pilli pill pill

Skrevs 2009-11-28 klockan 09:10:08


Sitter nu och pillar på bloggen här på jobbet.
Vill ändra min header, men är inte värsta haj på photoshop..


snabbis

Skrevs 2009-11-28 klockan 01:01:31

Jag slänger in en snabbis. Hinner inte mer..


Idag. jobb. börjat packa upp lite flyttlådor. dansträning endast för killarna i gruppen. flummig tågresa tillbaks med kenny och andy.
 
Imorgon. jobb. workshop med superdave. fortsätta packa ur flyttlådorna.

the biggest risk in life

Skrevs 2009-11-26 klockan 02:26:49

 

The biggest risk in Life, is not Taking One.

city life

Skrevs 2009-11-26 klockan 01:17:14


Mitt tillstånd befinner sig i malmö stad. Allting är mysigt och vackert. Julstämningen är här. På mobilia köpcentrum har man pysslat om och där står även god jul. Anledningen till att jag nämner just det är för att mina släktingar bor förvisso nära. Så det är bara najs, nära och bra!

Min dag igår var både ris och ros. Fantastiskt underbart på dansen i perstorp, och som alla kämpade. Det glädde mig. Mindre bra var det med dansen med crewet, speciellt när man får veta på tåget till malmö, att det är inställt.. Slutade inte så illa ändå, då jag slaggade hos min kusin.

Livet här i malmö fortsätter en dag till.
Gick rundor i stan och käkade asiatiskt buffé på Lotus, och även phô, för dem som vet vad det är, på Sachi. Så gott så jag nästan blir fet alltså. Mitt i centrum i tv4 huset befann de fyra finalisterna. Ah gud som alla småtjejer skrek efter dem. Speciellt calle, men det kan jag själv förstå, för han är bra! :)

Vi tränar flitigt på showen nu, bara smådetaljer som behöver finslipas nu. Ni får absolut inte missa när det visas på tv. Jag lovar att inte glömma påminna er då!

Fick även veta på dansträningen att två stycken är med och jobbar för idol. En var tydligen en kamerapassare, och den andra vet jag inte. Låter lite kul att en kameraman behöver assistans från någon annan, men samtidigt ändå lite coolt.

Nej, nu ska jag kolla på min kusin när han får stryk mot någon på ett fotbollsspel han spelar över internet. Jag var tydligen ingen match för honom påstår han =p



grrr, dangerous

Skrevs 2009-11-23 klockan 03:55:39


Denna dagen har varit extra lång, extra utmattande, men också extra taggande. Efter en knapp fyra timmars sömn steg jag upp för att bränna en skiva snabbt som jag kunde ha i bilen på väg till malmö.

Bästa utav allt idag var MJ rehearsal. De behövde en extra person. Så alla fick göra audition om den platsen, och grattis till kenny som gick vidare! The hipdrop crew och MJ gruppen kommer att göra en show som visas på svt, programmet bobster inom några veckor. Glöm inte att kolla på det då! ;)


good or bad?

Skrevs 2009-11-22 klockan 02:55:13


Jag har haft en mysko vecka, drömt om min döda farmor. Saken är att hon dykt upp fleratal gånger under en och samma dröm, fast i olika händelser. Det är nog tredje gången denna veckan som de händer. Så man börjar ju att få sig en tankeställare.. Nu är det snart ett år sen hon försvann..

Den största delen av flytten så gott som färdigt. Bara lite småsaker och städning kvar. Jag är nöjd med min insats, och spenderade faktiskt min första natt i min nya lya igår.

Vet ni vad jag känner för nu? Slänga mig i sängen och vakna upp för en ny morgon dag med tuffa utmaningar, för att sedan hoppas på att snart gå på frivecka, än att sitta här och ruttna på mitt jobb som i princip känns meningslöst för de mesta utom cashen.

Imorgon drar jag mig till malmö och dansar hela dagen och kommer till och med lite sent till jobbet, men det får gå ändå.
Måndag--torsdag kommer att spenderas i malmö igen. Kusinerna ska hjälpa mig att fixa bilen. Vilken lättnad, pust! Vi tar och undersöker skitet hos en audispecialist. Jag ber till gud att detta blir bra nu, för jag pallar inte me den bilen mer annars.

