snart helg

Skrevs 2009-07-30 klockan 22:38:42


Här har de inte blivit mycket uppdaterat för idag, neej. Får väl passa på och skriva nått då (:

Vaknade som vanligt tidigt inför förmiddagspasset, men konstigt nog så var jag inte alls trött. Körde nere i säckningen idag, massa strul som vanligt. Robotar som lever sitt eget lilla liv. Sånt man får leva med, fast dagen har rullat på som attan. Det tycker vi om, när det går snabbt!

Väl hemma.. for jag iväg till sängen och vilade lide grann. Gjorde sedan vid mig och fixade käk, sen iväg till dansen. En massa extra lektioner är nu på g ;)  de lär behövas!

Katta och crackie undra om jag ville hänga med, för folk skulle grilla, men pallade inte. Har ont i halsen och hostar lite också. Jag får fan inte va sjuk nu innan summerdrop, bad timing i så fall. Vill inte missa allt kul juu "/

Nej, nu ska jag pumpa lite hantlar och göra klart dans till den ena låten.


minime update

Skrevs 2009-07-29 klockan 22:44:40


Vila blev powernapp. Powernapp blev sömn. Sömn blev 2 timmar. 2 timmar resultera med utvilad! Har inte alls hänt mycket ikväll. Käka mat, betala räkningar, remixat min mix till breaking boundries och städat lite grann. Tittar lite på so you think you can dance. Ska slänga mig i sängen och fortsätta titta nu. Sen blir de sovdags.

Gud, nu längtar man så det brinner om det. Oh yes, gimme gimme gimme. The fire inside me, the burn in my eyes. I want to dance. I want inspiration! (:


screw perstorp

Skrevs 2009-07-29 klockan 15:19:10

Woooaaah 2,5 timmars sömn inatt men de va de faktiskt värt ;) 

Kom precis hem från jobbet. Trött är man också. Låt mig tänka lite nu? Vad i helvete ska man göra i perstorp idag? Ja. Just det. Precis. Absolut ingenting! So to hell with this town (:

Nej nu ska vi inte va negativa. Känner hur min trötthet börjar ta över. Min bakhjärna är seg. Min nacke är störd. Tankarna flödar, men de kommer ingenstans. Så vart tar de vägen egentligen? Nobody knows.

Har en stark känsla inom mig som säger att jag ska slänga mig i sängen och vila ett tag. Annars för övrigt för dagen blir väl remixa lite låtar och städa undan de jag kan städa, ja helt enkelt greja lite i hemmet (:

Nu är det bara tre arbetsdagar kvar. Alltså  fyra dagar till. Det vill säga tills söndag. Speciellt denna. Asså 2 augusti 2009 =D som JAG, ALEXANDER, EMMELIE, KENNY, ANDY, JOHANNA ska till summerdrop, wohooo! 

i 8 fucking dagar!

Uppdaterar lite senare. Sängen kallar!!

home not so sweet hometown

Skrevs 2009-07-29 klockan 01:07:26


La mig som sagt tidigare igår. Sov som ett djur och riktigt riktigt skönt var de! Vaknade inte förräns halv 1. Jag var helt ensam i lägenheten och nycklarna låg vid dörringången.

Började i alla fall att packa ner alla mina saker och städa undan efter mig. Det jobbigaste till sist? Bära nere allt och trycka in de i bilen.

Jag fick ett databord, två högtalare och en electrolux handdammsugare =D Tan och Sin är alltid så snälla, får alltid nånting när jag är nere och hälsar på. Som tack för allt överraskade jag dem med en jättefin blomma och ett tackkort! Hoppas de gillade det (:

Körde sedan in mot stan och pakerade bilen på stora torg. Gick direkt mot timeout och snylta lite mat (a) Sen ringer min faster mig om en sak. Så suck.. fick gå till lotus hämta hennes saker, till bilen och åter till timeout. Ett jävla dittande och dattande. 

Tan fixade sedan så jag fick gratisträna på gymmet inne hos forum, som då alltså ligger bredvid restaurangen. Fifan, det var redigt naaaaaajs där inne. Inte konstigt att dem har över 3000 medlemmar som tränar där (:

Efter passet blev det att gå en runda i stan igen. Kollade igenom gågatorna längs stora torg, lilla torg, gustav adolfs torg och triangeln, sen orkade jag inte mer. Funderade ett tag på att gå in på deras nya köpcentrum Entré, men blev aldrig så.

Köpte 5 t-shirts och en kamera. Äntligen köpte jag det. Så välkomnar tillbaks en ny fast likadan kamera som jag hade innan. Wiiie (:

Kom hem ungefär vid åtta tiden men stack direkt till faster för att lämna av lite grejer. Hon frågade mig om jag ville ha lite maaad? Så passade på och tryckte i mig en rejäl portion.

