memories

Skrevs 2009-05-31 klockan 23:16:12


Ni måste verkligen titta!   "/
De fick bli uppdelat i två länkar för, man fick inte ha mer än 10min långa videon på youtube.

Del 1
http://www.youtube.com/watch?v=B8f7s2y0vYg&fmt=18

Del 2
http://www.youtube.com/watch?v=PVtJ8Qz_rQU&fmt=18


nattens konung

Skrevs 2009-05-26 klockan 01:36:00


Jobbar natt nu och det är lugnt som fan, CHILL =D

Vaknade typ halv tolv idag, har suttit och remixat som en jävla idiot, har kommit på ett sätt att få bra ljud nu när man remixar låtarna me nero soundtrax, de störiga är bara att jag kom på de 2 timmar senare, efter att ha remixat en massa låtar, så fick göra om allt! bajs! Skönt o va klar nu! Har haft extra danslektion med en massa finslipning, det gick väl bra och får hoppas på de bästa nu på onsdag. Hade följe med mupp hem (:  sen stack jag till min farbror fixa lite saker till bilen, försäkring och saker på bilen, men allt borde va lugnt nu, det har jävlar i det vatt en hektiskt vecka!

Ska jobba nu, godnatt!


söndag

Skrevs 2009-05-24 klockan 18:06:30


Här händer inte mööd, la mig ganska sent igår, vakna typ vid halv tolv, sitter nu här på jobbet och degar, har lite problem i fabriken, men inget som jag och mina kollegor kan göra nått åt, nått strömfel, whatever.. så vi har ringt hit en elektriker, börjar bli hungrig nu, så blir kanske kebabtallrik, måste verkligen sluta med det här tjockandet, men som mupp säger, påstår att jag är tjock, fast hon menar att jag kan äta hur mkt jag vill utan o bli tjockare för de, men jag är ändå tjock! Vi lär väl se om jag blir rundare snart (:

Halvtid nu, känner lite hemlängtan, är lite trött också, bara slappa och ta de lugnt sen, kanske muppa lite med mupp, snart blir de lite mat, ska bli gott, ufa ufa!


this love, the heart never lies

Skrevs 2009-05-23 klockan 22:57:07

tack för igår, du är otroligt underbar!
       & gud va jag älskar dej! <3


började dagen med att muppa som vanligt, segade ända fram till ett med världens finaste person bredvid mig (:   sen skulle jag dessvärre till jobbet, suck! tog med mig en pizza till jobbet, så fresta dem andra kollegorna, sen fick jag igen senare, så skulle dem käka pizza tillsammans, men då var jag inte sugen. hahaha. har nyss kommit hem, ska bara ta det lite lugnt nu, musik, data och soooova! hejsvejs..


         orgasm låtar!
johnta austin - this love

johnta austin - the heart never lies
      påminner om dej!


kristi himmelfärds

Skrevs 2009-05-21 klockan 22:42:52


Då jesus återuppstod och det hedrar vi hans dags med en röd dag, då alla är lediga, medans en bajstolle som jag jobbar, en positiv sak finns det, jag tjänar storkovan! Slängde mig direkt i sängen efter jobb, var som en sleden fisk, skulle egentligen bara powernappa halvtimme, men sov i två timmar. OH MY GOD, sen kom det verkligen som en chock, en jävligt positiv överraskning, min carnal stod utanför min dörr, hälsade på mig, det var verkligen längesen, tog ett gott snack och det kändes som det verkligen behövdes! Sen far man iväg till dansen, och där var bara nora från den gruppen, och kenny som vanligt :) vi gick träna, träna och träna på danserna, snart är de dags, inte många dagar kvar. Nu sitter man bara hemma med musik och muppar lite med muppen, jobba eftermiddag imorron!


några minnesstunder

Skrevs 2009-05-20 klockan 17:16:42

som jag aldrig glömmer. .
de säger att en bild säger mer än tusen ord.
minns ni?

































ufa ufa

Skrevs 2009-05-20 klockan 14:52:48


Dagen började 05.00 kände mig ganska pigg ändå, tittade ut och de regna ju såklart, så körde med xal till jobbet, som jag nu börjat kalla min bil för! Tänkte först gå med namnet maria, men ändra mig, för vissa personer klaga (:

Kom nyss hem från jobb, känner mig så trött och seg, har inte gjort så mkt, har roterat position i fabriken, vatt på upplärning, lärt mig styra fabriken från en dator, bara massa information i huvet -,-

Nu blir de snabb powernapp, och sen blir de röja lite i hemmet! Dans ikväll (:  hejsvejs!


