenheten kändes så klockrent.
LOVE IT!

malmö

Skrevs 2011-01-19 klockan 23:26:09

Jag befinner mig just nu i malmö och har varit det sen måndags. Ska vara här och lära mig i 10 dagar, liten mjukstart innan den stora upplärningen i Örebro. De blir en lång resa, och jag som är åksjuk också! Ska se om jag kan köra istället. Men som de ser ut just nu så jag hinner vara hemma i Perstorp över denna helgen också. Det får man ju ta vara på!

Måste bara tillägga att woka är ganska svårt, och det är svårt att slänga upp mat i luften (så att de blandar sig lättare). Tekniken är svår att hitta, men jag ska lyckas!

Imorgon blir det destination Växjö! Ska på möte, skriva kontrakt på lägenheten där uppe och kolla in köpcentrumet.

goodbye perstorp

Skrevs 2011-01-19 klockan 00:56:49

Då va de dags som alla andra i min generation. Att flytta ifrån Perstorp. Jag har växt upp här med de sjukaste minnena man kan ha, och de relation man byggt upp här hoppas jag kunna behålla så gott de går. I dagsläget har jag endast flyttat ifrån Perstorp preliminärt, eftersom jag har ett x-antal stopp jag skall befinna mig på först, och lägenheten är dessutom kvar med alla mina grejer.

Sista 4-5 veckorna har varit bland de bästa på länge. På något sätt så påminner det mig om hur det känns att leva igen och hur bra livet verkligen kan vara. Ni förstår säkert den känslan. När man hittar en mening med sitt liv.

Så jag tänkte skriva av mig lite. Några saker jag vill dra upp.



Här är min fina vän Johanna Karlsson. En av dem bästa! Vi umgicks på Dessans 18 års fest där vi förfestade ihop hemma hos mig med skönt folk. Jag måste säga att detta va faktiskt en av de bästa dagarna på mycket länge. Hade asskoj, både på förfesten, festen och efterfesten. Tack gott folk som gjorde denna dag till va den blev och extra tack till Simon Tucic som lyckades steka makaroner med en kastrull med vatten i!




Mina muppkusiner är alldeles för söta. De lämnade kvar en massa bilder på kameran när jag hade stuckit iväg till jobbet.
Tidigare på dagen samlade jag ihop några av mina underbara dansbarn som vi glodde på gamla dansuppvisningar ihop. Fint med gamla minnen!
På kvällen beslöt jag och mina kusiner för att baka kärleksmums och det va exakt på pricken att jag hann till jobbet. De såg ut som att vi skulla faila med själva kakorna först, men de blev faktiskt riktigt gott!

Tack och adjö Perstorp! Jag hoppas ni börjar följa min blogg från och med nu, för nu är man ju tvungen att bjuda på saftiga updates från Växjö.

Lukas Bror - Fredrik och jag

Skrevs 2011-01-13 klockan 18:27:07


no bullshit

Skrevs 2011-01-03 klockan 03:23:23


tvåtusenfuckingelva

Skrevs 2011-01-03 klockan 03:02:23

Jag tror detta året kommer att bli riktigt awesome år åtminstone för min del. Förra året var mer som ett rebound år. Har stora förhoppningar!

Lite updates sen jag va borta:
- julafton. Firade julen hos faster fyra. Större delen av släkten va här och jag måste faktiskt säga att jag gillar det. De va alldeles för längesen man hade släktträff. God mat, fin stämning och snacka lite skit med kusinerna och sist men inte minst kortspelsleken tretton.

- 27/28 dec. Mellandagsrea på väla och i malmö. Hängde med ninh och johnny hela dagen. Vi va lite störda som gick ända från triangeln till entre. Mat på jensens böfhouse frukansvärt gott. Älskar de matstället. Deras favoritsås knullar verkligen i munnen asså, skojar inte!

- nyårsafton. Va meningen att jag skulle fira nyår i klippan, men det blev ändrade planer. Gillar spontana beslut. De va en mycket galen natt. Lite lagom drama, lite fullt folk, lite random saker på morgonen. Perfekt avslut på året!