sömnlös natt

Skrevs 2009-09-30 klockan 16:08:29

Kom precis hem från en psykisk ansträngande dag på jobbet, mitt eget fel egentligen. Kunde absolut inte sova och var hur jävla pigg som helst, men det är väl inte så konstigt om man sover tolv timmar i sträck fram till fyra? Kvittar hur jag vred och vände på mig. Till slut sket jag i det totalt bara och tittade igenom gamla naruto avsnitt.

Framåt vid 8-9 tiden fick jag igen, men jag fick hålla mig trots allt. Som tur var att vi skulle stänga båda fabrikerna, och jag är ganska ny så kunde inte det, så fick passa fabrikerna vid datorn istället. Piggnade till lite mer i duschen på jobbet.

Värsta var att scenariot slutade inte här, utan vi hade värsta seriösa mötet med all personal inklusive perstorps sajtchef och hans undersåte. Det var nått jävla takras, och detta fick absolut inte hända. Som tur var så kom ingen till skada. Men de ser väldigt hårt på det och nu kollar de oss noga. Jag som var på frivecka då =p

Nu blir de maad och vila lite grann (:

sadness and sorrow

Skrevs 2009-09-29 klockan 22:05:56

Naruto


tiden går fort

Skrevs 2009-09-29 klockan 21:38:43


Tiden går fort, ja, fortare än vad man tror. Det har redan gått 7 dagar sen jag jobbade sist, och imorgon börjas det igen. Känns som att jag inte har hunnit göra så mycket dessa dagarna. De enda att glädjas över är att ha fixat om i hemmet och hunnit remixa alla låtarna till dansuppvisningen.

Mitt liv brister.. på många håll. Jag vet inte äns om jag är lycklig längre? Alldeles för många förändringar det senaste året. Livet känns så trist denna perioden av mitt liv. Denna känslan.. känslan av ensamhet.

Allting var så mycket lättare förr i tiden.. då man bara behövde springa rundor utan att oroa sig för nånting. Varför blir det jobbigare nu? Är det för att man måste ta mer ansvar?

Jag hade kunnat så skriva mycket mer, men jag låter som värsta jävla emo som tänker begå självmord eller nått. Så därför låter jag bli.


segar

Skrevs 2009-09-28 klockan 18:24:17


Fan vad vissa dagar kan kännas meningslösa. Det finns egentligen hur mycket som man hade kunnat göra och ändå skiter man i det? Eller ja, perstorp begränsar rätt så jävla mycket.. Men trots allt så borde det finnas mer man kan göra än bara såhär? Sega rundor i hemmet. Jag antar väl att allt handlar om inställning. Inställning till livet. Inställning på vad man vill göra. Men finns det en mening utav det hela? Näe, tror inte det. Om man bara hade hittat meningen med sitt liv? Det hade vatt så mycket enklare. Vissa letar i hela sitt liv, och än letar dem. Den frågan ställer jag till mig själv varje dag: What's your purpose in life? I just can't seem to find it..


söndag

Skrevs 2009-09-27 klockan 23:33:06


Min svikardag har inte vatt olikt många andra söndagar faktiskt, men dock var det lite extra träning idag för att hålla oss lite mer fit och tränade inför den kommande uppvisningen. Denna ska fan bli riktigt bra! ;)

Sen bar det av med tåget med jackie och andy till hipdrop. Lika kul som vanligt, och lika mkt adrenalin pumpas i mig var gång. En riktig chill dag!


ken ring

Skrevs 2009-09-27 klockan 03:07:21

Ken Ring - Jag Ber En Bön


house

Skrevs 2009-09-26 klockan 17:08:57



Väldigt inspirerande!
tjejen äger riktigt mycket, & killen har ju bara så fel kläder alltså!
Menar då för att dansen ska se bättre ut.


kallt som in i

Skrevs 2009-09-26 klockan 16:45:09


Mina element är helt särade, och det värmer inte alls! Asså det är riktigt kallt, alltså inte så att jag dör precis, men man känner av det i sina händer och fötter. För man ska väl för helvete kunna gå runt i skjorts och t-shirt utan problem? Det går fan inte här! Har till och med tänt ljus för att alstra värme i hemmet. Panik alltså. Nu blir det snabbt in i och duscha av händer och ben för att få igång blodcirkulationen igen.


in order to escape a road of solitude

Skrevs 2009-09-26 klockan 04:06:50


In order to escape a road of solitude,
one has to work hard,
and forge a new path with their own power.