[v]

Skrevs 2009-05-19 klockan 14:13:57

ay ay, always wanna be with you <3


farmor

Skrevs 2009-05-19 klockan 13:45:13

167 dagar har gått, men du är inte en dag borta från mina minnen.
minnet av dej är kvar, de försvinner aldrig, jag minns!
det fortfarande svårt att inse att du verkligen är borta,
du är som vinden, jag kan inte se dej, men jag kan känna,
att du alltid finns hos mig och vakar över mig. jag älskar dig!


vända på dygnet

Skrevs 2009-05-19 klockan 13:11:39


Fick tvinga mig själv upp från sängen fastän jag ville sova mer, måste ju vända på dygnet.

Ska jobba imorron, suck... La mig dock lite tidigare igår, blev väl vid tre, är faktiskt inte så värst trött om jag ska va helt ärlig, lär väl få igen det senare ikväll. Har hunnit göra en hel del ändå, diskat, stuckit till banken & öppnat fler konton, överfört här och var mellan kontona, betalat räkningar, rensat lite i hemmet, och vatt o solat. Tänkte ta en dusch nu, blir alltid så lökig efter ha vatt på solariumet, fan fett äckligt. Efter det blir de kanske sätta upp mina tre tavlor som jag inte pallat på månader, eller blir de sticka till dansen, o fixa killarnas dans. Hejsvejs!


stressdag!

Skrevs 2009-05-19 klockan 01:16:56


Fan hatar mig själv att jag är så jävla lat ibland, har blivit en dålig vana nu, måste skärpa mig!
Vaknade upp vid halv ett tiden, för att mupp spammade mig med sms =p   hon ska få!
Hur som helst, gjorde vid mig och sånt, kom på att jag för helvete hade glömt bort mitt ärende idag =/ Anders måste hata mig nu, eftersom jag lovat så många gånger, men aldrig typ hållt mina ord, men ja skit i det nu!

Dagens punktlista var:
--- 09.00 Folkets park, skulle stå som representant för dans och abf

--- 13.30 Öppna dörren till warda, så hon kunde hämta sina nycklar
--- 14.00 Deklarera som jag för helvetes hade glömt bort & missat med 13 dagar
--- 16.00 Visa danserna, så johanna kunde bestämma kläderna till dansuppvisningen
--- 16.00 Hjälpa andy och ida med sin koreografi, let me hold you
--- 18.00 Dansklass

Sen var det bara att sticka hem, följe hem med mupp för hon bor hos sin pappa dessa veckorna (:  Innan man äns hann andas här hemma, tror ni inte min stränga faster står utanför min dörr och plingar? Så blev det lite deepshit snack med henne, och hennes mun går som vanligt 24/7 nonstop! men jag är ändå glad att hon bryr sig, och jag vet att hon bara vill mig väl. När vi var klara, så satte jag mig vid datan och käkade smörgåstårta, orgasm asså! Efter en stund så plingar jackie på.. så tänkte jag, för helvete, vad det ska plingas på min dörr idag! Han ville bara påminna mig om att boka idrottshallen till breaking boundries, så får väl fixa det åt gruppen. Sen blev det chill vid datan, musik och muppade med min mupp (:   nu säger jag godnatt!


fredag.lördag.söndag.

Skrevs 2009-05-19 klockan 00:57:38

Känns fan som man inte orkar uppdatera längre? men får väl göra mupp glad, eftersom hon tjatar på att man aldrig skriver längre + att hon är mitt största fan på bloggen =D