Väl framme utanför min byggnad. Ja, då var de bara att bära upp allt mög och skit igen -,-  Nu ikväll har jag bara packat upp och städat här hemma. Det blir stökigt fort som fan, speciellt när man har haft fester =p

Nej, nu borde jag lägga mig, ska upp tidigt imorron och jobba, men först blir det ladda upp lite bilder från malmö.





tammy (:





asså den ungen är så jävla sööt (:





ja då sov man i ett barns rum.
massa nallisar & allt är rosa (:





lite suddig bild, men får duga.
hon är redan söt som hon är (:





forum
gymmet jag snacka om (:
fett najs najs!





nån jävla pajas som stod stilla i massa posér
undrar om han får nackspärr nån gång? haha





det är redigt mysigt i malmö (:





on my way back home
nooo :(

nighttime

Skrevs 2009-07-28 klockan 01:55:28


Nu är de nattetid och fortfarande sitter man uppe. Är ganska sleden faktiskt. Tänker definitivt gå lägga mig tidigare idag. Det är så svårt att lägga sig tidigt om man tänker efter? Blir aldrig efter ett eller två ändå.

Tänk om man hade haft en on/off knapp. Kunnat slå av knappen för att stänga av kroppen så man hade kunnat somna med detsamma, och sen slås den automatiskt på igen efter den tid man ställt in de på. Fan va skönt de hade vatt =D

Min kusin lyckades inte hitta någon bra träff på de mobiler jag ville ha, men det är lugnt. Han ska fortsätta leta. Jag måste ju inte precis ha mobilen i handen imorron eller så. Det tar ändå ungefär ett par veckor och om jag har tur, redan till nästa vecka. Räknar med att ha en ny till nästa månad i alla fall (:

På tal om elektronik så tänker jag beställa hem min kamera imorron, de blir den jag hade innan. Hoppas på bättre lycka denna gången, så man inte tappar den som sist, suck..

Gick en sväng innan också. Svalt och skönt var de. På vägen tillbaka köpte man med sig hem en kebabrulle, godis och läsk. Satte mig ute på en bänk med musik i öronen och tittade upp mot himlen en stund, innan jag stack upp till mina kusiner. Riktigt skönt att kunna tänka utan att känna sig beskymrad.

Men nu säger jag godnatt!


city life

Skrevs 2009-07-27 klockan 19:39:50


Är tillbaks från stan nu. Redigt sleden är man också. Jag säger en sak bara alldeles för lite sömn! Hade kunnat slänga mig i sängen och somna när som.

Dagen har vatt bra om jag själv får säg. Vi åkte först in för att fixa grönsaker till restaurangen, timeout. Lunchade sedan på ett skitnajs ställe. De bjöd mig på svingott käk. Tror jag höll på att kräkas så mycket som jag tryckte i mig.

Realisationen kallade på mig, så jag och min kusin tan, tog en runda i centrum. Blev även en vända i caroli city och mobilia köpcentrum. Hittade dock inte alls mkt. Lät kräsne quang ta över idag. Köpte ett par gabba jeans och solid jeans shorts. Säkert inget märke någon känner till. Så de är perfa för att slippa folk som går runt me likadana kläder som mig i perstorp ;)

Just nu sitter jag och väntar på maten. Vi ska käka enligt mig, en av vietnams godaste maträtt. De heter phô. Kommer bli så jävla gott!

Senare ikväll ska jag och min kusin minh, leta satan så det brinner om det, efter ny mobil till mig på blocket. Han är visst duktig på att hitta billiga och pruta ner dem till ett bra pris. Så det är många tummar upp!

Kanske går ut en liten runda snabbt för att rensa lite tankar.


chillin' without chili

Skrevs 2009-07-27 klockan 03:32:03

Är nere i malmöööööööö nu. Allting känns så lugnt och fridfullt här nere. Sålänge man slipper en pissehåla som perstorp så är de mesta faktiskt jävligt bra. Ganska lugn kvarter, bor ungefär en 500m från mobilia köpcentrum.

Resan började med att jag först körde till min farmors grav en stund. Tände tre rökelser, 1 åt min bror, 1 åt min syster och en åt mig själv. På något sätt kändes de som att hon tog kontakt med mig, för varje gång jag talade med henne i mina tankar så började vinden blåsa mot mig. I can't see it, but I can feel it! Kanske var en slump, kanske inte? Hoppas du vilar i frid nu.

På E6 an mot malmö. Typisk mig, missade avfarten mot centrum för jag satt och smsade samtidigt. Så tog en annan avfart, minns inte vilken, skulle egentligen vända därifrån och köra mot rätt håll, men som tur så var de skyltat mot centrum på den avfarten. Lucky meee =D

Åkte in mot värnhemtorget där en av restaurangerna ligger. Träffade min kusin sutti och en annan anställd. Restaurangen stängde inte förrän klockan nio, så hjälpte till att städa lite grann och lyssna på musik under tiden.