 








kul grej

Skrevs 2009-09-26 klockan 01:27:04

Som ni nu vet så gick jag med bloggtrafik för nån dag sen, fyra för att vara exakt. Nu får vi se om man lyckades få hit fler läsare, eller om det är big fail på det hela. Brukar vanligtvis bara ha 11-14 som läser regelbundet, men det tar vi reda på efter de tre nästa kommande dagar då jag inte ska logga in på bloggtrafik alls (:



workshop från onsdags

Skrevs 2009-09-25 klockan 16:32:10




Det är ett bildspel med ljud, så lyssna gärna (:

http://w2.sydsvenskan.se/bildspel/HROmjdansare/


övertid

Skrevs 2009-09-25 klockan 14:36:19

Det var inte menat att jag skulle jobba extra idag, men man tackar väl såklart inte nej till dubbla lön? Nej, tänkte inte det heller, för man gör ändå inte så mycket på dagarna och jag behöver verkligen börja spara in en massa nu, till typ workshops och bilen framförallt som ska genomgå en fet grundservice nu. Inte för att jag är så jätteduktig på spara precis, och då är det bättre för min del att jobba extra istället!

Tänkte jag skulle storstäda idag och och om jag hinner blir de göra dans och pumpa lite hantlar. Får se hur dagen slutar (:

denna känslan

Skrevs 2009-09-24 klockan 23:25:09


Det var fan i mig den bästa kvällen på mycket länge!


hemma

Skrevs 2009-09-24 klockan 15:28:25


Min kusin kom in och väckte mig halv 10 idag, för jag skulle åka med honom in till restaurangen. Först körde vi och hämtade hans syster på vägen.

När vi kom fram var de egentligen tänkt att jag skulle ta nästa tåg för jag trodde inte att jag skulle hinna till stationen. Hade 8 minuter på mig och båda sa spring för djävulen så hinner du. Vet ni vad? Jag sprang så jag nästan sket på mig, och jag hann! (:

Lyssnar igenom en massa låtar som jag ska ladda på min ipod sen och har en cola i näven. Ibland är cola bara så jävla gott så de finns inte!  


malmös hideout

Skrevs 2009-09-24 klockan 01:29:46


Är hos min kusin nu. Dagen har flötit på rätt bra trots att man sovit bort nästan hela dan och vaknar jämntemot en panikartad situation med tusen grejer att göra och tiden bara rinner iväg. Tack & lov missade jag inte tåget, men det var en jävlar i det en hektiskt stund.

Workshopen med mischa gabriel och nick bass gick bra! Oh gud, säger jag bara. De är riktigt bra exemplarer på vad en förebild inom dans ska va. Dansen gick bra för mig, men tappade dock lite koncentration i slutet på andra lektionen. Hade lite ont i huvet och det bara värker överallt i kroppen som in i. Nej, nu ska jag inte gnälla över bra dansträning!

Dagens bästa var ändå att få se mischa gabriel och nick bass efter vår lektion, visa upp smooth criminal dansen, som de självaste, tränade med michel jackson i hög person då han fortfarande var vid liv. Rysningar i hela kroppen asså!

Sitter här nu och chillar vid datan, hade nyss en liten chitchat med min kusin. Blir väl sängen snart, om inte jag ska formatera hans ena dator först. Det kommer upp lite bilder imorron.


fyfäään

Skrevs 2009-09-23 klockan 17:08:41

Vaknade för en liten stund sen. Ett ord bara. STRESS TILL MAX NU. Ska ta tåget kvart över till malmö. Sen blir det dans som bara fan. Uppdaterar sen igen vid halv elva tiden hos mina kusiners place (:

frustrerad

Skrevs 2009-09-22 klockan 19:44:33


SIBA kan dra åt helvete! Ah, är så jävla lack alltså. Jag ska förklara varför..

