veckans låt

Skrevs 2009-03-30 klockan 17:00:08

 

Takida - Reason To Cry



måndag

Skrevs 2009-03-30 klockan 15:32:29


Ja, då var det en ny vecka igen, miiin sista dag på, YES YES YES! Sitter nu på jobbet och har ofantligt tråkigt, så hoppas ni andra har det betydligt roligare. Det är ganska lugnt, ska starta igång en fabrik, så det är chill, men inte biff ^^

Neej, sitter här med min underbara ipod och lyssnar igenom en massa musik och tänker igenom livet. Har jävligt ont i fötterna också, faan störigt!

Ah, fan va störigt att lönekontoret strular till det och sånt, nu när jag blev förlängt och så, fick inte min vanliga lön, utan bara de extra tilläggslönen och semesterersättning, men det ordnar väl sig I guess. Hoppas på att få fortsätta här under sommaren också, sen blir det nog andra tider..

Tjockar mig med godis just nu, måste man ju, blir ju depprimerad av att va här :D Tur att jag inte är så tjock, för det finns tjockare, som muppen (a) hahaha.


ah äntligen hemma

Skrevs 2009-03-29 klockan 22:32:27

Fyfan bara en jävla arbetsdag till, sen friiiiiivecka! Wohooooo!

Ställde in min klocka till sommartid igårnatt, trodde inte att min mobil skulle göra det automatiskt, så jag flyttade fram en timme åt den. Skulle upp tidigt för att dansa klockan nio, så satte alarmet på åtta. Ni tror inte att det piper klockan sju på den verkliga tiden? Blev så jävla lack på mobil fan dååå! haha, men somnade snabbt om igen..

På dansen var alla helt jävla väck, och jag tänkte.. nån jävel ville till och med dansa tidigare.. Nån var sjuk och de flesta kom för sent inklusive mig själv, men vad gör det? Vi har jädrar i det dansglädje ändå :)

Sen blev det en runda med andy i byn, vi stack in till jims tobak och skulle fixa in oss till vårfesten, yes, that's right, vi ska uppträda lite danser då. Jim var lite upptagen, så fick hans nummer så vi kunde snackas åt lite senare och bestämma. Det ända beskedet jag fick var att det är sista helgen i maj.

Vi drog vidare mot ica, skulle handla lite maaat, tack för att du hängde med, det var mkt snällt av dej, och hoppas donuten smakade bra också =D Sen blev det hem en vända snabbt, fixa käk, och sen work work..

Nu muppa lite med min mupp (: <3


i loveu

Skrevs 2009-03-29 klockan 12:56:17

                   saknar dej mupp <3


helg helg helg

Skrevs 2009-03-28 klockan 23:12:42

Meen för helvete man har knappt tid och palla shit liksom. Känns som att de man gör är jobbar och jobbar. Har vatt lite dryg med uppdateringar, men det får fan va såå sålänge tills jag i lugn och ro kan sitta med skitet. Nu önskar man att man hade frivecka =o

Inte mkt idag heller, städade lite grann innan jobb, sen kom jackie en snabb sväng och lånade abf-kort, sen iväg till jobb..

Earth hour var det minnsann idag. Inte för att det påverkade mig ett skit.. Tänk om man hade stängt ner strömmen på hela Perstorp AB. Fyfan sicket liv det hade vatt. hahaha, eller om man tyyp på skoj hade ringt sin chef. Du? Jag hjälper de andra företagen att stänga ner strömmen inför earth hour. Då hade man nog inte behållt sitt jobb länge till =D

Inatt är det byte till sommartid också.. En timme, mindre sömn =/


home sweet home

Skrevs 2009-03-28 klockan 01:05:08

Borta bra, men hemma bäst, det är väl så man säger? Skönt att komma hem från jobb. Helt okej dag egentligen, lite tråkväder, och lite skadeglädje till de som är lediga, medans man själv sliter och drar :)

Sitter nu här. Musiken är avstängd. Det är nästan helt tyst. Hör mitt eget andetag. Klockan tickar. Datans fläkt roterar. Jag glor på en dataskärm. Musklick på musklick. Får sms då och då. Allting känns tomt... dött... ensamt...
Jag tänker.. Jag saknar någon för tillfället "/     <3

Nej, fyy vad tråkigt, ska lägga mig och sova som bara faan. GODNATT!


tjena moss

Skrevs 2009-03-27 klockan 13:00:59

Jag sov i 12 fucking timmar, fyfan va sköönt det var. Vaknade till innan tolv, så har inte vatt vaken så länge, men tänkte ändå vara lite duktig, så skulle laga middag för tyyp en gångs skull. Det blev kyckling panang med ris, och satan man får nästan orgasm så gott det var. 