Sen var de bara att köra hem. Alla syskonen till restaurangerna samlades för att diskutera. Blev lite gräl. För att den ena  plötsligt ville ha semester utan att säga till i förväg och ville börja ta ledigt redan imorron och i en vecka framöver. Sen har de ont om personal också. Så de är ganska lyckat?

Allt detta bara för att min kusin, minh, ska stanna hemma och ta det lugnt och storstäda. Men inte fan tar de en hel vecka för de? Speciellt när han är den som jobbar minst av dem också. Löjligt bråk om jag själv får säga..

Ville inte blanda mig i, så höll mig undan och bara lyssnade och satt på internet med min ipod. Fett najs att man kan göra det, men lite segt att skriva bara, speciellt om man chattar och så.

Fick skäll av kenny innan "/  de var tydligen mycket bad att träna dagen efter man druckit.. Ay ay sir! yes sir, sir! won't happen again sir!

Ska strax gå lägga mig. Får sova i ett barns rum. Haha! Måste bara säga att min kusins barn, tammy är så jävla sööt så de finns inte (:  jag skulle byta om i hennes rum, så står hon utanför, bankar och säger: får jag komma in? när får jag komma in? är du klar snart? har du tröja på dej?     hahaha, så jävla sweet! får väl försöka ta ett foto på henne. 

De kommer lite bilder när jag kommer hem i alla fall!

Imorron blire luncha ute i stan me min kusin tan & hans fru sin. Riktigt snälla människor! Blir väl gå en runda i stans affärer och kanske besöka det nya köpcentrumet. Får se om man köper nått, borde egentligen inte göra det, men de lät lite frestande när tan sa att de var superrea överallt. Godnatt.

malmö

Skrevs 2009-07-26 klockan 16:49:05

Ska ner till malmö och stanna där i några dagar. Måste komma bort från perstorp lite, för det känns verkligen som det behövs. Bara bort från allt skit här runt omkring. Jag lovar, hade de inte vatt för mina fina vänner, hade jag vatt gone long time ago..

Mina kusiner har velat att jag ska hälsa på dem nu jättelänge för de var ändå lite över ett år sen sist jag såg dem. De vill till och med att jag ska flytta ner till dem. Frågar hela tiden: när ska du flytta till malmö? (: 

Har packat ner allt nu, ska alldeles strax dra, men först ska jag till min farmor och tända en rökelse!

gårdagen

Skrevs 2009-07-26 klockan 14:49:36


Hakade på hbg festivalen igår också. Något segare än fredags, men det funkade ändå. Alla splittrades lite då och då, träffa på massa annat perstorp folk också, så de blev en salans blandning vikket är najs. Roligaste på hela kvällen måste nog vatt när vi alla åkte extreme fly, faan som alla skrek då =D hahaha.

Ville bara säga stort tack till kenny, rebecka z, mathilda kvist, ida, andy, katta, clara, jackie, emmie, anna-maria, samantha, johanna och patrik som förgyllde dessa dagarna. Sen äre alltid kul att träffa er andra också  (:   men här kommer lite bilder från dessa dagarna.




torsdag.
kenny, rebecka & jackie på väg till hbg (:





torsdag.
ida, andy, patrik på väg till hbg (:





fredag.
joddla me siv
tack johanna, malin och kenny (:





lördag.
naww ida & andy köar till extreme fly.





lördag.
ja, då var vi igång (:





lördag.
en snygging vi hitta på tåget =D





lördag.
champis nya bästa vän! haha

sleden

Skrevs 2009-07-25 klockan 12:45:45


Tack som fan för igår allihopa! Riktigt riktigt kul var det & fyfan vicket ös det var =D vattenfall och tequila-shotsen var något med hästlängder, och inte på tal om joddla med siv & arabmusiken. Hahaha. Vakna för en liten stund sen. Sleden av något eller? Blir kanske in ikväll med (:  ska käka frulle och kanske biffa lite innan.


feeeeeeeesta

Skrevs 2009-07-24 klockan 14:50:24

Ikväll smäller det, fest och hbg festival  =D

summering av dagen

Skrevs 2009-07-24 klockan 03:18:44

Måste säga att jag är stolt över mig själv som lyckats klämma in så mycket på en dag!