Det börjar med att jag går fram och lämnar papperna och ber om att få hämta tillbaks min ipod, servicepersonalen läser igenom papperna och knappar in i sin dator och svarar sedan, du vet om att du får debitera 500kr? Och fortsätter sedan sin mening med, för dem hittade inga fel på den.

Så svarade jag ja, men undrade vad dem hade gjort med ipoden? Personalen visste ingenting, för det var verkstan som lagade den. Så jag bad om att få titta på den och testa lyssna så att det funka som det skulle och sånt, för jag tänker inte betala om de inte har fixat felet!

De tar fram ett par hörlurar till mig. Jag pluggar i skitet. När jag startar ipoden verkar den normal, men alla låtarna är borta? Så jag svarar dem, att de har ju tatt bort alla låtar och uppdaterat den? Personalen svarar ja, det stämmer nog.

Då smyger jag in en halvirriterad fråga. Varför ska jag betala om de har lyckats fixa den, för det är ju trots allt mjukvarufel? Personalen svarar att mjukvarufel ingår inte. Jag svarar tillbaka men på mobiler då? Det ingår ju i mobiler. De är helt bestämd med sitt svar och att mjukvarufel ingår endast på mobiler och inte på mp3 eller datorer. Panik till max asså!

Inte nog med det på hemvägen drar jag in till mc donalds för att köpa lite hamburgare. Det tog fucking 15-20 min innan jag fick dem. Seriöst vad nära jag var på att strypa kassörskan. Hade så stor lust o ta hamburgarna jag fick och slänga det rakt upp i facet på henne!

Tappade ett glas på golvet som gick sönder för en stund sen också.. Verkligen inte min dag idag!


ja varför inte?

Skrevs 2009-09-22 klockan 15:08:41

Bli medlem du också, och få fler läsare!

http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=wang

snart gäller de

Skrevs 2009-09-22 klockan 14:41:35


Vaknade upp för en kort stund sen. Ovanligt nog tog inte tröttheten över idag, trots att man sov åtta imorse..

Om cirkus en timme eller lite till ska jag sticka till väla för att hämta tillbaks min ipod. Det kom med en debiteringsavgift på 500kr jävla kronor. Enligt siba funkar den som den ska och de hittade inga fel. Är dem helt dumma i huvet, eller? Ofta jag skulle skicka iväg en vara bara sådär. Jag svär, om det fortfarande är samma fel så ska jag trycka upp dem pengarna rakt upp i deras anus..

Som sagt snart gäller de. Jag jobbar en natt till och resultatet av de blir ledighet i sju dagar sen. Fyfan va skönt med lite minisemester. De blir att jag bytar till mitt riktiga skift och börjar inte förräns nästa onsdag. Orgasmic!

Känner på mig redan nu, that it will go like an adrenaline rush. Dessa dagarna planerat än så länge blir att få dansa med två sjukt duktiga dansare mischa gabriel & nick bass, och självklart med min underbara dansgrupp! Sen blir det lämna bilen på verkstad som skall gå igenom lite service. Det blir nog en bra vecka (:


måndag

Skrevs 2009-09-21 klockan 19:40:31

En mycket seg måndag! Har inte gjort ett skit knappt. Vaknade med halva dagen förstörd. Knappt någon mat varken i förrådet eller kylen. Hade lite diverse, men typ ingen bas som man kunde äta med. Stannade hemma ett tag först och gjorde de jag behövde göra. Städa lite och gjorde vid mig och sånt. 