Fredag --- Kom hem från jobbet typ vid sex på morgonen, tänkte skicka godnatt sms till muppen, men hon förbjöd mig :(  så slängde mig i sängen och slocknade direkt, vaknade klockan 12.00, utav vad? jo, mupp spammade mig på sms -,-   Slocknade typ lika snabbt igen, sov lite mer en timme eller så, skönt var det! Så plingar det på dörren, nora och challe kom för att hämta buzz som jag lovat. Sen var det fort som fan till dansen, dans med killarna. Efteråt blev det hem, duscha och fixa sig snabbt, sen kom julia och challe först, vi beställde pizza hemkörning, för ingen av oss orka lyfta våra feta rövar, gott var det! Sen kom alla andra muppar, så drog vi till ica och handla lite smått och gott, blev glass för alla, min frys var helt full, fick ta i med våld för att lyckas prega in alla glassarna. hahaha. Vi kollade på twilight, sen splittrades vi, för mupp och challe är två snoppar! Vi kollade på never back down, medans dem kollade på ps i love you. Sen chillade vi och pratade lite allihopa & drog sen igång slumdog millionaire som typ ingen kollade på, trötta hela högen! Tack för kvällen, vet att det var ett tag sen, men det var fett kul som vanligt. Det får vi göra om lite oftare! (:

Lördag --- Sov ända fram till klockan två, var så jävla trött, sen var man seg hela dagen. Kenny och challe stack redan på natten. Ida, nea och julia stack på morgonen, och kvar var jag, andy och jackie. Först drog dem till abf för att öppna för johanna för hon skulle ha extra lektion på abf för sina ungar, jag orkade inte, död fisk vid den tiden, sen kom de tillbaks och då käka vi frulle, satt gott i magen. Sen stack vi till abf för att chilldansa, men typ ingen pallade nånting.  Kenny och jackie följde mig till ica, skulle handla lite mat. Sen tillbaks till abf en liten stund, men orkade inte va där så länge, så stack hem. Satt vid datan, och hade esc igång på tv, men tittade knappt, sen ringer de i telefonen, kenny och jackie ville upp till mig. Alla var hungriga, så blev att vi stekte hamburgare. En chill kväll med killarna!

Söndag --- Minns inte hur länge jag sov? Dagen började med att jag bredde några mackor & tog med glass till dansen, hade extra lektion och det var väl ganska chill, och efter det blev det lektion med dansklass, så det blev lite segt eftersom man har spenderat hela sin dag där. Mupp och challe tog inte sin glass förräns danskursens lektion började, snacka om smält då? hahaha. Sen var det bara att gå hem, hade följe med båda (:


Det var bra att vi alla fick prata ut,
hoppas att vi alla har lärt oss en läxa,
förlåt för allting! <3


onsdag.torsdag.

Skrevs 2009-05-14 klockan 17:13:41

Onsdag --- Vaknade vid elva, var bara hemma, käka, duscha, gjorde vid mig och sånt. Sen plingade andy, jackie och johnny på, undrade  om jag ville med till dansen, men jag orkade inte för skulle va med julia en stund innan dansen :) Dansade bara till halv åtta, för jag skulle hem och vila innan jobb, har inte jobbat nätter på sen januari. Var trött när jag kom till jobb, men blev piggare och piggare ju mer in på natten man kom, kanske för att man är nattens konung! mohaha.

Torsdag --- När man kommer hem, tror ni inte jag är så dum i huvet och börjar tvätta kläderna, klockan sex på morgonen? hahah. Så blev att man slängde i tvätten snabbt, sov 40-50min, sen upp igen och göra samma sak. Var inte så farligt, blev tre maskiner, sen lät man sista maskinen stå till klockan tolv, för jag pallade inte gå upp från sängen.

Smsade julia för att säga godnatt, ville ju vara snäll och omtänksam :) men hon mensa, tydligen för att jag väckte henne? hahaha! La mobilen på sängen bredvid mig. Sen fick jag igen vid elva tiden, fick nog minst tusen sms efter varann. Tänkte vafan de var för jävla vibrator jag hade köpt, hahaha. Så lacka man lite, gick på toa snabbt, var fortfarande så jävla trött, så slängde mig i sängen och sov till två. hahaha.

Fick panik sen, hade lovat lena att byta nycklar redan i onsdags, men skjöt upp på de tills idag. Duscha av mitt hår snabbt som fan, sen cykla man som en jävla jude till skolan, men hon var kvar som tur var! Så är de fixat :)

Nu ska jag hämta min älskling och hälsa henne välkommen till familjen! Nu är vi två, mohaha! Får fundera ett bra namn till henne! Eh? Ehm? Jag kommer nog på nått bra sen.. Hejsvejs!


jag hjärta dej! <3

Skrevs 2009-05-13 klockan 01:20:30

I need you and
I miss you and
I want you and
I love you ‘cause
I wanna hold you,
I wanna kiss you
You are my everything
And I really miss you.


what im trying to say is, that i loveu! <3
this song's, dedicated to you,
and i think about you.