-- besiktade bilen
-- biffa på gymmet

Efter de bestämde jag mig för att duscha och göra vid mig snabbt mig till hbg festivalen. Följde med kenny, andy, ida, och jackie ändån, orkade inte ruttna hemma fem timmar innan jobb. Vi gick mest rundor lite överallt, så regnar det såklart också! Blev att jag var tvungen att åka tillbaks halv nio tåget, men fick sällskap av clara som också skulle hem :) Snabbt packa upp lite mat och sånt till jobb, sen körde min kollega mig till jobbet. Nu är de mindre än tre timmar kvar till frivecka, snacka om jag längtar?

deppdag

Skrevs 2009-07-23 klockan 13:29:05


Är det bara jag som ska jobba när alla andra ska till hbg festivalen? Bölar nu! hahaha. Nej, men palla. Imorron då jävlar blir det tryck i stan när quang kommer ;) Går på frivecka då, så ska bli så jävla skönt.

Tvinga upp mig själv klockan tio idag.. 3,5 timmes sömn.. Snacka om zombie/död fisk/mongo huve? Körde med bilen till klippan för efterkontroll på helvetet, blev godkänd så lite nöjd kan man va. Ville verkligen få de klart idag, hinner inte annars de nästkommande dagarna när man har massa annat kul man hellre vill göra. Ska strax till gymmet och biffa lite med kenzy, sen får vi se va som händer innan jobb, förmodligen sova eller vila lite innan?


ta aldrig någon förgivet

Skrevs 2009-07-22 klockan 21:32:28

Var rädd om de lilla du har,
en dag kan det vara borta..

onsdag

Skrevs 2009-07-22 klockan 21:05:51

Det glädjer mig att veta, att allt perstorp lever på är rykten..  29 som kollade min blogg igår, brukar va mkt färre -,-

Igår blev ett kort inlägg. Hann inte göra så mkt mer än att jobba typ. Kenny och jackie kom hem till mig en stund och snackade. Känns alltid bra, för man känner inte sig lika ensam när man jobbat eftermiddag (:    så tack verkligen!

Idag vaknade man upp lite efter elva tiden, men låg kvar och degade fram till tolv. De blev pumpa lite hantlar och sen stack man ner till dansen. Efteråt blev det en runda på ica me kenny, ida och andy. Nu sitter man här och ska sticka till jobb om typ en halvtimme, får skjuts dit och hem av min kollega. Det blir bjuda alla på bigpack glass och chokladsås, så lite bussig är man allt väl (:

stress

Skrevs 2009-07-21 klockan 13:31:27


Blir ett kort inlägg..

Vaknade vid tolv, satt vid datan snabbt, stack sedan och hämta min fixade bil, ska hämta min pizza nu & sen jobb! Uppdaterar mer sen.


dags för att stå upp för sig själv

Skrevs 2009-07-20 klockan 22:53:20

Nu känner jag att jag måste stå upp för mig själv lite, så fan ta folk och deras fördomar. Vet vad de går för skit om mig här i perstorp. Denna byn är så jävla falsk så de finns inte..

Och du..
Din äckliga jävel. Vad fan har jag gjort dej? Ge fan i mitt liv och skaffa dej ett eget. Vill du mig nått? så kom fram till mig och säg det rakt upp i mitt ansikte istället. Så ska jag slå in näsbenet på dej. Men du vågar inte fram ensam, just det, du måste ta me dina brödrar, vänner, kusiner och hans moster. Har redan tatt reda på vem du är. Tror du jag är dum i huvet, eller? Så lägg ner me ditt skit innan jag ip-blockar dej. Det är inte så konstigt att jag har fler besökare också, för du måste rota igenom mitt liv. Så ge upp istället och bara skit i slänga sån onödig kommentar. Jag har inget emot dej så bara skit i de?


blog under progress

Skrevs 2009-07-20 klockan 13:21:23


Håller fortfarande och pillar på bloggen och har en ganska lång bit kvar till grand finalé.

Annars vaknade upp halv elva typ, men degade fram till 11. Har bara suttit vid datan sen dess och tagit de lugnt. Kände lusten på hunger så käkade frulle. Känns som man inte har haft tid till o träna på gymmet? Har liksom inte vatt där på tre dagar, så tränade med mina hantlar för o känna mig lite mer fit. Måste ju hålla igång liksom. Nu blir de lägga in musik snabbt och sen blir iväg till jobbet.

Nu borde mupp och neapeatastic va framme eller åtminstone snart anlända mallorca. Ses om tio dagar! (:


här blir de ändringar!