Nu ska jag iväg till jobbet -,- denna helgen lär inte bli kuul.. suck.. hejsvejs.




ni behöver kyckling sååklart, som ni ska steka =D



panang krydda och kokosmjölk



& en riskokare :D haha



muums, på mackan :)



min fina matlåda till jobbet ;)


snaart fredag

Skrevs 2009-03-26 klockan 16:05:42


Då är det sååklart torsdag idag, inte för att min helg kommer vara mkt roligare än såå, men ändå skönt att få höra att det snart är helg..

Min dag började som vanligt på jobb, samma jävla vana varje dag.. same shit, different day. Så är det, men är ändå jävligt glad över att man har ett jobb åtminstone, det går ju ändå folk som oroar sina rövar över att de har ingenting.

Det är heller inte så himla enformigt, tänk de som får stå på band och göra exakt samma grej hela tiden. Fyfaaan för det alltså, kan ändå planera min egen körning, styra allting som jag vill och på mitt sätt, så det är mitt ansvar att producera. Jag har det ganska bra om man tänker efter :)

Händer väl inte så mkt idag? Ska dra ner till ica en sväng, måste handla lite, sen blir det dans. Det bästa är att jag inte behöver lägga mig så tidigt idag, Ufa Ufa :d


update

Skrevs 2009-03-25 klockan 22:35:31


Gårdagen kändes som en lång dag..
 
Började dagen med jobbet och vi har fått in två praktikanter från pg som ska vara här hela veckan ut, sen två nya nästa vecka. Åkte på en massa ströjobb och ute också.. kallt som in i helvete och blåste som bara den..  
men det var väl en helt ok dag, finns väl värre saker man kan göra.

Sen blev det hem och koreografera direkt efter, skulle ha dansklass. Dansen kändes riktigt skönt. Testade med att köra lite intensiva uppvärmningar och styrkeövningar, tror bannemaj det ger lite mer också även om man inte gjorde lika många övningar och så :) Aaajdis och min mupp hälsade även på, mkt skoj, skoj <3

Sedan blev det bege sig hemåt, snabbt käka nudlar, orkade inte göra något annat. Stod och tittade på min disk, jag bara, ah, palla shiit! Så sket i det och gick och satte mig vid datan istället (:

De blev musik och snacka med muppen, sen blev det läggdags, skulle upp tidigt igen, suck -,-



jag älskar att muppa (:



jackie gör handstand-pose, riktigt najs!



vad ska man liksom säga om en mupp och en knasboll? (:


Dagen gick betydligt mkt snabbare, lite för snabbt kanske =o? Började som vanligt med jobbet, bara en förmiddag till, men sen blir det eftermiddag hela helgen + måndag. Fett med många tummar ner, asså man bölar nästan, no life i helgen..

Väl hemma, hade man en sån satans huvudvärk, kändes som mitt huve sprängdes.
Huvudvärk, träningsvärk, trötthet, och hunger, asså ta mig nån stans?

Muppen lurade ner mig till dansen tidigare, så fick ju ställa upp för henne, vara lite snäll ;) och fyfan känner mig faktiskt ganska stolt  lyckades ta mig  igenom alla styrkeövningar, kändes verkligen som jag skulle dö ett tag..

Kom hem och krängde lite mat, sitter nu hääär och lyssnar på musik.
Ska strax sova, ska bli skönt!




några dansare :) catta, wardis, emipemi, nelia.



cindy bläddrar igenom biologibok ;p 
min mupp ser lycklig ut, vet att du dampar över bilden <3



mr. anonym and mrs. mossy (:


hejsvejs

Skrevs 2009-03-25 klockan 16:57:07

Har inte tid att uppdatera förräns ikväll, för nu har man lovat mupp att sticka till dansen (: cya later aligater!


dålig uppdatering

Skrevs 2009-03-24 klockan 23:23:18

Sorry för en dålig uppdatering, ska skärpa mig, blev lite mkt att göra idag.
Uppdaterar mer om det senare, måste sova nu. godnatt!


sleepytime

Skrevs 2009-03-23 klockan 22:40:09

Nu ska jag sova, godnatt folks (:


chillar biff

Skrevs 2009-03-23 klockan 22:00:18


Det gör jag fan rätt i och trött är jag också. Snart ska man lägga sig också, usch, för man ska upp tidigt imorron till fucking jobbet. Längtar verkligen inte.

Dansen idag var skitskoj, kändes som alla andra också tyckte det. Många tummar uppe! Måste bara säga, gud, vad jag älskar dans, det är verkligen sjukt, och det är verkligen ett beroende. Dansoholist i blodet förfan!