älskling
denna låten jag sjunger nu är till dej!
jag behöver inte nämna några namn
du vet redan vem du är
jag vill att hela världen ska veta vem du är
jag vill kunna säga ut det till alla
att jag älskar dej!
jag vill kunna säga ut ditt namn.
jag älskar dej!

du vet att du finns som du aldrig kommer finnas
du vet att jag minns när jag inte vill minnas
du vet att mina känslor aldrig kommer släckas
du vet att min kärlek för dej kommer räcka
du vet att just nu att du är bruden i mina tankar
du vet att att det e för dej mitt hjärta bankar
du vet att jag alltid kommer vara ärlig
du vet att din kärlek för mig är så härlig

det känns lite svårt att berätta detta.
men du måste förstå att du är den rätta!
du är bruden som får mig å känna lättnad
du finns överallt, runt omkring mig som en skepnad

när jag tänker på dej
kommer smajlet fram
när jag ser dej,
känns de inte som jag kan,
andas av chocken jag får
när du går förbi mig med ditt glänsande hår

jag hjärta dej!
det är så det ska va.
det är de enda sättet som får mig å må bra.
jag gör vad som helst.
jag gör allt jag kan.
bara för det ska bli j hjärta q lika med sant.
jag vet inte hur du känner eller vad du tycker
men du måste veta att mina känslor för dej rycker
fuck alla risker, jag svär jag tar det,
jag vill att folk ska snacka om oss hur bra vi har det

JAG ÄLSKAR DEJ!


tisdag

Skrevs 2009-05-12 klockan 23:51:49

Sista eftermiddagen! Jobbet gick bra halva tiden, fram tills vid sex tiden, då gick allt åt skogen, fyfan, så mkt problem, trodde jag skulle dö, men lyckades lösa allt till slut, en timme innan jag sluta, skönt som fan var det!

Bara data, musik o sen sova nu, samla krafter, jobba natt imorron! Godnatt!


du <3

Skrevs 2009-05-12 klockan 02:08:50

you're all i want,
you're all i need,
you're everything! <3


måndag

Skrevs 2009-05-12 klockan 01:40:55


Äntligen jobba eftermiddag, blir ju fan som en död fisk av att jobba förmiddag hela tiden!
Bara fyra dagar kvar, sen frivecka! Två eftermiddagar, två nätter inte så farligt! :)

Längtar som fan till helgen nu, känns evigheter sen alla vi va! Det ska bli jävligt kul, för jag vet om att vi alla alltid har kul tsm! Får se hur många rullar vi lycka dra oss igenom :)

Sitter nu och lyssnar igenom en massa musik från rnb4u, blir väl sova snart? Hejsvejs!


weekend

Skrevs 2009-05-12 klockan 01:34:29

Vet har vatt dålig med uppdatera!
Så för en gång skull ska jag göra det, så blir väl mupp gladare :)?                      mensbarn (a)
Min helg har inte vatt så annorlunda andra helger, mest jobbat.

Fredag.
Jobbade förmiddag, min första dag på min nya avdelning, tmp/neo, känns som man har vatt överallt i perstorp ab, blir snart den bäst betalda av alla inför nästa lönehöjning, man går efter kompetens ;) mohaha. På eftermiddagen, blev dans med killarna, chillade jag ett minilitet tag med breaking boundries, stack hem fort som bara fan, kränga i mig lite hamburgare, sen kom challe och hämtade mig och så drog vi till pg's musikal som treorna har varje år. I år blev temat allsång med faruk. Det var ingen höjdare precis, men det var ändå kul o tetas med robin, alla hörde mig, kenzy, jackie, andy skrika efter honom.
Robin sjöng slide med goo goo dolls, han sjöng den faktiskt riktigt riktigt bra, och avslutningslåten var klockren! Efter det drog jag, kenzy, jackie, andy till abf, sen var det bara hem o sitta vid datan.