Skrevs 2009-07-20 klockan 00:16:05

Har fått klagomål på att bloggen va tråkigt med svart och vit.
Så ska äntligen sätta mig ner på röven och börja fixa om bloggen.
Sen nått extra chockerande är att det är mycket fler än vanligt som läst min blogg idag, måste vatt en speciell dag ;)

söndag

Skrevs 2009-07-20 klockan 00:01:25


Vaknade upp som alla andra förmiddagar som jag gjort nu hela helgen. Usch! Det var ganska uppiggande att cykla till jobbet faktiskt för att va så här tidigt på dagen. Lånade ut min lägenhet till tuan, för det kändes inte lönt för honom att köra hem för o sova och sen tillbaka klockan två igen, han skulle tydligen jobba dubbelskift, stackare. Klart man ställer upp för en gammal klasskamrat. De var riktigt lugnt idag, satt där uppe och styrde fabrik från datan, sånt tycker vi om!

Sen var de hem snabbt och på vägen hem blev de fixa lite gott kränge till senare. Alla kom till mig runt halv fyra tiden. Vi satt mest och snackade, men det var chill. Anledningen var att få träffa mupp & nea en sista gång innan mallorca. Så de blev typ en hejdå och önska dem ha så kul på sin resa (:    ha en underbar resa och kom tillbaks me lite färg, så vi andra kan ha nått att avundas över!

Nu på kvällen stack jag och kenny till ica först för o handla lite. När vi kom tillbaks så började vi med detsamma och kocka, var hungrig som attan! Spagetti me köttfärssås satt gott i magen. Jackie kom lite senare. De blev att vi kollade på four brothers, och jag måste säg att den var faktiskt riktigt bra! (:

Degar nu på msn, laddar ner lite musik och chillar!


läget alla ;)

Skrevs 2009-07-18 klockan 21:56:36

här sitter jag (någon) och tar över quangs blogg! först o främst vill jag skriva att det känns skönt att kunna ta över någons blogg för då kan man skriva massa skit o sånt, hehe. hmm....vad ska man skriva? ehhh...
jo asså, quang bara sitter och smsar hela jävla tiden! no life asså! jag gillar frukt och grönsaker xD haha
snart ska jag dra o lära ut en workshop :D vi ses!




uhauhauhauauha

pissedag

Skrevs 2009-07-18 klockan 18:01:17


Fan det bara regnar och regnar, började redan innan jag cykla till jobb, trodde jag skulle dö när det mullra till, på vägen dit. Dagen har gått rätt så bra, tills sista timmen... då gick allt bokstavligt talat åt helvete! alla maskiner flippa och levde sitt eget liv, hahaha! Tur man lyckades överleva från stället. Nu sitter man här och pysslar i hemmet (:  ska strax äta lite maaad, och sen blir de umgås lite me jackie förmodligen. Sova tidigt idag med, sista förmiddag imorron.


hektisk dag

Skrevs 2009-07-17 klockan 22:39:21

Jag orkar knappt skriva om min dag, men får väl försöka..

Började jobba förmiddag, och kommer göra de hela helgen. På vägen hem var man en runda i byn. Kom hem, skulle iväg och styrkaträna egentligen, men så ringer min chef om akutjobb på övertid och med desamma. Cyklade åter tillbaks och stod som svetsvakt åt en person, kändes så jävla meningslöst för man satt bara och tittade så att han inte skada sig, men för pengarna så. Hemma lite efter halv nio tiden. På vägen hem för andra gången, ramlade man av cykeln också, har skitont i vänsterlår och höger armbåge, sen skrapsår lite överallt på händerna och benen -.-  Nu ska jag fan slänga mig i sängen, är helt slut!

kaninbajspulver

Skrevs 2009-07-16 klockan 12:42:31

Kom inte på en bättre rubrik, så fick bli denna (:

Vaknade för 40 minuter sen typ, har borstat tänderna och käkat frulle, de blev vetekakor med smör, ost och gurka, gottigt värre! om ni ville veta =p hahaha. Nej nu ska jag slänga mig i duschen, sen blir det bara dans och ikväll blir de bara pyssla lite och sen blir de lägga sig lite tidigare än vanligt för börjar jobba imorron, suck -,-

onsdag

Skrevs 2009-07-16 klockan 01:30:52


Vaknade halv ett tiden med en jävla massa träningsvärk! Käkade frulle snabbt och drog sen till gymmet, där väntade jackie och patrik. Vi biffade ett tag och sen kom kenny också. Efter gymmet var de bara att äta som en häst som kenny säger (:  vi säger att jag gjorde mitt bästa i alla fall, för de gjorde jag!