Ge mig måndag nu!


breathe

Skrevs 2009-11-20 klockan 02:07:35

Hektiskt, hektiskt, tusan vad hektiskt, och tiden är knapp. Denna och hela nästa vecka är fullsmockad med göra. Själv levar jag i en triangel precis som elden gör, bränsle, syre, värme, men i mitt fall är det jobb, flytt, och dans. Jag hoppas att jag kan få klart det här med flytten snart, de är väldigt efterlängtat!

Imorgon kör jag och arvid ett ryck, och hoppas då att fått över det mesta. Lite problematiskt, för jag missar träningen/blir sen, så skrev ett mail till hon som håller i gruppen, och då blev träningen inställd istället, för vi behövde verkligen träna tillsammans som en grupp. Snacka om lite dåligt samvete man har efter..

Måste bara påpeka en grej som är lite sent kommen nu.. Den 11 oktober, alltså förra månaden, har jag haft körkortet i två år då. Det vill säga att min provperiod äntligen är över. Stackars er andra som måste ha 5års prov på ert körkort numera. Nya lagar och regler om de ;)


Såhär ser mitt crewschema ut, jävligt tajt huh?

- Friday November 20th: 19.30-21.30
CANCELLED

- Sunday November 22nd: MJ rehearsal 16.15-19.15

- Sunday November 22nd: 19.30-21.30

- Tuesday November 24th: 21.15-22.45

- Wednsday November 25th: 20.30-22.00

- Friday November 27th: 19.30-21.00 (Guys Only)

- Sunday November 29th:19.30-21.30

- Tuesday December 1st: 17.00-19.00
- Pause 19.00-21.15
- Tuesday December 1st: 21.15-22.45


blind eller vad?

Skrevs 2009-11-19 klockan 03:01:07



förstod inte förräns nu, att shit kingz är med i denna videon!
SER NI DEM? :D


dagens

Skrevs 2009-11-18 klockan 13:32:25

jobba i 4 timmar.
crewmöte och dans.
kan de bli bättre än så? näe, tror inte det (:

yeah, i know i'm a rockstar

Skrevs 2009-11-17 klockan 22:35:51




fan va blek jag är!
hahaha


rysningar

Skrevs 2009-11-17 klockan 14:53:17


the hipdrop complex,
mj premiären på bian royal i malmö



perstorp..

Skrevs 2009-11-16 klockan 16:07:21


Vad fan är det med folk alltså! Alltså jag blir så jävla lack på sånt här. Seriöst, så jävla frustrerad man blir. Hur fan kör ni med en biljävel, med röven eller? Fattar inte hur fan körkortsinspektören godkände er..

För drygt en timme sen krockade två bilar in i varandra där vid den korsningen vid mig, mot badet. De var ingen vacker syn.

Bilarna blev rätt så sönderkvaddade i någon annans tomt dessutom, och stackars människa som får sin tomt förstörd. För det är inte första gången det händer på samma plats.

Jag fattar mig inte på hur många idioter det egentligen finns. Hur svårt kan det vara att kunna reglerna, och dessutom en av dem allra viktigaste. Högerregeln?! Är det ingen som förstått sig på den regeln? Släpp förbi bilar från höger sida, eftersom ni har väjningsplikt mot dem. Ni kör inom ett bostadsområde, och då är det ingen jävla fucking huvudled! Ser ni någon huvudled skyltat? NEJ PRECIS! Jävla mongon..

Häromdagen blev en liten pojke påkörd av en bil vid utfarten på ica. Visst det var mörkt och regnigt den dagen. Men so what? Kolla extra noga, det är ett liv vi pratar om, inte att man måste skynda sig till ica och hinna handla färdigt innan de stänger.

För någon dagen sen, hände en annan händelse, som nästan höll på att inträffa mig. Jag var på väg till min nya lya och där vid korsningen vid kemtvätt, skulle jag svänga vänster, och då kommer en mötande bil som också blinkar vänster (alltså höger från min sida).

Då förväntar jag mig att personen ska svänga för att jag också ska svänga. Så då tänker jag att det är lugnt, eftersom vi båda kan svänga utan problem, och utan att behöva vänta. Vet ni vad den idioten gör? Kör rakt fram! Ah gud, tur att jag avvaktade lite grann samtidigt som jag svängde. Fyfan va jag hade lust att döda kärringen alltså..

Men som ni märker, det finns många idioter i världen! Alldeles för många. Ta er en funderare, ta vara på ert liv, låt de inte gå miste på grund av någon idiots fel..