Lördag. Jobbade förmiddag, gick betydligt bättre idag, fuck det är så mkt man ska hålla koll på, och alla jävla problem som uppstår i fabrik helvetet, men men får väl gå.. På eftermiddagen, extra dans med alla grupperna, sen följe hem med mupp, challeballe, blev att vi stanna utanför ica, snackade ett bra tag! På kvällen var det bara röja undan lite i hemmet, sitta vid datan med musik, och smsa folk.

Söndag. Jobbade ännu en förmiddag, det är nu man börjar glänsa och visa att man är grym på köra fabriken =D På eftermiddag blev det ännu mer extra dans med alla dansgrupperna, och en dansklass på kvällen. Hade följe hem med challe, och gick direkt till min farbror som ville träffa mig. Nu är de bestämt att jag ska få bilen helt gratis! wiiiie! Ska hämta nycklar och bilen på torsdag, sen ska jag och challe pimpa rundor i lilla perstorp, nån som vill med? =D Dagen slutade med data och musik!


these songs, dedicated to you <3

Skrevs 2009-05-10 klockan 11:34:04


jag älskar dej, bara dej!
you're the only one for me <3




It's been so long since
You felt like you were loved
So what went wrong
But do you know
There's a place where you belong
Here in My Arms


When you feel like you're alone in your sadness
It seems like no one else in this whole world cares
And you want to get away from the madness

You just call My name and I'll be there
You just call My name and I'll be there


The pain inside
Has erased your hope for love
Soon you will find
That I'll give you all
That your heart could ever want
And so much more

When you feel like you're alone in your sadness
It seems like no one else in this whole world cares
And you want to get away from the madness

You just Call My Name and I'll be there
You just Call My Name and I'll be there

You just Call My Name
You just Call My Name

Call My name say it now
I want you to never doubt
The love I have for you is so alive
Call My name say it now
I want you to never doubt
The love I have for you is so alive

You just Call My Name (3x)

The love I have for you is so alive
The love I have for you is so alive
You just Call My Name (3x)

----------------------------------------------------------------------


I never felt nothing in the world like this before
Now I'm missing you
& I'm wishing that you would come back through my door
Why did you have to go? You could have let me know
So now I'm all alone,
Girl you could have stayed
but you wouldn't give me a chance
With you not around it's a little bit more then I can stand
And all my tears they keep running down my face
Why did you turn away?

So why does your pride make you run and hide?
Are you that afraid of me?
But I know it's a lie what you keep inside
This is not how you want it to be

So baby I will wait for you
Cause I don't know what else I can do
Don't tell me I ran out of time
If it takes the rest of my life

Baby I will wait for you
If you think I'm fine it just ain't true
I really need you in my life
No matter what I have to do I'll wait for you

It's been a long time since you called me
(How could you forget about me)
You got me feeling crazy (crazy)
How can you walk away,
Everything stays the same
I just can't do it baby
What will it take to make you come back
Girl I told you what it is & it just ain't like that
Why can't you look at me, your still in love with me
Don't leave me crying.

Baby why can't we just start over again
Get it back to the way it was
If you give me a chance I can love you right
But your telling me it wont be enough

So baby I will wait for you
Cause I don't know what else I can do
Don't tell me I ran out of time
If it takes the rest of my life

Baby I will wait for you
If you think I'm fine it just ain't true
I really need you in my life
No matter what I have to do I'll wait for you

So why does you pride make you run & hide
Are you that afraid of me?
But I know it's a lie what your keeping inside
Thats not how you want it to be

Baby I will wait for you
Baby I will wait for you
If it's the last thing I do

Baby I will wait for you
Cause I don't know what else I can do
Don't tell me I ran out of time
If it takes the rest of my life

Baby I will wait for you
If you think I'm fine it just ain't true
I really need you in my life
No matter what I have to do I'll wait for you

I'll Be Waiting.


jag älskar dej.

Skrevs 2009-05-08 klockan 20:18:57


Vad som än händer, kommer jag alltid finnas där vid din sida.
Det kvittar hur många mil vi är ifrån varandra, jag kommer tillbaks för att hämta dej!
Du säger att det är förstört, men inget kan förstöra oss.
Vi har bara haft en dålig period. Alla har dåliga dagar.
Det kvittar vilken tjej det är, jag kommer bara älska dej.
Det har alltid vatt du som gäller, det har det alltid vatt <3


love what you do

Skrevs 2009-05-07 klockan 16:13:40

Fyfan vad jag ska dansa nu.
Dansa bort alla tankar.
Dansa så jag mår bra!