Nu blir det muppa lite på msn, får se om muppen kommer in (:
men hoppas <3


woooh

Skrevs 2009-03-23 klockan 15:30:32

Tiden går fan snabbt, redan klockan halv fyra, hinner inte skriva så mycket. Nu får jag ta och skynda mig lite, städa lite snabbt och göra lite dans. Det blir dans senare på kvällen med min underbara dansklass, wihii, wohoo..

Uppdaterar senare, hejdå så länge..


maaah

Skrevs 2009-03-23 klockan 12:20:16

Jo, det kan man lugnt säga för det är måndag idag, suck. Tur att man är ledig en dag till, haha (y), men tror fan jag dör innan klarat av  nästa jobbrunda? Eftermiddag hela helgen, jippie, kan det bli bättre? Jag ska sitta på jobbet med massa godis, pizza och tjocka ner mig. 

Får försöka njuta av min sista lediga dag idag, om man nu kan det? Finns inte så mycket man kan göra i denna fucking hålan. Tur att man har världens bästa muppar, hade verkligen inte klarat en dag utan er.

Nu blir det frulle minsann, hejsvejs..


godnatt

Skrevs 2009-03-22 klockan 22:26:50

Nu ska jag bannemaj nanna kudden, ska bli så gött o få sova, natti natti!


at the end of the road

Skrevs 2009-03-22 klockan 22:06:31

sommar sommar, ge mig (:

söndag kväll

Skrevs 2009-03-22 klockan 21:59:53


Faasen va gött, har duschat och ätit klart nu innan klockan tio, brukar alltid va att man alltid drar ut på det annars. Man känner sig faktiskt jävligt duktig. Det blev tacos till kvällsmat, ovanligt, eller? haha. men mums på det :)

Dansen gick bra idag och alla verkade på humör inklusive jag som var på topp, wiie. Vi kämpar på som bara den, hoppas de slutgiltiga blir bra och att många kommer att uppskatta dansuppvisningen.

Här även fixat hem Twilight nu också, blir skitbra till nästa filmmaraton, men behöver fixa hem fler.. Har nån några tips på andra bra filmer?
Just nu längtar jag tills de släpper nästa dansfilm, Boogie Town, verkar vara skitbra :D

Nu ska man muppa lite på msn, lite musik, sen blir det läggdags..


svikardag

Skrevs 2009-03-22 klockan 12:44:10


Oh my god det är fucking svikar söndag idag.. men vet ni vad?
Jag är ledig imorron också. mohaha.

Fy helvetes kul det var att träffa alla muppar igen, sjukt längesen. Vi kollade på tre filmer; The Blair Witch Project, Deja Vu, och När Lammen Tystnar.. Kunde ju ha valt lite bättre filmer, men Deja Vu var faktiskt riktigt bra. Ja, en mycket muppig och rolig natt. Säger bara en sak, och det är att vi måste göra om de, oftare.

Senare blir det dans, dans och åter dans.. Fasen va trött man är just nu, men vad gör det? För jag har haft den roligaste helgen på mycket, mycket länge. Det är ni som får mina dagar att glänsa <3

Nej, nu ska man pallra sig in i duschen och sen städa lite...


lite bilder

Skrevs 2009-03-21 klockan 15:56:21

Grrr ;)





Ooh, rawr ;)

saturday baby, saturday

Skrevs 2009-03-21 klockan 15:02:44

Vaknade för en liten stund sen, och gött som fan var det att sova som en gris.

Alla muppar kommer hit på filmmaraton. Fy sjutton, det var verkligen längesen, det känns som evigheter, men nu är det fan ta mig dags igen. Undrar vad det blir för sjuka saker vi ska hitta på denna gången, skoj ska det bli i alla fall! Nu ska man städa lite innan alla kommer, hej svejs.


thank god it's friday

Skrevs 2009-03-21 klockan 01:32:21


Fredag idag! Dagen har gått snabbt som attan...
 
Vaknade tidigt idag för man skulle iväg till väla med julia och challe. De små tollarna fick lite dampanfall på mig under natten, när jag kände att jag tvunget behövde tetas med dem.

Hur som helst? Vi gick rundor och muppade lite här och var. Sen mötte vi aaajdis, nea och clara ett par gånger också. Jag lyckades få med mig en t-shirt. medans de andra två lyckades betydligt bättre. Trodde nästan at den ena av dem skulle köpa kläder till ett helt liv :D

Sen fort som fan hem mot dansen, hade danslektion, men blev lite sen. Allting gick bra, alla var jävligt koncentrerade, kanske lite för koncentrerade om jag får säga det själv. Lite synd att tyyp inte många kom..