Sen blev det storhandla på ica och netto. Så nu hoppas man att det räcker en vecka till minst. Brukar vara lat, handlar bara en gång i veckan. Kanske borde bli en ändring på det? (:

kusin kärlek

Skrevs 2009-09-19 klockan 18:34:41

Tack för texten, kelly!
tårögd blev man
<3



can we chill

Skrevs 2009-09-19 klockan 17:06:56

Tjosan. Sitter på jobbet nu. Allting lugnt än så länge. Snart blir det hämta mat från torgkrogen. Blir nog bra. Hoppas på det i alla fall!

r.e.m.i.x

Skrevs 2009-09-19 klockan 02:56:24

Har suttit och tänkt igenom lite låtar som skall vara med på uppvisningen, kommer dock inte avslöja, so stay tuned tills de är dags. Det är nån gång i december. Men men.. Satt och remixade nu ett tag.

Nu blir de sovdags!

much better

Skrevs 2009-09-19 klockan 00:04:46


Lite lugnare nu och mindre press. Det uppskattas mycket! Så nu har man lite tid över att ta det lugnt och ta sin tid på sig att göra saker.

Rätt tråkigt att man ska jobba tre helger i rad nu när man hoppar mellan skiften. Så det är bara mög av det hela! Men fick däremot en bra nyhet idag och det är att jag får jobba kvar här till november nästa år om jag vill (:

Nej, nu ska jag städa lite och remixa lite låtar. Blir kanske en liten update till innan jag går och nannar.


never have the time

Skrevs 2009-09-18 klockan 16:05:57

Hinner typ inte uppdatera som jag borde "/  kanske lite lat bara?
Trots det händer det inte värst mkt i mitt liv precis, men har alltid en massa smågrejer och är det inte den ena så är  det den andra, allt från dans, jobb, städa hemma, tvätt, fel i lönelapp, bilreparation, hjälpa släkt och vänner med tjänster, ja och en tusen massa andra grejer till.

Men det bästa av allt är att dansen har börjat igen (:
Fyfan denna uppvisningen ska bli så jävla bäst!
JAG LOVAR! JAG LOVAR JAG LOVAR!

bloggpilleri

Skrevs 2009-09-17 klockan 00:11:32

Har pillat lite på min blogg nu, och nu blir de sova (:

we will always remember him

Skrevs 2009-09-16 klockan 15:20:09


Fan längtar tills de släpper ut, this it it (:


pallar inte

Skrevs 2009-09-16 klockan 14:54:29


Jag känner inte egentligen för att skriva, men det får bli så ändån. Började jobba idag igen, ska göra de nu i fem dagar, vila två, jobba två, och sen ledig fem. Känns så jävla meningslöst? Ska fråga om jag kan jobba mina sju efter varandra istället så jag kan få mer ledighet innan jag börjar jobba vanligt igen. Hoppas bara dem går med på det. Nej, nu blir det lite dans för mig själv.

Längtar jag tills nästa onsdag!! sju dagar kvar! (:


pwned

Skrevs 2009-09-14 klockan 21:51:07


Många anser honom som en idiot,
men han är för jävla skön (:
stackars taylor swift.



höhö

Skrevs 2009-09-14 klockan 18:49:40


Tack för att ni fortsätter läsa min blogg trots dålig update (:


Lördags var det miniuppvisning i form av introduktionsnummer för bomässan och ett till litet dansnummer för abf. Det gick väl helt ok, men jag är ändå stolt över mina dansare! Vi gjorde det bättre än förväntat och vi gör det för vi tycker det är kul (:

Söndags tågade jag ner till malmö med jackie. Andy kom lite senare och så dansade vi på the hipdrop. Efter det var det bara att åka hem igen för jag var himmelskt trött ändå. Såg verkligen inte fram emot att jobba natten..

Annars har så har resten av helgen vatt jobb jobb jobb!! Fan börjar bli trött på skiten att man måste hoppa fram och tillbaka mellan skiften. Börjar inte på mitt riktiga förräns den 30 september..



i'm an addict to dance







warda, anna och maria (:



 



hahaha (:







jackie (aggressive) wong







warda (:







hittat en ny kjol kanske? (:







jackie on our way to hipdrop (:


howdy

Skrevs 2009-09-11 klockan 15:36:02


Steg upp från sängen vid elva tiden, och har inte gjort så värst mycket än så länge. Mest irrat rundor i hemmet, ätit och gjort vid mig lite. Nu ska jag remixa lite låtar, sen blir de dans och avslutningsvis jobb på natten.