Ha de bra gott folk!


torsdag

Skrevs 2009-05-07 klockan 15:26:27


Ledig jaa! Låg i sängen tills tolv. Har gjort lite saker i hemmet, städat, gjort vid mig och sånt. Snart iväg till dansen, chilldansa lite för mig, koreografera lite, innan dansklass.

Ikväll blir det bara ta de lugnt och sova tidigt, ska börja jobba imorron igen! Har bytat från 2-skift till 5-skift igen, som har ett så jävla mkt bättre schema och bättre betalt :)
Fick kompensation att va ledig idag, eftersom jag ska göra ett skiftesbyte, så bara ett bra byte, wiie!

+++ Kanske ska få en bil, helt gratis :)
Hejsvejs så länge!


kvällens höjdpunkter

Skrevs 2009-05-07 klockan 00:54:05


Kvällens höjdpunkter bestod av

- dans med dansklass
- dans med breaking boundries
- hem
- duscha
- äta
- sitta vid datan
- rensa garderob
- lyssna musik

- jag har verkligen hittat tillbaks min gnista :)
- godnatt!


onsdag

Skrevs 2009-05-06 klockan 14:38:37


Jobba förmiddag, ännu en dag med upplärning, men gjorde typ inte ett skit mer än säcka, lärde min lärjunge att köra fabriken som en pimp, mohaha!

Hemma nu, blir städa, göra vid mig, äta, vila upp mig lite & sen dans :)
Ikväll blir det ta det lugnt och datan! Hejsvejs!


måndag.tisdag.

Skrevs 2009-05-05 klockan 20:31:11

måndag.

sov till typ halv elva, gjorde vid mig och drog sen till väla, skulle hämta min och challes mobil. det gick rätt fort, stack och åt, sen gick man rundor på väla och shoppade lite. drog vidare till familia, shoppa lite till och handla maat.

sen blev det dans! träffade på några apelrydare från musikal som hade nån slags inspelning där. de var ett par trevliga prickar faktiskt, sen var det bara hem, duscha, äta, sitta vid datan och musik, sova tidigt också!

fick veta en glad nyhet idag :)
många tummar upp idag!

tisdag.

vaknade klockan fem på morgonen -,-
snacka om död fisk när man inte sov förräns halv två igårnatt. trodde jag skulle dö på jobbet, men det var faktiskt inte så farligt. hon som har vatt på mamma vikariat är tillbaks igen, så jag lär upp henne nu, men det gick rätt fort, hon hade inte glömt så värst mkt.

sen hem och chilla ett tag, och vidare mot dansen. var riktigt trött på dansen, men det fick gå ändå. nu blir det bara datan, lite musik och sen sova tidigt idag!

ännu en glad nyhet till idag :)
super många tummar upp idag!


sthlm trip

Skrevs 2009-05-05 klockan 16:16:12


Fredag

Vaknade upp med zombipower lite över 06.00, tog mig en dusch och packade ner det sista, tryckte ner min kudde med så jag kunde nanna med på tåget. Skickade sms till alla, för att typ halvt väcka dem om de skulle missa tåget. Fyfan vad jag längtade den stunden, var ju bara några minuter tills man satte sig på tåget!

Drog med mig min resväska raka vägen till stationen, träffade på aaajdis pimp fassa som tutade med sin bmw z4 ;) Första personen man träffade var andy som också var på väg, alla andra var ju redan där, och emma jäktade mig med en massa sms, lite oroad var hon att jag skulle missa tåget. hahaha.

På tåget så var jag på topphumör, kunde bara inte hålla käft, truten gick 24/7, förstår att vissa ville mörda mig, men glädje och längtan spred jag nog allt :D Gick även in på bistro med andy, aaajdis och mupp till och fikade, kände mig vuxen dåå. hahaha. Inte ofta man sitter på ett café och fikar precis. Ett minus var att jag köpte världens äckligaste dricka, lukta bara kuk och man klöktes som bara faan. Köpte en fanta istället och tryckte i mig det, mmmhmm :D

Väl framme i sthlm så var de flesta hungriga, så vi stack till mc donalds. Efter det skulle vi leta upp vårt vandrar hem, tog inte så lång tid, anna-maria och emma var ju pimp på läsa karta. Varmt var det och man svettades som ett lökhue. Så kunde vi heller inte checka in förrän mellan 15.00-18.00, tur att vi fick lämna väskorna så länge.