Efter dansen... tror ni inte att jag får ett sms att jag kan hämta lagade mobil nu när jag väl är hemma? Så dampade jag lite grann.. Men beslutade trots allt att sticka till väla igen för att hämta min mobil. Jag lyckades ragga upp kenny att följa med, men fick julia och challe på köpet också ;)

På vägen hem igen, så hade tydligen julia och challe bestämt sig för att gå en runda lite senare. Så berättar kenny om sin grymma runda han brukar gå, och lyckades få med oss alla på en jävligt lång vandring i perstorp =o
Jag skojjar inte, vi gick nog minst en och en halvtimme. palla egentligen? haha

Ah, mina fötter är helt slutkörda och jag frös som bara fan.
Men trots allt så började dagen bra och slutade jävligt bra
Kan bara säga att hela dagen har vatt muppigt värre..
Nu ska jag sova, godnatt!


friiivecka!

Skrevs 2009-03-20 klockan 01:28:58

Ledig i fyra dagar nu, gott mos! Sitter här med en tandborste i käften och glad som bara den, värsta smajlet :D Dags att sova nu godnatt, people!


oh yes, det är torsdag

Skrevs 2009-03-19 klockan 13:00:21


Vaknade redan vid halv elva, skulle fixa en grej på ett textbaserat spel. Sen blev klockan nästan elva, så palla sova? Stekte lite ägg som jag käkade med mackor, inte helt fel faktiskt. Tänkte sticka iväg till ica snabbt nu, innan jobb, köpa lite smått och gott som man kan tugga i sig under dagen (a)

Ska bli så gött som fan o sluta för dagen, längtar...


goodnight

Skrevs 2009-03-19 klockan 04:13:15


Funderar starkt på att byta e-mail som jag har haft nu i tio år, snyft :( känns lite som jag måste, för ingen jävel kan för det första stava skitet och inte fan uttala det heller för den delen.

Kändes lite B när jag skulle göra en bokning nu framöver, så ville de ha min e-mail. Ni tror inte jag fick bokstavera ner varenda jävla möög? Inte nog med det så skriver de med ett ck istället för k. Så kanske är dags att tänka på saken...

Nu är det läggdags, ska bli så himla skönt o slänga mig i min sköna säng, nanna min kudde (:


work work, work it

Skrevs 2009-03-19 klockan 01:47:05


Dagen har gått ganska fort, trots jobb, fick jobba med två kollegor från två helt olika skift. Det var faktiskt mycket trevligt och för en gångs skull kan jag säga kuul! Blir vi imorron igen, så får se om det blir lika roligt då. haha.

Har vatt hemma nu ett tag, man hinner liksom inte göra så mycket på dessa sugiga eftermiddagar. Sen saknar man dansen och mupparna. Det är väl kanske därför det är så speciellt med ordet sakna, för när man inte får träffa en på ett tag och när man väl träffas blir det speciellare? Man inser då från avstånd hur mycket de verkligen betyder för en (:

Sista arbetsdagen imorron, så längtar som bara faan tills jag slutar! Blir ledig sen i 4 dagar, men inte riktigt vad som händer till helgen. Det är väl mest strunt samma, så länge jag får vila ut. Jag måste eller vill i alla fall träffa miin mupp, cause i miss you <3

Oh, just det, min mobil är uppe i Stockholm, den har blivit lagad nu, wiie! Hade jämt dålig täckning på den, så de bytte antenn på den. Nu ska man vänta på att den färdas ner till skaune igen, sen får man förmodligen ett sms. Då ska jag bannemaj hämta den fort som bara fan!


onsdag för fan

Skrevs 2009-03-18 klockan 12:56:37


Har nyss vaknat och är trött som bara fan. Musik och frulle på g. Äter för full rulle. hahaha. Tanken att snart sticka till jobb? Snälla döda mig någon? Hatar verkligen att jobba eftermiddagar, sämsta fucking tiden som finns, men vad ska man göra liksom? -,-

Nej, nu blir det göra vid sig lite grann innan man drar till jobbet. Hejsvejs.


wang is back on track

Skrevs 2009-03-18 klockan 05:05:19



Ja, då var man tillbaka igen med bloggandet. Lite seriösare denna gången. Det får se ut såhär så länge, tills jag kommer på hur jag ska göra bloggen snyggare. Lär väl bli att börja pilla på photoshop eller nått? 

Sitter här nu mitt på natten med musik och tänker om jag fan ska sova eller inte? men är ganska trött i för sig. Så det blir sova, godnatt!