En liten miniuppvisning/introduktionsnummer imorgon på bomässan klockan 10.30. Sen även en till dans på abf tältet klockan 14.00. Så kom vet jag (:


torsdag

Skrevs 2009-09-10 klockan 15:42:20

Panik till max! Slumrade till nångång och hörde inte klockan förrän tjugo i nio idag, kom några minuter för sent till dansen. Hade 7:orna nu på morgonen, och sen 6:orna efter lunch. Kom nu hem för en stund sen, men ska dansa sen ikväll också. Värsta köttarveckan!

ledig 2½ dag

Skrevs 2009-09-09 klockan 13:52:18


Jes, ganska skönt faktiskt att få vara ledig. Har trots allt jobbat ständiga förmiddagar och enstaka eftermiddagar. Det tar faktiskt på en när man har vant sig vid att jobba med skift. Gillar då hellre att dela in mina arbetsdagar i olika arbetstider, åtminstone just nu. Tänk om man hade börjat vid åtta--nio tiden och slutat typ vid två--tre tiden, och bara vardagar. De hade man nog gillat starkt (:

Snart blir de iväg till väla, ska lämna in min g502 och ipod touch. Mobilen verkar funka bra nu när man inte använder den. Helt jävla stört, men ska ändå lämna in den så de lagar den eller att jag får en ny som jag kan använda som reserv. Min ipod hände nått mystiskt när jag jobbade för en vecka sen, den började sluta komma ljud, och när man blåser på där man ploppar i hörlurarna så kommer ljudet igen. Skumt. Kanske nån fuktskada?

Ska ringa jackie nu, får se om han hänger med (:


random bilder

Skrevs 2009-09-08 klockan 12:01:44


bilder från en vecka tillbaka.

fråga mig inte varför jag tog denna bilden =p





min jobbetelefon ;)







dans dans dans.







panik ;) 







tog överraskningsfoton =D hahaha.
ingen var beredd, hade kameran förberedd.
Öppnade dörren och click click click ;)




tim & maria







jackie







warda







anna







anna & warda


seg med updaten

Skrevs 2009-09-08 klockan 11:18:54


Jag vet har vatt dålig med det "/  sorry! Har faktiskt inte hänt så värst mycket faktiskt. Mest jobbat & dansat som vanligt. Känns som att det är de enda man gör typ. Så behöver nog inte berätta om dem dagarna. Haha (:

Har i alla fall nyss kommit hem från dansen för årskurs 9:orna på centralskolan. Blir lite maad nu och sen blir de fulla ryck igen för årkurs 8:orna. Sen direkt efter iväg till jobbet, min sista eftermiddag =p


sitter på jobbet

Skrevs 2009-09-06 klockan 08:52:19

Och kollar rundor på youtube klipps (:
fan locking är så jävla naaajs asså!



kort update

Skrevs 2009-09-06 klockan 00:15:22

Hela helgen har vatt lite halvt om halvt dryg. Bara jobbat och dansat känns de som? Har fått lite ändrad schema så hoppar lite mellan varje skift nu två veckor framåt.

Så denna rundan jobbar man fem förmiddagar och två eftermiddagar, sen blir de vila i två dagar och jobba tre nätter, vila två dagar till och jobba två förmiddagar & tre eftermiddagar, och till slut vila fem dagar och börja jobba på som vanligt igen. Lite bökigt? Haha

Ja, det var väl i princip allt för mig denna helgen. Den ända skillnaden imorron är att jag och jackie ska ner till the hipdrop (:

Nej, men ska sova nu. De kommer upp lite random bilder imorron i allafall (:

slitsam helg

Skrevs 2009-09-04 klockan 23:33:23

De blir en tuff helg framför mig..