Sen bestämde vi alla för att leta reda på Orionteatern, så vi skulle hitta lätt på morgondagen. Vi fick med oss en guide också, lisa, emmas kompis som hon så gärna ville träffa. Medans de snacka så titta vi andra på en massa folkmassor från vänsterpartiet och människor på alevedoncyklar, rätt najs med tandemcyklar :)

Det tog en jävla tid att gå från vandrarhemmet till Orionteatern, men ok, vi muppade också, gjorde en massa stop. På vägen dit var mupp så trött / lat på att gå, så jag fick bära henne som en jude =p tur att man är snäll!
När vi väl hittade stället, så var det bara att vända och gå tillbaks igen, men denna gången pausade vi på ett ställe och köpte glass och dricka, wihiie.

Tillbaks på vandrarhemmet, så var alla så fett rastlösa, hade tyyp inget att göra? Fanns ingen tv, så blev ingen talang som muppen längtat så mkt efter :) 
Sen suger det att surfa på en publik/offentlig dator. Borde tagit med min, så vi kunnat chilla och dra igång lite filmer, men men, lätt att vara efterklok. 

Vi vilade ett tag och drog ut sedan ut för att äta, vi stanna på nått kebab/taco ställe, maten var helt ok, men att betala så mkt för ett riskorn var fan inte värt det.

Åter tillbaks, och alla fortfarande lika rastlösa, så vi gick ut mot kajen istället och snackade och tog friskluft. Sen gick jag, challe och muppen tillbaks för de börja bli kallt också. Muppa oss lite och snacka. Kvällen sluta med att alla bara tog de lugnt , lite överallt i vandrarhemmet, vissa i köket, några i sovsalen, och några vid receptionen. Vi slockna nog vid elva/tolv tiden.

Lördag

Vaknade vi vid nio tiden, så skulle alla duscha, fixa och göra vid sig. Bestämde oss för att dra in till stan, för vi några timmar på oss att dra och shoppa innan bounce caution började. Så vi delade på oss på tjejer och killar. Tjejerna gick i förväg för de tyckte vi var sega. Jag, kenzy och andy tog det lugnt och chillade lite, drog sen direkt mot centrum, gick rätt bra för mig att läsa kartan, snacka om stolt! Så skulle vi hitta Caliroot eftersom andypandy så gärna ville dit. 

Jag var så hungrig att jag höll på att dö, gnällde som åsna efter mat, och lyckades övertala kenzy och andy att stanna på ett kebabställe till slut, krängde i oss massa god kebab! Dessutom kom tjejerna och hämta deras väska som jag fick bära på -,-

Sista stopp var vid T-centralen, så ser jag en skylt, där det står typ TopStreetWear, jag hojtar jag till om klädesbutiken, andy bara vände sig tveksamt om, medans kenny bara sa typ: ofta! Men så fan heller , de hade feel! Det var verkligen sant :)

Sen fick vi skynda oss till bounce, blev lite tajt med tiden, men vi hann. Så väl inne i salen, var de bara ståplatser och framför oss fanns en duk, de satte igång en skitseg film på en person som tog sig an en resa mot bounce, orionteatern.

Efter showen.. säger bara en sak.. fyfan vad unikt det var.. man blir lika paff var gång man ser dem.. Danserna var kanske inte lika bra som de har gjort förut, men underhållningen ägde sönder! Skumkriget var fett kuul :) Bounce Steet Dance Company for the win!

Blev att vi alla vinka hejdå till Nicole, för hon skulle tydligen redan hem till perstorp då. Efter det var det bara att vända hem till vandrahem igen, skulle bara lämna saker snabbt, sen ut och äta, men challe och muppen sära från oss, för de orkade inte, utan drog sin väg nån stans i gamla stan.