Bilden är inte tagen av mig.
Tycker skylten ser lite halvcool ut :D


söndag

Skrevs 2009-11-15 klockan 20:21:15

Det har varit en mörk dyster dag. Allt är så grått och tråkigt. Löven faller som döda lik. Förmultnar som en människas kött och ben. Kylan är på väg, och kallare lär det bli. Nu i väntan på snön som skall ta död på denna tråkiga stämning. En riktig härlig jul är det som behövs för att liva upp folket. Då alla är extra glada och snälla, med många förväntansfulla presenter (:

En dag som denna har som vanligt vatt tröttsam och slitfullt.. och idag har varit en ganska så märklig en. Tröttare än vanligt? Går det äns? Jag sov på hemvägen, vilket typ aldrig händer mig.

Jag har funderat på en sak, och det är ganska kul, nu när man tänker efter. Varje gång vi åker till the hipdrop och tillbaka, så är det alltid nått! Kanske bara jag, andy, jackie som förstår.. för antingen är det att nån missar tåget, eller så blir det inställt på hemvägen, kanske träffar någon från the hipdrop och chillar lite me, missar en lektion pga banarbete, äter på burger king som är kilometer längre än va mcdonalds ligger till, träffar någon från floor filler, jackie visar falsk biljett och klarar sig undan ändå, biljettautomater som inte funkar, bil som kraschar.. jaaa, you name it.

Ska trycka i mig en pasta alfredo snabbt, kolla lite one piece och sen slänga mig i sängen, för sen pallar inte min kropp mer. Jobba imorgon, typiskt..

love

Skrevs 2009-11-14 klockan 14:39:59


Love is forever.


upp och vakna!

Skrevs 2009-11-13 klockan 10:10:14


Ja, då fortsätter flytta igen då.. ingen tid över sen. Bara dans, dans, dans, fyfan va jag älskar dans! You know what? Cause i'm a dance addict. Not many can say that, they just believe they are, but reality aint the same..


dansoholist

Skrevs 2009-11-12 klockan 04:02:07

En satans träningsvärk, hela kroppen värker, helt slut. Trodde jag skulle dö när jag gjorde dem situpsen, men fan vad man fick bita ihopa och kämpa. Det var kämpigt, men fyfan va kul det var! Jippie!

Två nyheter.

Den ena är att streetdance camp 2010, alltså en dansk version av sveriges summerdrop, samma jämförelse som dansläger, man väljer själv ett danspaket med sovplats och mat till ett extra pris, om man vill. Lätt värt det, och palla liksom pendla mellan perstorp/malmö och köpenhamn.

Det allra bästa är att dem ska ta hit lyle beniga, shaun evaristo och shit kingz, ASSÅ OMG! Det är fan rena drömmen! JAG SKA DIT!!

Den andra är att the hipdrop crew kanske ska vara med i svt. Så ni kanske får se oss dansa på tv. Vi övar på nu i allafall. Mohaha ;)




shit kingz






alicia keys - lesson learned








shit kingz 8th show
5 års ceremonin


if i ruled the world

Skrevs 2009-11-11 klockan 18:01:00


Nas - If I Ruled the World



segt som fan

Skrevs 2009-11-11 klockan 17:18:30


Nej, nu får det räcka, in i duschen och sen till hipdrop. Fortsätter imorron.


flytt flytt flytt

Skrevs 2009-11-11 klockan 14:11:26


Ja, då börjas det. Undrar hur mycket jag lyckas få undan utan släpvagn på fyra timmar. Vi lär väl märka, men men, seriös flytt på fredag när arvid kan hjälpa till också :D


put it on

Skrevs 2009-11-09 klockan 16:09:03


Vaken och sleden, trycker i mig frukost och sticker snart till abf för att dansa av mig lite. Händer inte mkt idag mer än jobb. Kanske flyttar nån liten sak till lägenheten så arvid inte känner så ensam i all tomhet. haha (:




min frullebulle ;D







mohaha







dansen för några dagar sen (:

 


tjolavippsen

Skrevs 2009-11-09 klockan 03:48:18


Det har vatt en bra svikardag trots allt. Kenny ponken åkte tåg med mig och jackie ner till malmö idag, och andy är sjuk, stackaren. Vi hade en ny lärare idag, men dansen var bara ok, inget wow wow, alltså samma känsla som med shit kingz, berodde nog på lärarens attityd plus koreografin kändes inget nytt. Många danssteg var som en deja vu.