Orkar inte skriva om min dag, de får bli imorron istället. Just nu måste jag gå och lägga mig, ska vakna tidigt hela helgen och jobba. Godnatt!

rysningar i hela kroppen

Skrevs 2009-09-03 klockan 16:27:16


dansen handlar om en människas beroende.
man blir tårögd.
addiction



torsdag

Skrevs 2009-09-03 klockan 12:53:07

Det är rätt lugnt i fabriken idag, snart hemgång. Bara de inte går åt helvete nu innan skiftbytet. Tråkväder idag! Efter jobb blir de städa lite mer hemma, remixa lite låtar och dans såklart (:

na na na || sova nu

Skrevs 2009-09-03 klockan 01:26:34

Godnatt! Ser inte fram emot att vakna klockan fem, men men..

jag har inga ord kvar..

Skrevs 2009-09-02 klockan 22:54:54

för hur jävla trött jag har vatt hela dagen. Oh herre jisses, mycket tröttsam dag, och man har hållt på med sak på sak en efter en annan. Hade så många bollar i huvudet så jag var tvungen att skriva ner det för att inte glömma nånting. De mesta är över nu, så lite glad får man väl allt va (:


-- Fixa 7i inloggning på jobbet
-- Kolla upp med chefen om fel lön
-- Kolla med engström om jobbetelefon med abonnemang istället
-- Ringa till bilskrot och kolla läget att bilen är inne hos dem
-- Ringa till bilförsäkring att få tillbaks pengar
-- Ringa farbror 4 om återbetalning av trafikförsäkring
-- Träffa ulrika och anki på folkets park för planering av bomässa
-- Köpa diskhanskar, wettex dukar
-- Ringa anders angående bomässan och dans i hlm.
-- Städa bilen rent invändigt
-- Städa hemma

-- Kolla upp motorolja till bilen


Sov nu i två timmar och vaknade för en liten stund sen. Ska försöka sova snart igen om jag nu kommer att lyckas med det?

ufa

Skrevs 2009-09-01 klockan 23:48:07


HAHAHA, fan va fräckt! Jag visste inte att ordet ufa betydde något. Var bara ett cpord jag brukar säga för att dampa mig lite grann (:


Tydligen har det 8 olika betydelser!

1. Meaning fuck you for most samoan, poynesian and hawaiian people.

2. Ufa is an ancronym for the Underground Foosball Assosciation

3. Ufa is a city in Russia with the hell bad hockey team! The most shitty team in the world! The best is Severstal Cherepovets!

4. A samoan mans asshole

5. A Samoan expletive that means: Up your ass!

6. Ufa is a big city in Russia with one and half million population and highly developed industry - up to fifty per cent of all gasoline made in Russia comes from Ufa.

7. A abreviation for Ursula Frankin Academy, a terrible alternitive high school with fugly uniforms and extreemly foregin sadistic science teachers.

8. Also means in regional slang "You Faggot Ass" for short. Most commonly used by insecure people muttering under their breath to strangers they secretly find attractive.


tisdag tisdag

Skrevs 2009-09-01 klockan 23:28:15


En lite seg tisdags update, men har inte alls hunnit typ!

Skulle egentligen vakna tidigt idag och det gjorde jag, men somnade om lika fort igen, typiskt! Hann i alla fall göra min attack på mitt textbaserade spel, och för er som är intresserade, så håller vi på att vinna kriget. Haha (:

Så vaknade istället inte förrän halv två. Det blev att jag satt vid datan och började klippa alla låtarna som jag sen ska remixa ihop när jag bestämt mig för ordningen.

Sen blev det att man lagade mat. Pytt i panna med köttfärs och stekta ägg. Fyfan va gott de var. Jag dör asså, så full och go som man blev i magen.

Det är ganska kul att laga mat, men ibland är de ganska drygt när man bara inte pallar nånting? Man saknar att få det serverat och klart som man alltid fick en gång i tiden när man bodde hemma. De var tider det! (:

Sen har jag bara tvättat bilen och vatt på dansen. Chillar lite grann nu. Ska snart lägga mig, blir upp tidigt imorron och börja jobba igen. Blir förmodligen att städa i hemmet, och invändigt i bilen, dra till gymmet och fortsätta på danserna till 8:orna och 9:ornas friluftsdag.




audi a4 1.8t framsida







audi a4 1.8t baksida