Sen gick vi längs västerlånggatan letandes efter ett krängeställe, hittade tyyp bara dyra matställen, men hittade till slut ett ställe som vi alla enades om. Träffade även på julia och challe som hade vatt på en klädaffär.. Mupp handlade en fin klänning :)

Efter maten så hade vi alla bestämt att vi skulle handla efterrätt inne på Ben & Jerry's. Överraskade mupp med en glass :)  fyfan va gott det var, jag lovar, orgasm på heltid! På vägen hem drog vi snabbt in på coop nära för att handla lite småkäk som jag kunde äta under kvällen och till frulle på morgondan.

Alla var så trötta när vi kom hem, så blev att alla gjorde vid sig till sängs, men jag och challe orkade inte riktigt sova än, så satt vi och käka inne i rummet, hahaha, fan va alla störde sig på oss! Mest emma och anna-maria.. Ville va snäll sen, så vi gick ut till receptionen istället så alla fick sova i lugn och ro. Muppen låg på en sån konstig ställning, hade huvet över sängkanten, lite gulligt var det, men väckte henne och sa till henne sova ordentligt istället :)

Sen vid tre tiden på natten, så gick jag och challe och la oss. Släckte och det var helt mörkt. Så är man såklart så klantig och välter nästan ner hela skåphyllan, förde ett jävla väsen, så alla vaknade väl till tydligen, sen gick man och nanna kudden :)

Söndag

Då var det hemgång. Vaknade sex på morgonen, usch säger jag bara! Vi packa alla ner våra grejer, gjorde vid oss, tog en frulle och stack sen. Så skulle vi tydligen gå, värna om miljön =p

Blev lite halvstressigt sins i mellanåt, men vi lyckades ta oss dit i tid. SJ restrukturerade om sina banor, så blev att vi fick ta buss från central till söder, sen tåg därifrån.. På tåget sov man typ hela vägen, kände mig som ett dött lik. Hände en tragisk sak, men jag får väl skylla mig själv.. men skitsamma nu.. Sa hejdå till alla!

Stack hem. Sov en stund. Sen till dansen, chillade lite där med nicole, kenny och jackie. Drog till ica snabbt för att handla, sen hem igen..

Denna helgen har vatt super! Lätt värd att lägga på minnet Tack alla muppar för en trevlig vistelse. Har nog inte blivit så misshandlad förr, men jag överlevde hela resan :D Det var en mysig helg, så jävla kuul också, skitnajs, så roligt har man inte haft på många helger. Synd att tiden bara rann iväg så snabbt, men men, har man roligt varar det roliga inte länge :)


maj månad

Skrevs 2009-05-04 klockan 17:09:17

Har inte haft tid att uppdatera om min stockholm resa, får bli senare ikväll..
Det var i alla fall en helg att minnas, en rolig en, på mycket mycket länge!
Hejsvejs så länge!


sthlm

Skrevs 2009-05-01 klockan 06:53:21

Stockholm, here i come!



mupp



nu drar jag iväg!


grillkväll

Skrevs 2009-05-01 klockan 05:58:48


Träffade kenny, andy, ida, julia, challe, linnea & clara på ica , halva åtta, så väl inne i ica har vi såklart beslutsångest hur fan vi ska ha för nått att grilla med, men blev till slut korv och hamburgare. Sen begick vi vidare mot aaajdis place, hon hade fixat en naajs grillplats, typ ganska nära henne. Mkt söt skylt fanns på plats när vi kom fram :)

Grillningen gick åt helvete i början, men det fick man ta, fick typ inget glöd alls & jag blåste som en jävla idiot och fick igång skitet till slut. Då börja grillningen och vi fick ändå i oss vårt käk, lite räligt när korvarna och hamburgarna ramla ner från vår engångsgrill, men vad böölar man för? Mat som mat.

Vissa gick en runda, medans andra försökte få igång grillningen, vissa satte sig på en sten, vissa klaga hela tiden och vissa skrattade hela tiden, men det var en helvetes chill kväll ändåå , måste jag säg!

Efter grillningen, drog vi mot mig, men de flesta lämnade redan av vägen, så blev bara jag, kenzy, jackie, challe och julia som stack mot mig. Vi satte igång, Halloween the beginning.. Fick inte igång ljudet först, skit störigt -,-
Lyckades till slut, och filmen var faktiskt lite läskig.

Citat från igår..
"Sätt du på din film, istället!"

hahaha, säger jag bara :)