Fick lite allmän information, att vi kanske troligtvis skulle sätta ihop en show till nästa termin, med temat alice i underlandet i street version, som vi egentligen skulle ha gjort i höst, men som sköts upp. Hoppas de blir av!

En gammal goding, nicole, kommer nog tillbaks till sverige i februari, och håller förmodligen danskurser då, och jag tror faktiskt att jag skall ta alla kurserna, va de nu blir för några :D

Sen ska tydligen någon super dave från l.a komma hit till sverige och ha två klasser. Namnet låter inte bekant, men låter ju som någon slags superhjälte? Fast har kollat upp honom på youtube, och han groovar grymt bra.

Jag är överglad ändå för nu kommer jag åt min lägenhet, och jag vet att jag tjatat om det, men fyfan va det ska flyttas på onsdag! längtar! (:



iiiiiiiiiihhhh säger jag bara, kanske några som fattar? kanske inte?! oh! (:


sweet

Skrevs 2009-11-08 klockan 00:07:54


Fan va segt allting känns numera, många komplexa saker och ytterst få tid att jaga ikapp livet. Då får jag väl bara springa snabbare antar jag? haha

Nej, men tre jobbedagar till, och sen fri från de jävla fittstället. Gott mos!
Fy satan va de ska flyttas på friveckan, och gud som jag längtar till lägenheten och arvid ;)

skoja! no gayshit!
Imorgon får jag nycklarna till lägenheten, jippie! (:


senaste nytt

Skrevs 2009-11-04 klockan 12:14:05

 

  • Har skrivit kontrakt på min lägenhet nu, får nycklarna på söndag.
  • Ska välja några offer som får va med och bestämma tapeter ;)
  • Lyssnar konstant på rock that body med black eyed peas.
  • Jag är fett less på min bil, den är helt värdelös, har haft sån jävla otur, så ska köpa en ny istället.
  • Börjar dansa med the hip drop crew nästa onsdag! jippie! :D
  • Saftig lön denna månaden, mums! Oh la la.
  • Vill se new moon med någon på bio, får hitta någon som vill, tror inte de är så svårt, ni tjejer är trots allt helt kåta i edward cullen :) haha

rock that body

Skrevs 2009-11-03 klockan 09:06:46

 

Black Eyed Peas - Rock That Body


dansuppvisning

Skrevs 2009-11-03 klockan 02:02:54



När: 19e och 20e december

Tid: Kl. 19.00 båda gångerna

Plats: Centralskolans Aula, Perstorp


Övrigt
Fri inträde,
Det bjuds på kaffe, saft, te och kakor
+ Hemlig överraskning

Förbered er för överraskning ;)





Jag träffade moa egonson från floor filler (:
tyckte hon såg bekant ut, har setts fler gånger,
men förstod inte förrän nu, att det var hon.


lite random bilder

Skrevs 2009-11-02 klockan 14:08:44





dance in our blood.







shout-out to abf ;)







jackie, andy och ida (:


michael jackson this is it

Skrevs 2009-11-01 klockan 23:14:24


Denna helgen har verkligen pwnat alla andra med hästlängder! och tack alla som följde med och kollade this is it idag (:




mj, you are a true legend.


godnatt

Skrevs 2009-11-01 klockan 02:56:27

Imorgon gäller det.. this is it!

shit kingz / 5 year anniversery

Skrevs 2009-11-01 klockan 02:52:40


Jag är så lycklig, så lycklig så,
alltså denna känslan går fan inte att beskriva..
Denna helgen är verkligen kanon och det blir bara bättre!
DENNA DAGEN HAR VERKLIGEN VATT RUSKIGT BRA PÅ MKT MKT LÄNGE!

jag filmade 5 year anniversery dansuppvisningen,
men kan dock inte lägga upp det för att det skulle kännas fel,
får respektera deras det, koreografierna, copyright och upphovsrätten.




jag och shit kingz
DEM ÄR SÅ JÄVLA GRYMMA SÅ JAG NÄSTAN DÖR ASSÅ!







hip drop folk







jackie (:







även kai strathmann och nick whage från summerdrop var här :D







lite folk







mohaha så muppiga vi är :D







(:







kazuki, jackie, andy, noppo







lin och shit kingz
noppo, kazuki, shoji, moto