Card Trick

Skrevs 2012-01-16 klockan 23:14:31


Ovanliga sexställningar

Skrevs 2012-01-16 klockan 00:25:53

Rodeo:
Ställ din flickvän på alla fyra i sängen och penetrera henne bakifrån.
Ta tag i hennes hår, böj dig fram och viska i hennes öra: "Din syster gillar också den här ställningen".
Håll dig kvar i 8 sekunder.

Piraten:
Du tar din tjej bakifrån... precis när du ska komma spottar du henne på ryggen så hon vänder sig om och tror att du kommit.. Då sprutar du henne i ögat och sparkar henne på ena smalbenet. Hon kommer att hoppa på ett ben och hålla för ena ögat som en pirat.

Indianen:
Du tar din tjej bakifrån..och utan vidare kör du upp den i tvåan snabbt och våldsamt...Sen medans hon skriker slår du handen över munnen och vips har du en indian "Oahahwhwahahah ahah"

Spindelmannen:
Du tar din fruga bakifrån, låtsas komma, men lägger satsen i handen. Sedan när hon ställer sig upp kastar du satsen på henne och skriker "GO SPIDERWEB GO!!"

Angry dragon:
Hon suger av dig dig och precis när du ska komma så trycker du in den så långt du kan. Det kommer då att spruta ut ur hennes näsa "likt en arg drake"

Spöket:
Du ställer dig och tar tjejen bakifrån vid ett fönster; sen har du en kompis gömd i en garderob (etc) och sen tar du ut den och han får ta över sen springer du ut och ställer dig framför fönstret och vinkar.

Grisen:
Du tar henne bakifrån sen trycker du snabbt och hårt in den i 2an, så hon skriker till och drar upp huvet. Då trycker du upp ett finger i varje näsborre och drar upp näsan så hon ser ut som en gris.

Har ni prövat någon av dessa ställningar? om inte vilken skulle ni vilja pröva? Själv tror jag att minen på tjejen när man gör spöket skulle vara oslagbar :)

JUSTE DEBOUT

Skrevs 2012-01-11 klockan 23:15:42

JUSTE DEBOUT
Börjar närma sig, alla uttagningar är på väg.
De blir första gången jag drar till Streetstar, och jag tänker definitivt pallra mig ner till Frankrike, tänker inte missa det för allt i världen.


Här kommer domarna för i år.
Checka in dem, för dem är sick!










CHARM

Skrevs 2012-01-11 klockan 00:35:42


ÄLSKAR BRUDAR MED HUMOR :)








monkeys says goodnight

Skrevs 2012-01-09 klockan 00:43:59



lena och fina
nu vi känna att,
energin sina
godnatt

make a change

Skrevs 2012-01-08 klockan 23:50:13

















SUMMERDROP 2012

Skrevs 2012-01-07 klockan 00:42:28

DET BLIR SUMMERDROP I ÅR MED!
HELT FUCKING UNBELIEVABLE  ATT JAG SKA FÅ TA KLASSER FRÅN DESSA!

Apartment 1305

Skrevs 2012-01-06 klockan 00:44:47

Vågar man visa hur man lever idag?
Det har hänt en del sedan man flyttade in,
men fortfarande inte klart,
roomie påstår att jag är kräsen..
Här kommer sneakpeak.
Inflyttningsfest snart?


















Streetstar festival 2012

Skrevs 2012-01-03 klockan 23:10:37



Biljetterna är bokade , min andra träning på året är avklarat, och jag är grymt taggad! Vi blir 8 personer blandat på smålänningar och skåningar.
AWESOME !

mina nyårslöften

Skrevs 2012-01-02 klockan 22:40:03

  • Jag ska klara av att gå ned i splitt och spagat innan året är slut!
  • Jag ska börja äta hälsosamare så att min kropp och själ mår bättre
  • Jag ska få i mig mer sömn så att jag tar hand om mig själv bättre också
  • Jag ska börja gymma igen för att stärka mig fysiskt
  • Jag ska lära mig att äta frukt

    Det blir inte lätt, inte, men är man en envis jävel som jag så ska det nog gå ändå!

tjugohundratolv

Skrevs 2012-01-01 klockan 22:56:36



Jag ville bara meddela alla att jag faktiskt lever!

Tänkte att det kunde inte vara mer passande att börja blogga igen på det kommande året. 2011 har varit ett fartfyllt år med både upp och nedgångar.


Vad har jag då framstadkommit?

Att flytta ifrån Perstorp måste varit en av de bästa stora besluten jag någonsin tagit, och jag som ändå är så dålig på att sådana.
I och med flytten lyckades jag ändra mitt liv helt. Börja jobba inom restaurangbranschen och har träffat så otroligt fina människor både på och utanför jobbtid.

Jag testade att bo kollektivt i nästan nio månader för att spara in hyra, men det gick till slut inte längre, så valde slutligen i samband med min flytt, att fråga Ellinor (som jag tycker grymt mycket om) om hon ville bli min roomie. Vi funkar bra ihop!

Kaizen heter mitt crew som skapades nångång i november. Det står för strävan efter ständig förbättring. Gruppen består av fyra underbara dansare med helt olika bakgrunder av dans. Vi har alltid roligt tillsamans. Skönt att vi alla klickar och funkar så bra ihop. Vi har redan hunnit giga på ett julbord på konserthuset för 200-250 personer. Vänta bara, de kommer mera från oss!

För övrigt ett väldigt busy år.
Sålt lägenheten i Perstorp. Dansuppvisningen Tusen & En Natt. Dansläger på summercamp. Dansat på summerdrop. Firat midsommar på ö-land. Åkt upp till Sthlm för ett-två jams och för att träffa kärleken. Dansläger på Bootcamp GBG. Börjat undervisa som danslärare på kulturama preparandum. Festat lite då och då. Ställt upp på min första Battle någonsin i en tävling. Ställt upp på Pump Up The Battle. Åkt till Rihanna konsert som blev inställt. Köpt lägenhet. Möblerat och renoverat skiten. Firat jul hos min roomies mysiga familj!

Jag är definitivt inte samma person som jag en gång var, skulle mer säga att detta var en positiv utveckling på mitt liv, och det slutar inte än, det har bara precis börjat! Tjugohundratolv blir ett spännande år!