Sen var de egentligen tänkt att hämta min bil idag, men de blev försenat, så hoppas att den blir lagad till imorron. Några tummar upp är att jag faktiskt känner mig duktig! Städa en massa i hemmet..  (Y)
-- satte äntligen upp mina tavlor i köket som skulle vatt uppe för längesen
-- rensa och plocka rent saker från de två stora svarta hyllorna i vardagsrummet
-- storstäda badrummet och köket

Extra plus är att jag har fått hem mina bilder nu!! (:
 
Nu ikväll var de tänkt att vi killar skulle kolla film, men som vanligt slutar de med att nån sitter vid datan och resten tittar på tv, chillar och snackar. Ska borsta tänderna nu och gå lägga mig.


en senare tisdag

Skrevs 2009-07-15 klockan 00:19:58

Det blev bara gym med kenny för jackie glömde och råkade försova sig, haha! Sen bar det av till dansen och var där i 6,5 timme typ, mitt andra hem (:  Hann knappt komma hem innan kenny och jackie kom, så höll på laga mat, så fick man lite sällskap där, sen blev de lite so you think you can dance på tv och lite chitchat, är ganska så trött så ska strax slänga mig i sängen. Hejsvejs!

tisdag

Skrevs 2009-07-14 klockan 11:42:15

Nyvaken fisk, ska trycka i mig mat snabbt, sen blir de iväg till gymmet me kenny, kanske jackie och patrik också följer med. Efter de blir de bara iväg till dansen direkt, och får se sen vad som händer ikväll, blir säkert inget speciellt som vanligt.



Jag saknar min farmor,
& jag saknar dej julia!!
<3

icke meningsfull dag

Skrevs 2009-07-13 klockan 21:56:49

Nej, piss på denna rövdag! 

Vaknade innan tolv tiden och låg kvar i sängen till typ halv två. Blev bara att göra vid sig, och stack sen till elkedjan för att köpa nya lysrör till min toalettlampa. Efter det åkte man och lämnade bilen på verkstan, gick hem därifrån, hann bara hem en snabb runda och stack direkt till abf för att koreografera, men kom inte alls långt. Ingen uppvärmning&styrkeövning heller, så alla fick sticka hem tidigare, medan vi killar stanna kvar och här var det roligaste på hela dagen. Fyfan vad flipp de var och det var naajspriice =D Sitter nu och degar framför datan med musik, ska strax packa upp mina nyköpta kläder från hbg & igår.

söndag

Skrevs 2009-07-12 klockan 23:09:04


Igår kväll/natt slutade med att jackie och andy hälsade på mig, men andy stack hem & jackie bestämde sig för att sova över. Det var väldigt chill och han fick som han ville hans "romantiska kväll"    host host.. Vi kollade på center stage fast vi båda har sett den redan, men eftersom jackie tjatade på det, så kolla vi & den är ju bra! Sen lagade vi tacos och tryckte i oss, snackade ett tag och blev blev att vi la oss vid tre tiden.

Idag.. klockan 9 ringer alarmet, blev att vi klev upp och gjorde vid oss för vi skulle till väla. Där hängde vi, chillade och muppade! Fett najs och kul dag måste jag säg! Efter väla drog vi vidare till familia en liten stund också. Det blev en del shopping från både min och jackies sida idag, men skit i det, kul hade vi! =D

Stack hem en kort stund, sen blev det iväg till dansen direkt efter. Det var jag, andy och jackie.. som började/fortsatte på vår nya breaking boundries dans. Alla vi ska göra koreografi till var sin låt, som vi ska mixa ihopa och visa upp senare (:

Andy stack efter en liten stund, och kort därefter kom kenny, så dansade vi, hängde mest och snackade. Sen drog vi hem till mig och tog de lugnt, och nu har dem stuckit hem, blir bara datan och musik nu, sen sooova!


lördag

Skrevs 2009-07-11 klockan 22:35:40


Mer sömn idag! Stack till gymmet en stund och biffade, sen väl hemma valde man ut lite filmer som challe bett mig om att få låna, stack och lämnade det till henne för hon var lat och orkade inte möta mig halvvägs =p var hemma ett tag och städade lite, sen fick man mess från challe om jag ville följa med henne till netto för att handla godis? Åter igen -- lat -- mohaha, men behövde ändå handla bröd så, netto var stängt, så stack till ica istället, på vägen dit ser vi en kebabvagn mitt på torget, nyöppet och allt, de har tydligen 50% på allt denna veckan, så köpte med mig hem en x-tra stor kebabrulle! Snart kommer nog jackie hit och hänger lite (:  hejsvejs!


seven days

Skrevs 2009-07-10 klockan 22:36:53

Det blev ingen update igår, tyvärr..

Igår... har jobbat i sexton timmar i sträck, så hade inte stor lust att blogga på jobbet då. Allt jag kan säga är att det var segt som fan, och tack gode gud att det är över nu, får igen dem 8 extra timmarna den 10/8 då jag är ledig, fast jag ska jobba, så det jämnar ändå ut sig i slutändan (:

LEDIG NU I SJU DAGAR I STRÄCK! WOHOOO!

Sov fort som bara fan när man kom hem. Vaknade vid ett, gjorde vid mig snabbare än blixten och stack ner till stationen, skulle hänga på en "chilldag" med jackie, andy, johnny och memet. Det var väl sådär, gick mest rundor och irra här och var, blev att vi gick in på affärer och shoppade lite (a). Kom hem typ kvart över sju med tåget, har bara vatt hemma sen dess, städat pyttelite, sitter mest vid datan nu och lyssnar musik.



dagens var inte gårdens dag

Skrevs 2009-07-08 klockan 14:35:39

Hahahaha lät lite kuul där :)

Igår   hände inte alls mkt, nästan knappt lönt att blogga om det egentligen, men men får inte svika mina två fans, julia & challe =D

Började dagen med förmiddag, och dagen flöt faktiskt på mkt bättre utan problem i fabrikhelvetet. Kom hem och vilade en stund, för hade liksom bara sovit 7 timmar på två dagar..

Stack sen till dansen och koreograferade, men inte nog med att jag sträckt mig redan, så sträckte jag ut det ännu mer. Det gjorde så satans ont, trodde fan jag hade blivit rövknullad eller nått, gick som ett mongo ett tag. Tur att de släppte lite mer innan alla andra kom. Sen var det bara att kötta på dansen :)

Efter dansen hade jag följe me julia och challe, sen följde challe mig och hämtade min pizza, för jag orkade verkligen inte laga mat hemma. Satt vid datan lite, slängde mig i sängen rätt tidigt, men sov inte förräns ganska sent.


Idag   vaknade jag inte upp förräns halv ett, sov som en stock. Har bara degat sen dess. Tvätten är igång, men missade med 1,5 timme när jag skulle börja klockan tolv, så vet fan om jag hinner klart allt till fyra. Vi får hoppas. Blir träna med kennybenny sen, när han typ vaknat till liv. Råkade väcka honom nu precis och han lät som en död zombie ^^

Ikväll blir det nog gå ut med challe en runda och snacka lite, innan man jobbar, blir jobba natt -,-  !! Ingen säckning idag neej ;) så jävla gott mos, men jag längtar fan inte till imorron, sexton timmar.. döda mig..

tre och ett dubbel..

Skrevs 2009-07-06 klockan 15:27:43

skift kvar.. innan nästa frivecka :)  orkar inte jobba nätterna fre, lör, sön.. så tog ledigt och börjar inte igen förräns den sjuttonde juli, alltså 7 dagar ledigt sammanlagt! dock blir det dubbla på torsdag, så blir 16 timmar där =o

Dagen började alldeles för tidigt, klockan tjugo över fem.. Vaknade och stack till jobb, mycket seg dag med problem på problem, så får hoppas på en bättre dag imorron. Kom nyss hem för en liten stund sen, ska till dansen nu, cya later aligator ;)

end of the week

Skrevs 2009-07-05 klockan 21:21:49


Igår eftermiddag blev att jag gick en runda för mig själv & hälsade på min farmor.. Senare mot kvällen blev de en snabb powernapp, och begick sedan vidare mot rampen och träffade ida, nea, andy och jackie. Så hängde vi där en stund, sen gick vi in mot byn och då träffade vi på challe och mupp, men även annat folk som kurre, selma o faruk. Stod och snacka där utanför firestone saken ett tag, och sen gick alla var sitt håll hem. Hade följe med challeballe hem :)

Idag vaknade jag upp ungefär halv ett, har vatt en jävligt lugn dag, och det har bara regnat hela dagen tyyp. Stack till gymmet med kenny typ vid två tiden, träna till halv fyra typ och sen kopplade jag av mina tankar på solarium, skit skönt! Kom hem och sen har man bara degat ett tag, tills man beslutade sig för att klippa håret! De blev mkt kortare och nu har man spikes på snedden. Sitter bara vid datan och chillar nu, ska strax sova, ska upp och jobba tidigt imorron.. suck..


Min farmor har fortfarande inte fått sin gravsten..


Vattna min farmors grav och tände rökelse för hennes skull. <3
Vila i frid farmor!


Ida och nea muppade inte lite på rampen :)

de sju dödssynderna / the 7th sins

Skrevs 2009-07-04 klockan 13:11:49

---------------------------------------------------------------------------
De säger att man dör av dessa synderna.
Bit för bit, tär de på en, och till slut har man inget kvar
En person med dessa synder lever inte ett bra liv
---------------------------------------------------------------------------



Avund - Person som är avund- / svartsjuk på andra, känner en känsla inom sig som innebär oro för en rival, särskilt när det gäller andras förhållanden. En önskan om att få samma saker eller fördelar som någon annan har som de inte själva har. Ett egoistiskt tänkande, kan uttryckas som, att både vilja äta och behålla kakan samtidigt, för sig själv.

Vrede - Person som känner raseri, ursinne, ilska, argsinne, högt temperament. En känsla man känner inom sig för en att kontrollera sin oro, rädsla, panik eller ångest. Förknippas ofta med hämd också.

Högmod - Person med för mycket självförtroende, självuppskattning och självhävdelse. Det är att man har ett övermod än vad man egentligen har eller är som människa, kallas även för hybris.

Girighet - Person som vill ha åt rikedom för mycket, innebär ett överdrivet begär av att samla ägodelar förenat med överdriven sparsamhet, vinningslystnad och snikenhet.

Frosseri - Person som äter alldeles för mycket utan att äns tänka på de fattiga. En opassande ovana att proppa i sig mer än vad man behöver.

Lättja - Personer som tar livet alldeles för lätt och är för lat för att göra någonting. En som undviker fysisk eller psykisk ansträngning.

Vällust - Person som har opassande längtan efter kroppsliga tillfredställelser. En som tänker alldeles för mycket på sexuell läggning.


Jag kollade upp det, eftersom jag satt och tänkte...
På vad min farmor alltid har sagt & försökt lära mig genom livet.
Nu när man tänker efter, stämmer de in jävligt bra! 
Det är ett ganska bra motto att följa & inte bryta.
Vissa är lättare, och andra är svårare.
En liten varning är att avund och vrede är de farligaste synderna.

Förlåt farmor, jag lovar att hälsa på dej snart! <3

godmorgon!

Skrevs 2009-07-04 klockan 12:24:43


Vaknade för en liten stund sen, låg kvar i sängen för jag orkade inte pallra mig upp. Sitter bara vid datan nu och chillar, ska göra vid mig och äta lite frulle snart. Sen blir det nog till gymmet och biffa med kenny :)
Vi får se vad som händer ikväll!



Jag ska ändra om min blogg igen!
eftersom en viss person klagar ;)
(a) en viss slags fisk (a)
på att svart och vitt är tråkigt.
Så det blir väl ganska så snart skulle jag tro.

första, andra, tredje juli

Skrevs 2009-07-03 klockan 13:56:53


första
Gick på frivecka när jag kom hem på morgonen, valde kläder jag skulle ha på mig för dagen, så de skulle gå snabbare senare när jag vakna, blev väckt av tusen sms från challe och på den säkra sidan ringde mupp också, snacka om jag lät ganska död i telefonen. Gjorde vid mig snabbt och sen kom challe, sen hämtade vi upp mupp hos nea. Det blev en dag på väla med challe och mupp, mycket kul! :)

På kvällen tältade alla vi på idas trädgård, det var chill, bara lite för varmt inne i tältet, jag och kenny svettades som lökar, hahah. & en jävla massa mygg och knott också!! Vi satt o krängde godis, snacka och spela kort. Blev sen att vi stack till norra lyckan en stund för att möta upp emmie, natasa, dessan o dem. Jag och mupp gick dit med bara strumpor =D Ja, så snackade vi alla lite och sen gick vi tillbaks till tältet. Resten av natten slutade med snack och underhållningsmusik från kenny, myyysigt!

andra
Börja dagen med att bli väckt, tror jag sov först av alla, var så jävla trött gårdagen efter mindre än fyra timmars sömn.. Blev att alla bara muppade lite och så stack alla hem typ tio. På vägen hem vid rondellen, såg jag att mupp hade gått halvvägs hem, så jag gasade och tutade för att skrämma henne, jag tror hon blev lite rädd fast hon påstår att hon inte blev det ;) mohaha. Var man snäll och erbjöd att köra henne hem, för hon hade ju typ 2854 kg väskor. 

Jag slängde mig i sängen direkt, sov i typ en timme. Sen stack man till badet och stekte med folket. Blev inte så mycket badande för det började regna efter två timmar, hann sola en liten stund i alla fall. Så blev att alla stack hem istället, & det var kö för att komma ut, hahaha! Hade inget bättre för mig så följde mupp hem.. & sen stack man hem snabbt, torka mig och bytte om.

Drog till dansen direkt, för att koreografera dans, sen kom alla och då började vi dansa. Fan, jag måste börja jobba på det här med minnet bättre, känns som den sviker mer nu! Som tur var så kom jag på alla stegen jag skulle lära ut, puh! Kanske bara är så för att man inte har dansat på ett tag? No idea..

På vägen hem.. ingen ipod.. och jag går.. så mupp fick göra mig sällskap i telefonen (a). Sen blev det bara datan, musik och sova.

tredje
Vaknade lite efter tolv, har bara suttit vid datan sen dess, och bloggar nu. Ska sticka till badet och träna med kenny snart, sen får se om vi hinner ut en stund o steka lite. Inget speciellt planerat ikväll, en sak är säker! måste städa här hemma! om jag orkar ^^